Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Danger Girl sau Metal ?
Danger Girl
25.00%
3 25.00%
Metal
75.00%
9 75.00%
Total 12 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Duel : Danger Girl vs. Metal

#1
Aşa. Un alt duel ce,sper eu din suflet, să se ţină.
Tema: Natură - copaci, flori, fructe etc.
Durata: 7.08.2010 - 10.08.2010 [ Dacă vreun participant nu termină lucrarea până marţi, am să prelungesc timpul alocat ]
Pollul am să-l deschid după ce amândoi o să postăm fotografiile. Cam atât am de spus, cred.
Oricum, succes Danger Girl ÅŸi succes mie :]] .
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#2
Eu mi-am terminat fotografia.

This is it

Danger Girl, sper să vi rapid cu fotografia. Succes !
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#3
Ok, deci am terminat si eu.
E primul meu duel, deci...nu, nu o sa va rog sa fiti buni cu mine, din contra, vreau sa fiti drepti.

My photo:
[Imagine: 34sf5h1.jpg] nu am cont pe photobuket, asa ca...

De fiecare data cand treceam pe langa acest stejar imi imaginam zeci de zane zburand in jurul lui, presarand praful lor magic, si elfi catarandu-se, sau coborand...
Stiu ca nu se compara cu a lui Metal, care, apropo, e geniala! (mi-ai spus ca o sa pui marul...45). Totusi, as vrea, daca se poate, sa va uitati cu atentie la poza mea si sa spuneti ce parere aveti despre ea. Multumesc.
Succes mie si succes tie! victorie
Hope si-a lasat urma pe-aici...71
,,Lucrurile nu sunt bune sau rele în sine, gândirea noastră le face să fie astfel."- William Shakespeare
[Imagine: 6ru0k7.jpg]
Mai genial nici ca se putea. Multumesc muult mult de tot, Abyhug

#4
Well, nu mă pricep la fotografie dar îmi place la nebunie. Îmi cer scuze pt. faptul că o să fiu scurtă, dar nu am ce comenta prea mult.

Metal, fotografia ta e superbă şi totodată impecabilă. Trebuie să recunosc că nu îmi transmite nimic special, just a flower şi nişte frunze pe colo, dar arată bestial. Dacă ar fi fost altceva şi cu calitatea asta : )) well, atunci ar fi fost o operă de artă, probabil. În orice caz, nu îmi place tema, în natură există multe multe alte lcururi chiar mai frumoase decât floarea asta de aici, să zicem că nu ai ştiut să expui exact ceva mai.... admirabil, dacă asta ar suna bine cumva.

Girl Hill, fotografia ta ... Ca idee, e foarte tare. Chiar transmite multe, e mai inspirată decât a lui Metal din privinţa asta. Dar calitatea lasă mult mult de dorit şi ... deşi îmi transmite multe, cu această calitate nu poate să te zdrobească sau să îţi atragă atenţia. Trebuie astfel să fiu atentă la detalii şi să iau la " puricat" tot pt a da la o parte calitatea, which kind of sucks. Ca idee, ţi-am spus, foarte frumos. Dar restul strică şi la o imagine mai imp. decât ideea e calitatea, părerea mea.

Votul meu merge către Metal. Nu votez cu note pt că nu sunt pe domeniu. Dar prefer lucrarea lui de mai bună calitate, deşi amândoi aţi făcut o teabă destul de bună. Unul calitate, cealaltă idee. Dacă le-aţi fi combinat, atunci ar fi ieşit magnific. Dar ăsta e un duel, lol.

#5
So here I'm. Nu ştiu când se înepe votarea, că Metal nu a scris nimic o.O but eh mă rog.

Metal :
Hm, floarea îmi place chiar foarte foarte mult. Ai reuşit să scoţi foarte bine în evidenţă culorile. BTW ce aparat foloseşti ? Eh e o ocazie bună să te întreb. Îmi place mult cum ai scos în evidenţă detaliile, dar cel mai important e că nu e blurish poza. Se înţelege foarte bine iar claritatea e foarte bună. Totuşi, petalele în margine sunt blurish, îndeajuns încât să se încurce cu verdele din bg. Asta nu îmi place. Ar fi mers dacă marginile s-ar fi văzut la fel de clar ca restul florii. Floarea iese chiar foarte bine în evidenţă datorită contrastului şi btw chiar ador contrastul ăla. Verde plus roşu e o combinaţie foarte bună, chiar dacă unele nuanţe de roşu şi respectiv verde dau dureri de ochi. Ce pot să zic, îmi place. Baftă în continuare : 10.

Hill :

ca să fiu sinceră să nu te mint aşa pe faţă, poza e chiar mică. Nu ştiu ce aparat foloseşti, dar puteai să încarci pe şi pe tinypic dacă era. Hm, nu îmi place că e prea mică. Unicul şi fatalul lucru care mă disperă la imaginea asta. Culorile par şterse cred că din cauza luminozităţii, nu ştiu, dar nu îmi place. Aparatul ţi-a cam deformat culoarea pomului, chiar dacă nah nu pot să am pretenţii să fiţi mai artişti, şi nu, chiar nu am, dar totuşi culorile ar trebui să iasă cel mai bine în evidenţă.
Altceva, ce pot să mai spun, mă opresc aici. M-am plictisit de scris plus că am mai tastat şi în altă parte [ la duelul dintre tipa aia dulce cum îi spune, savarina aşa pff ador savarinele ._. şi Lil M ] deci chiar mă dor deştele 21 dau 8 la poză.

