Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Vote
A'Svear
31.82%
7 31.82%
Metal
22.73%
5 22.73%
Denny
45.45%
10 45.45%
Total 22 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Duel: A'Svear, Metal and Denny

Hei salut . Dacă tot am citit, am zis şi eu să votez. ca de obicei, mai întâi o să vb. despre fiecare în parte în ordinea în care aţi postat lucrările, şi apoi o să dau vot şi concluzionare.

Metal
Ai grăbit acţiunea, sau cel puţin aşa mi s-a părut mie . Nu o să zic că ideea nu a fost bună căci mie orie idee mi se pare bună, şi aceasta a fost interesantă. Mi-a plăcut ' profeţia ' , ca să zic aşa. Dar să ştii că toată chestia a fost cam ' trasă de păr' ca să zic aşa. Exagerare cu rapiditate, dacă o pot numi aşa. Eu nu prea cred în dragoste la prima vedere, spre exemplu şi ca să fiu convinsă de asemenea sentimente trebuia descris mai mult, mai bine şi cu mai mult suspans. Să simt şi eu că se simţea , tânăra, atrasă de elf. Mi s-a părut cam 'alandala' pe acolo. Prea repede, dialogul nu a fost tocmai potrivit. Nu ştiu, dacă aş fi fost într-o asemenea situaţie de fantezie nu cred că aş fi putut accepta aşa cu o mare uşurinţă adevărul, adică... elfi chiar existau? monştrii? Trebuia să am un şoc, unul mai mare pe tema asta. However asta nu a fost pus în evidenţă cine ştie ce. Mi-au plăcut personajele dar la textul în sine şi la replici trebuia să lucrezi mai mult, căci ideea nu a fost rea. Enfin, prea grăbit totul. Ai avut şi greşeli pe acolo dar nu îmi amintesc exact ce, pt. că nu am stat să iau la puricat. Apreciez că ai scris cu diacritici.
Titlul nu este cine ştie ce, dar având în vedere contextul aş zice că merge. Cel mai mult mi-a plăcut finalul, acela chiar ţi-a reuşit de minune. Acolo m-ai captivat , în rest trebuie să recunosc că nu am fost cine ştie ce impresionată dar ai avut un final destul de fain. Adică, nu că a rămas ea cu elful ( mi s-a părut prea happy şi siropos ) dar mi-a plăcut partea cu " fata a dispărut" , înapoi în lumea reală and stuff. Şi aşa îţi este confirmată şi întrebarea din titlu, era realitate. Eh, oricum nice idea, foarte fain finalul and such.

A'Svear
Să ştii că mi -a plăcut ideea . Adică povestea e destul de bună. Nu presupusesem că e zână având în vedere că avusese încredere într-un vampir, le credeam mai deştepte pe aceste creaturi. totodată presupun că avea şi ea ceva în cap, I mean dacă era zână avea un ass, dar dacă era conştientă de el sau nu , nu prea ştiu. Aş zice că nu . În fine mi-a plăcut cum ai descris vampirii , cum erau naşpa şi tot aşa. Puternici, monştrii însetaţi de sânge. Foarte interesantă partea asta. Chiar distractivă aş zice, că m'am cam plictisit de superb superb superb că e vampir. Interesant. Faptul că au fost puşi în valoare vârcolacii, sau cel puţin Ralph nu mă surprinde. Căci acolo unde sunt vampiri, există şi vârcolaci şi unde unii sunt puşi în defavoare, ceilalţi sunt puşi în lumina reflectoarelor. However ai avut o lucrare destul de reuşită şi chiar mi-a plăcut. Ai avut greşeli, şi de tastare şi aşa dar şi ai omis să pui unele diacritici, totuşi apreciez acest efort foarte mult.
Mi-a plăcut că a murit Ralph, adică... e foarte ok aşa, nu devine cine ştie ce multă suferinţă. Ea mi se părea o fată indiferentă şi se poate observa că nu este în totalitate umană, căci un om probabil nu ar putea fi atât de indiferent. Sau cel puţin aşa a fost dedus din descriere şi toate clelalte. Descriere care mi-a plăcut destul de mult.
However, mi-a plăcut şi partea în care vampirul şi-a omorât semenii pentru a fi singurul care îi bea sângele. şi replica lui a fost tare, cea de la final. Chiar mi-a plăcut. Enfin, a fost oo lucrare reuşită mi-a atras atenţia. Şi finalul a fost ok.

