Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rosario+Manele (parodie, NarutoxRosario+Vampire)

În primul rând nu vreau să crezi că am ceva cu tine, dar vreau să îmi spun
părerile despre ce ai scris tu aici. În al doilea rând, să nu crezi că vreau să fiu rea sau chestii de genul, dar chiar era nevoie să intervin cu ceva.
NU mi-a plăcut, de fapt urăsc faptul că în acest fic, care mai e şi parodie ai amestecat naruto, care spre deosebire de rosario' vampire, este un anime mai....să spunem nu chiar atât de bine realizat, da am ajuns să detest, să urăsc profund acest anime naruto. Oricum, nu mi-a plăcut, de fapt îmi dispalce total amestecătura asta de naruto şi RV. Animeul RV nu numai că este un anime
care întrece naruto, dar nu mi se pare că e potrivit pentru o parodie.

Ce vreau să mai menţionez...rosario şi manele....deci detest. Crede'mă că vreau să te fac să crezi că ceea ce ai scris tu aici critic, nu pe tine, dar pur şi simplu nu mi se pare normal să combini asemenea elemente. RV este un anime mai mult decât fantastic şi ai îmbinat manelele de prost gust cu animeul ăsta. Plus că eu nu am râs, nu am găsit nici măcar o frază care să mă facă să râd. nu am putut să râd sau măcar să spun că ai avut o estetică bună, da singurul element ce mi-a plăcut, dar nu iese în evidenţă datorită elementelor îmbinate. Nu mi-a plăcut, iartă-mi sinceritatea, cinismul cum vrei tu, dar nu mi-a plăcut. Adică nu am râs...Nu am găsit ceva ce să mă facă să râd, chiar şi cu RV şi manelele plus naruto, tot nu am putut râde.
-

Răspunsuri în acest subiect
RE: Rosario+Manele (parodie, NarutoxRosario+Vampire) - de Flash - 27-01-2010, 08:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ~Vampire~Knight ~The love between a human and a vampire~ Iryna 5 5.770 09-07-2010, 05:08 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Parodie [+18] Hetalia 2 4.158 03-10-2009, 09:34 PM
Ultimul răspuns: Kayura
  Parodie XD Yumina 4 5.112 03-08-2009, 06:12 PM
Ultimul răspuns: Alisia-chan*

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)