Metal : 10 [ ce mi-a plăcut a fost imaginea toată în sine ]
Hill : 8 [ Mai ai de lucrat totuşi aşa că îţi dau nota asta. ]

Ps : No offence, luaţi-o ca pe o experienţă şi totodată ca pe o corectare, aici mă refer la tine Hill.
-

#6
Poza lui Metal e facuta mai profi, nu am ce sa comentez caci deja au facut-o ceilalti. So, nice done... era o idee daca incercai sa-ti faci floarea un pic mai "special". Kno' what I mean?
I'll vote Girl Hill, why? I like more vert, daca tineai camera aia mai sus, incat sa nu pozezi iarba si aveai si un fundal mai interesant in spate poza era foarte buna, as, obiectul pozei--> copacul, este interesant.

O sa te votez pentru idee, nu pentru cat de bine este facuta, pentru ca aici mai intervine si aparatura folosita--> Nu tine de indemanarile fotografului.

Try better next time.
Do not speak unless you can improve the silence.

#7
heii.. nu prea stiu ce sa zic decat ca Metal ia nota 10. Imi place la nebunie poza. Ai un talent inascut baiete.. ti-am mai spus10..Metal ai ales tema foarte bine. POza lui Metal mi se pare cea mai tare. E si impecabila si mai e si foarte frumoasa. Contrastul dintre rosu si verde e absolut bestial. Ce pot sa zic de HillGirl.. E dragutza imaginea, e frumoasa dar nu o pot compara cu a lui Metal. Tie nushtiu ce nota sa iti dau .. chiar nush.. POate 7-8 asa.. Deci Metal mi-a placut. bravoSmile
[Imagine: p_wall1x-2337629b24-1.jpg]

Nanairo no kaze ni fukarete tooi misaki wo mezashiteta
Yoake mae kikoeta MERODII
Sore wa totemo natsukashii uta

#8
Metal:Lumina e mai buna, culori clare, contrast dragut, dar poza nu are nimic special. E doar o floare. Nici perspectiva nu ma incanta. Banuiesc, ca ai un aparat bun si ar trebui sa profiti de asta.
Hill:Aparatul tau cred ca nu e prea bun. Culorile sunt cam sterse. Daca nu ar fi intrat si iarba aia in peisaj poza ar fi fost chiar draguta.Imi place ca inspira zanute si elfi etc.
In rest a fost spus.
Votez cu Metal.
Viaţa este durere, fiindcă e încadrată într-un ocean de iluzii şi, în acelaşi timp, viciată de ignoranţă.

Mircea Eliade

Deviant
Blog

#9
hi hi am ajuns si eu pe aici10
bun o spun direct votul meu merge catre Metal.Sincer nu imi place natura dar ce ma atras la poza lui a fost culoarea floarei.
la cat mai multe voturi Girl Hillvictorie:bv:

#10
Hello am venit si eu :X si trebuie sa recunosc ca sunt amandoua (pozele) minunate. Eu nu sunt experta, dar voi spune si eu ceva pe aici 4

Metal : Nu am idee unde ai facut poza insa este superba. Culoarea, este minunata, dar banuiesc ca este si ideea cum ai prins cadrul. Ai avut ... nu stiu cum sa exprim, este ceva deosibit. Floarea, culoarea, natura, sunt alese super dragut.

Girl Hill : Da copacul tau este foarte dragut si el. Cred ca daca as fi putin mai mica as crede si eu in zane (nu zic ca esti mica), vreau sa zic ca mi-as imagina asta. Am stat mai mult si am analizat si mi-am dat seama din ce unghi iti imaginai tu zanele. Ma gandesc aici ca ar fi fot mult mai speciala poza daca ai fi facut-o nu stiu la apus sau la rasarit. Ar fi dat un aer mai misterios, romantic, mai ... fascinant. Asta ar fi cuvantul „Fascinant”.

Nu vreau sa va zuparati, dar eu votul il dau lui Metal m-a atras mult mai mult poza lui :X Fara suparare Girl Hill, dar asta e mai ai de lucrat putin.



P.S. Lynn scuze ca te dor degetelele din cauza mea -_-" si ma bucur ca-ti plac savarinele.^_^
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Duel : Adinutzzz vs. Metal Meal. 1 2.364 22-09-2010, 08:28 PM
Ultimul răspuns: Meal.
  Duel : Berry vs. Metal Meal. 4 3.556 19-09-2010, 11:25 AM
Ultimul răspuns: Teh
  Duel: Sinderella vs Metal Meal. 8 4.207 16-09-2010, 11:12 AM
Ultimul răspuns: Meal.
  Duel: Luli vs. Metal Corina M. 1 2.325 14-09-2010, 10:16 PM
Ultimul răspuns: Corina M.
  Duel : Adinutzzz vs. Metal Meal. 5 3.621 10-09-2010, 09:07 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Duel: Zăpă, Sinderella and Metal Meal. 10 4.350 26-07-2010, 09:39 AM
Ultimul răspuns: Wunderbar
  Duel: Jigoku vs Metal Jigoku 1 2.926 21-05-2010, 03:45 PM
Ultimul răspuns: Jigoku
  Duel : Nya vs. Metal Meal. 1 3.140 06-05-2010, 09:22 PM
Ultimul răspuns: Meal.
  Duel: A'Svear, Metal and Denny Denny 9 5.511 22-03-2010, 12:08 AM
Ultimul răspuns: Denny


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)