Denny
Ei bine , nu mă aşteptam la asta dar a fost oricum foarte drăguţ. Adică mă aşteptam la altceva, cu final fericit sau eu mai ştiu ce , pentru că tu eşti aşa fluffy and stuff. Dar chiar m-a surprins abordarea aceasta. M-a surprins într-un mod extrem de plăcut. În primul rând ai avut şi tu greşeli, şi ai depus ceva mai puţin efort în tastare căci nu ai folosit diacritici , dar în al doilea rând ai fost singura care a narat la persoana a IIIa. Mi se pare cea mai potrivită persoană pt. nararea genului fantasy. Asta e doar opinia mea.
However mi-a plăcut enorm ideea şi finalul şi conţinutul. Ok, nu ştiu de ce dar chiar mi-a plăcut. Pentru că eu sunt şi ceva mai sadică şi ador poveştile astea aşa cu mult sânge şi final asemenea celui pe care l-ai redat. Dar nu este doar acest lucru, mi-au plăcut şi celelalte lucruri pe acolo. De ex când a vorbit Arhanghelul Mihai şi a zis ceva de ' chinurile trimise de Dumnezeu ' . I was... like... what the? Ai pus lucrurile într'o cu totul altă perspectivă deşi personal asta nu mi-a plăcut, partea cu Dumnezeu ( subiectiv vorbind, poate din cauza faptului că sunt creştină şi cred în El ) enfin, dar obiectiv vorbind ideea a fost foarte bună.
Ideea cu toată Esmeralda aia şi cu profeţia a fost de asemenea foarte interesantă. Cât şi reacţia şi sentimentele, comportamentul Demonului. M-a surprins ceea ce au făcut îngerii, ce aiurea. Asta îmi confirmă un fapt, acela că un bun transformat în rău este mai rău decât un rău ce a fost întotdeauna rău. Sau ceva de genu ăsta, however a fost fain. Mai ales că eram sigură că Damian nu a avea să îşi ţină cuvântul. Foarte fain!
Povestea a fost foarte interesantă şi ai pus-o bine în pagină, să zic aşa. Ai descris bine şi cel mai mult am adorat finalul .
Titlul lucrării nu mi-a plăcut, nu ştiu de ce pur şi simplu îmi pare că scoate în evidenţă altceva faţă de ceea ce a părut a fi esenţialul în conţinut. În rest a fost frumos, în afară de greşeli, lipsa diacriticilor şi titlu .

Felicitări tuturor pt. participare şi pt. efortu' depus.
Aş vrea să zic că fiecare a avut o poveste ok, interesantă şi efortul contează. Faptul că au participat. Ceea ce mi s-a părut cam banal a fost că totul a început de la dragoste. Dar poate că asta înseamnă şi fantasy pe o parte , who knows.. .cred că am apreciat lucrarea lui A' Svear foarte mult pt faptul că nu a început cu cine ştie ce dragoste. Ok avusese personajul încredere în vampirul ăla, dar nu a zis nimic de dragoste. Asta m'a făcut să mă simt mai bine.
În fine am comentat la fiecare în parte ce era de comentat, toţi aţi avut greşeli, diferite ce'i drept dar au fost. Şi cu toţii aţi avut părţi bune, votez : A'Svear şi Denny.

Răspunsuri în acest subiect
Duel: A'Svear, Metal and Denny - de Denny - 28-02-2010, 10:38 PM
RE: Duel: A'Svear, Metal and Denny - de A'Svear - 13-03-2010, 04:48 PM
RE: Duel: A'Svear, Metal and Denny - de Me†al. - 17-03-2010, 09:49 PM
RE: Duel: A'Svear, Metal and Denny - de A'Svear - 17-03-2010, 10:26 PM
RE: Duel: A'Svear, Metal and Denny - de Denny - 17-03-2010, 10:43 PM
RE: Duel: A'Svear, Metal and Denny - de Flash - 18-03-2010, 09:36 AM
RE: Duel: A'Svear, Metal and Denny - de Teh - 18-03-2010, 06:42 PM
RE: Duel: A'Svear, Metal and Denny - de Denny - 18-03-2010, 07:19 PM
RE: Duel: A'Svear, Metal and Denny - de Denny - 22-03-2010, 12:08 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns