Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tu esti raspunsul meu!

(24-01-2010, 07:03 PM)Naraku no hana A scris: Deeeeeeeeeeci...[verifica titlul ca nu cred ca in limba romana exista "estu" ci "esti"]m-am gandit sa fac un nou fic cu Sasuke si Sakura,[ca nu sunt destule ficuri >_>] sper sa fie diferit asta,[asta nu are legatura cu acesta, incep sa ma intreb tu stii sa scrii in romana corect?]la 3 comentarii pun continuarea se stie:))..in mare o sa fie din perspectiva Sakurei

Disclaimer:Nu detin nici un personaj(inafara de cele create de mine) ce apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari.

I

Sakura`s P.O.V.:

Stateam in pat si ascultam,[ce cauta virgula aici? Ce ascultai? trupa mea favorita de rock, nici o virgula]trupa mea rock preferata.RED. [unde-i spatiul? nu-i spatiul "preferata .RED."] Muzica lor ma cucerea,[space]simteam cum ritmurile tobelor vibrau in tot corpul meu,[cred ca vibrau prin tot corpul tau ca nu cred ca aveai tobele in tine :| ca sa iti vibreze in tot corpul] sunetul chitarei electrice ma faceai [ma facea, ca e un lucru, nu o persoana] sa ma misc o data cu ea[virgula] iar vocea solistului ma facea sa cant o data cu el.[space]Asta sunt eu.[space]Sakura Haruno,[space]fata mai putin bogata,[space]intr-o [dintr-o, pentru ca nu cred ca erai zidita in perete sau tavan ca sa fii "intr-o"] scoala cu fite si sunt tocilara care canta la pian si chitara.[space]Toti rad de mine ca imi place rocku-l,[rock-ul, si space]iar lor le plac numai rapu-l [rap-ul, caci "-ul" e acordul si nu "-l"] sau manelele[americanii nu asculta manele ._.].[space]Eu am un grad de educatie mult mai ridicat ca ei[e cam ingamfata sakura ._.],[space]iar despre invatatura ce sa zic,[space]sunt cu patru trepte mai sus ca toata clasa mea plina de ratati.
Ma indrept catre cursurile de chitara,[space]cand telefonul meu incepe sa sune de nebun.[space]Este un LG cookie,[space]negru.[daca era saraca nu cred ca avea telefon de 500 de RON]
-Alo,[space]cine este [cine esti? ca vorbeai la pertu cu acea persoana, cine este utilizezi atunci cand intrebi o alta persoana despre o a treia persoana]?[space]intreb eu[punct, de caller id nu a auzit >_> ]
-Naruto,[space]vartu[space, e "vartu`" pentru ca " ` " tine locul la restul cuvantului si asa se abrevieaza]!spuse acesta razand[punct]
Naruto este un baiat de 18 ani,[space]de aceasi varsta ca mine.[space]Este varul meu[nah ca eram prosti si nu ne-am dat seama si singuri],[space]este blond [cred ca are parul blond si nu e blond el, ca de om blond n-am auzit] ca spicul de grau vara,[space]iar in ochii lui albastri te ineci.[nu ti-a prea iesit personificarea, nu prea te poti ineca in albastru]
-Ce este?[space]intreb eu plictisita,[space]nu prea vorbeam[punct, mai corect ar fi sunat "nu aveam chef de vorba", tinand cont ca era plictisita]
-Pai,[space]prietena mea Hinata,[space]m-a chemat la ziua ei,[space]care este in seara acesta si te-a rugat sa vi si tu![defapt la rugat pe naruto s-o invite pe sakura, nu pe sakura, si e vii cu doi de i, ca e la persoana a II-a, sg]
-Ok,[space]spun eu,[space]pa![da` de unde stia sakura unde are loc petrecerea? ca la americani rareori se dau petrecerile acasa, de obicei se dau in cluburi sau restaurante]
Cu astea [acestea] fiind spuse,[space]am inchis telefonul si l-am bagat in buzunar.[space]Hinata era o dulceata de fata.[space]Niciodata nu m-a critcat [criticat] ca multi altii.[space]Era prietena mea de cand eram mici,[space]dar cu timpul nu prea am vorbit[am mai vorbit, caci vorbeau si acuma nu, sau mai simplu renunta-i la virgula ],[space]deloc chiar.[space]Am picat [am intrat, nu picat] la clase diferite,[space]ea a picat [intrat, ca nu pica din cer] cu Naruto in clasa[virgula] iar eu la alta,[space]pentru ca[virgula] inainte sa fiu la acest liceu[virgula, ca e apozitie] am fost la altul,[space]de muzica[virgula] in Boston,[space]dar acum m-am mutat in New York,[space]la acest liceu ca cica [nu suna deloc bine "ca cica", rimeaza cu "gagica" si e mult mai corect "cum ca"] sa fiu cu verisorul meu in liceu.[space]Daca va intrebati,[space]da ["dar," sau "da`"] am locuit in New York cand eram mica[virgula] da [dar] dupa [dupa ce? dupa asta nu are ce cauta, doar daca il pui si pe ce] parintii mei au trebuit sa se mute cu serviciul si acum 2 [niciodata intr-un text, numeralele nu se scriu in cifre ci in litere, exceptie anii si varsta] ani m-am intors inapoi.
-Hello,[space]Sakura![space]imi spuse Neji,[space]colegul meu de la Scoala de Arte,[in New york este Academia de Arte, nu scoala, academia este echivalentul la facultate la noi, scoala e echivalent la clasele 1-8 de la noi] unde ma pregateam pentru chitara[punct]
-Buna Neji!
Neji,[space]era un tip foarte dragut,[space]ce dragut,[space]frumos de da pe afara.[space]Era fratele mai mare al Hinatei si imi placea[verbul e la trecut][.[space]De ce nu mi-ar place[semnul intrebarii, nu punct, verbul e la prezent, utilizezi un singur timp verbal].[space]Parul lung si saten,[space]ochii mari gri cu tenta lila,[space]bine facut,[space]inalt,[space]dragut,[space]bine-crescut,[space]ce mai,[space]baiatul perfect.[sau asa credea ea >_>]
-Urmatorul duet va fi facut de Neji si Sakura![space]ceee[semnul intrebarii],[space]neatenta am fost,daca nu zicea profesorul asta[punct, da cand a ajuns in clasa ca nu ai zis deloc unde se afla ea]
-Veti canta Send it on![space]adauga acesta[punct, decide-te, ori "acesta, acestia, aceasta, acestea" ori "asta, astea, astia, astea", care sunt in vorbirea populara]
Incep sa cant la chitara acustica,[space]lasand ca suntele [sunetele] ei sa imi cuprinda mintea si inima.
Toata sala a amutit,[space]vocile noastre dansau [cantau, ca vocile canta nu danseaza decat daca au luat-o limbile la dans :)) ] impreuna imbinand armonios sunetul chitarii cu cel al vocilor noastre.[space]Toti aplaudau.[space]Ne placeau.[space]M-am uitat la ceas,[space]se facuse tarziu[o melodie dureaza maximum maximorum 10 minute, cum se facuse tarziu?].[space]Trebuia sa ma pregatesc pentru petrecere.[space]Am fugit pana acasa [ba era in clasa, ba iese din clasa si o ia la goana spre casa, nu cred ca cineva te lasa sa iesi din clasa pana nu s-a sfarsit ora],[space]norcul meu [norocul] ca nu stau departe,[space] doar la cateva blocuri[tinand cont ca tipa e in America ar fi trebuit sa stea la cateva stradute, caci acolo nu e ca la noi cu blocuri ci cu strazi].[space]Am dat buzna in casa,[space si punct >.<]saraca [Saraca] mea mama nici nu stia ce se petrece,[space si punct]am[litera mare "Am"] avut noroc ca aveam rochie si masca.[space]Rochia era alba[virgula] pana la dupa glezne [pana la dupa O.O, adica pana la calcai, sau pana dupa glezne, dar pana la dupa nu exista],[space]cu modele negre[virgula] iar masca era neagra[virgula] cu pene negre si cu alb.[space]Inainte i-am povestit mamei ce se petrece si mi-a dat binecuvantarea sa plec.
Ajunsa acolo,[space]am fost intampinata de Naruto si prietena lui Hinata.[space]I-am rugat sa nu zica la nimeni cine sunt,[space]iar ei mi-au respectat rugamintea.[space]Inauntru toata lumea se uita dupa mine,[space]si se tot intrebau uni pe altii cine sunt.[space]Naruto a venit la mine si m-a rugat sa cant ceva ca sa mai schimb atmosfera.[space]Mi-a dat o chitara si am inceput sa ating corzile ei intr-un ritm lent,[space]vroiam sa cant melodia lui Miley Cyrus-The climb.[The Climb]
Toata lumea a ramas cu gura cascata,[space]iar eu ma simteam foarte bine ca eram in centru atentiei.[space]Toata lumea a inceput sa aplaude,[space]numai un brunet stateai [statea] si se uita la mine,[space]de parca ar fi vrut sa ma manance,[space]am inteles ca este in clasa cu Naruto,[space]si il cheama Sasuke Uchiha,[space]fiul marelui om de afaceri Fugaku Uchiha.[de la cine a inteles ea toate acestea sigur lipseste]

revin cu un edit unde iti insirui toate cele ce nu le stii

un sfat mare, tu te crezi mare desteapta in ale criticii, dar sa scrii un fic extrem de prost stai, asadar, ori o lasi mai moale cu critica ori te pui cu mine si nu-ti va fi deloc usor

Răspunsuri în acest subiect
Tu esti raspunsul meu! - de Corina. - 24-01-2010, 07:03 PM
RE: Tu estu raspunsul meu! - de Aly - 24-01-2010, 08:49 PM
RE: Tu estu raspunsul meu! - de Katyღ - 24-01-2010, 09:16 PM
RE: Tu esti raspunsul meu! - de Corina. - 24-01-2010, 11:43 PM
RE: Tu esti raspunsul meu! - de Denny - 25-01-2010, 08:19 AM
RE: Tu esti raspunsul meu! - de Aly - 25-01-2010, 05:08 PM
RE: Tu esti raspunsul meu! - de Katyღ - 25-01-2010, 09:42 PM
RE: Tu esti raspunsul meu! - de Angel_Black_Cat - 26-01-2010, 01:10 AM
RE: Tu esti raspunsul meu! - de Aly - 26-01-2010, 08:14 PM
RE: Tu esti raspunsul meu! - de Corina. - 26-01-2010, 10:26 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Esti iubita mea ! Yuki 10 12.690 24-09-2011, 01:09 AM
Ultimul răspuns: Blood_Angel
  Esti la comanda mea [+18] P@uu 72 62.901 22-08-2011, 07:37 PM
Ultimul răspuns: andreea_serban
  â–º ♥ Nu Mai Esti Tu ♥ â—„ One-Shot yaoi maniac 5 3.417 27-09-2010, 06:58 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.
  Chiar daca esti vedeta nu esti diferit/a de ceilalti[Naruto Fic] Who said i have to be normal 11 11.086 04-08-2009, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Who said i have to be normal

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)