Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sweet Satisfaction [yaoi-shounen-ai]

#20
"Capitolul 7"

"O secunda fericire si o viata trista"

"De pe cerul azuriu de vara a disparut brusc soarele.Norii se aduna a ploaie,iar vantul patrunde orice suflare,purtand cu sine mirosul si freamatul cald al verii.
Arborii isi infioreaza frunzele fosnind ametitor si furtuna cucereste pamantul insetat.Peisajele posomorate se amesteca in valtoarea furtunii amenintatoare.Din cerul fumuriu si sumbru cad picaturi mari si reci de ploaie,atat de curate si stravezii ca lacrimile unui izvor.
Ma plimb privind mereu in fata,amintirea acelor cuvinte imi ofera o stare de tristete inexplicabila."Te iubesc!Vrei sa ne mutam impreuna in Grecia?" doar atat mi-a spus.
Putea sa-mi explice sau sa-mi demonstreze ca tot ce a spus este adevarat.Ma doare faptul ca poate sa arunce niste cuvinte atat de importante in aer.
Dupa ce i-am auzit jalnica fraza,pur si simplu am fugit din acel loc,desi a incercat sa ma prinda din urma.A fost oprit de catre Raki ce il striga nervos.
Nu am inteles niciodata relatia celor doi,erau veri si totusi asta nu i-a impiesdica sa faca dragoste.Simt ca nu mai pot trai asa,vreau sa plec,poate aceasta este singura solutie.Locul meu nu e aici,unde nu exista pic de iubire.Poate daca ma intorc inapoi la sora-mea,voi reusi sa incep o noua viata.
Sunt sigur ca Aysaka tine la mine,chiar daca in trecut nu eram tocmai cei mai buni frati,acum s-a schimbat.Stiu asta.
Pornesc catre aeroport,norocul meu este ca am ceva bani la mine,acasa nu ma pot duce,daca Raki ar sti ca vreau sa plec,nu asi mai apuca ziua de maine.
Cumpar biletul si ma asez pe scaunul de la geam.Lacrimile reci imi scaldau fata,recunosc,m-am indragostit si ma doare ca iubesc dar nu sunt iubit.
Cand am ajuns noaptea isi pusese stapanirea peste intrecul oras al ingerilor,era o noapte senina ca in povesti,o noapte cu luna plina, sfanta si clara,care domneste peste stelele ce nasc umezi pe bolta albastra.Norii curg ca o perdea ce permite astrelor sa-si joace rolurile,pe magnifica scena a cerului.
Acest peisaj de vis ma linistea,nu cunosteam orasul,nici macar nu stiam incotro se afla vila surorii mele.Insa in acest moment putin imi pasa daca rama afara,daca dormeam pe o banca sau stiu eu ce.
Picioarele m-au poartat spre un parc ce se afla in apropierea aeroportului,ma asez pe o banca privind fantana arteziana ce infatisa un inger trist.
Incepeam sa tremur uneori cand briza domoala a vantului,imi intra pe sub tricoul subtire pe care il purtam.Am inchis ochi pentru un moment si in fata mi-a aparut el,mi-am intins palma sa-l ating,dar am constatat ca era doar o banala iluzie.
Vruiam sa ma descarc prin lacrimi insa si ele ma parasisera,uram sa ma simt singur,neprotejat,abandonat.
-Sunt atat de singur-imi soptesc eu cu voce tare,punandu-mi chipul intre palme
Simt deodata un parfum ciudata ce imi inunda simturile,imi parea atat de cunoscuta aceasta aroma de vanilie si capsuni.Mi se intampla din nou,din nou ii simteam prezenta.
Imi ridic privirea,ramanand in cateva secunde impietrit.In fata mea se inalta un barbat ce parea sa aiba 21 de ani,imbracat intr-o pereche de blugi albi si un tricou negru.
Parul lui blond ca spicul de gru stralucea falnic in bataile lunii in timp ,ce ochii lui albastri atat de puri ca lacul limpede primavara,exprimau ceva necunoscut si ne mai intalnit de nimeni niciodata.
-Shousy.....-doar atat reusesc sa pronunt.
S-a apropiat si mai mult de mine,a inceput sa-mi mangaie delicat obrazul cum numai el stia sa o faca.Inima imi batea tare in piept parca vrand sa-l zdrobeasca.
In sfarsit lacrimile au reaparut pe chipul meu,plangeam de bucurie.Era in viata,nu murise,singurul om care m-a iubit cu adevarat este in viata si asta imi da puterea sa merg mai departe.
-Iarta-ma ,Yuri.Stiu ca trebuia sa fiu alaturi de tine,asa cum ti-am promis..dar..-nu l-am mai lasat sa zica ceva deoarece i-am acaparat buzele intru sarul lung,plin de dor si pasiune.
Nu stiam sigur daca il iubesc cu aceias valtoare cu care l-am iubit in trecut insa nu mai imi pasa.Cu el sunt sigur ca nu voi pati nimic si voi fi in siguranta.
Dupa cateva minute buzele noastre fierbinti se desparte printr-o atingere scurta,imi incolacesc mainile in jurul gatului sau,punandu-mi capul in zona inimii lui.
Dintr-un oarecare motiv,era tensionat.Simteam ca vrea sa-mi spuna ceva insa se razgandea repede cand venea vorba sa-mi vorbeasca.
La auzul unei voci cunoscute si foarte severe,ma indepartez de Shousy,privind inmarmurit persoana din spatele lui.
-Mai...mai..tradat..Shousy m-ai tradat?!-tip eu catre el,impingandul.
INGERII SUNT SPIRITE INARIPATE,PRIETENI CU SPIRITUL TAU INARIPAT! :X:X:X My love GRAVITATION... 


DeeJay David feat Dony-Temptation [Mix by DeeJay Aliss] http://www.youtube.com/watch?v=gCif6BTxEfg BIG thx for subscribe and comment this song pupic



Răspunsuri în acest subiect
RE: Sweet Satisfaction [yaoi-shounen-ai] - de Aliss_anime - 11-10-2009, 04:02 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sweet nothings Yaku-chin 2 2.336 21-01-2013, 03:51 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  Sweet traps [ Yaoi ] Yaku-chin 8 4.818 27-09-2011, 07:15 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  No more sweet goodbyes [Yaoi] Aliss_anime 10 6.991 29-01-2011, 07:13 PM
Ultimul răspuns: Addeh
  Sweet Tears Icsdeee. 6 3.884 09-01-2011, 03:15 PM
Ultimul răspuns: Icsdeee.
  The best damn thing [shounen-ai/yaoi] Michyio 2 2.928 09-07-2010, 03:48 PM
Ultimul răspuns: Alixa
  Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ Yaku-chin 33 16.485 26-05-2010, 11:36 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  Just me and my sweet life... Akane :3 1 2.458 28-12-2009, 02:19 AM
Ultimul răspuns: Akane :3
  Dream Satisfaction [+18] [yaoi] louv_gravitation 3 2.993 25-12-2009, 07:22 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  Pure Satisfaction[yaoi][18+] Kayura 28 16.703 21-11-2009, 01:08 AM
Ultimul răspuns: Hetalia
  SWEET and SPICY goddess 105 50.211 15-11-2009, 03:38 PM
Ultimul răspuns: Aiumy


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)