14-11-2009, 05:50 PM
1. Teh a.k.a Honey <3 -> Este cea mai superba, ingeniasa si dulce fata. Chiar daca ma caracterizeaza ca fiind o fata mult prea sweet, eu zic ca ea e cea mai sweet <3
2. marina -> Well, inainte nu eram asa de apropiate, dar de prin vara ne intelegem super bine.
3. Aly -> Este o fata suuuper de gasca, chiar daca unii zic ca e o fata de care ar trebui sa se teama, nu e chiar asa. :]
4. Mitz -> Pff, ea e nepotica mea
. De ea nu uit niciodata, cateodata ne mai ciondanim noi, asa putin mai mult.
Dar intotdeauna ne impacam
.
5. Hades -> Moooaaaa~ sisu meu
. Mi compadre.
Mi-a promis ca o sa imi ramana 2 fire de par in cap
unu cret, altu' lins si altu' albastru
).
6. Tox -> Ce poti sa spui de tox inafara de minunata ? E o tipa cu care poti discuta orice chestie, si e foooaarte amuzanta.
7. D.D.A -> Vai adela
esti o fata usor aeriana, dar asta imi place la tine
. Mereu te ingrijorezi pentru altii. Esti o suuper prietena
8. Ady -> Pff, nu te alint aci amu cum o fac pe mess ca cine stie cum se interpreteaza. Dar cert e ca tu esti senseiul meu si asa vei ramane ^-^.
9. Ryuu -> E un tip de treaba, inainte cand nu era asa matur sa spun asa, era cam enervat -.- But now ... e un tip suuuper. ' Buna buna asta buna
' 
Well dudelor topul continua, am sa mai enumar cateva persoane care chiar imi plac de pe acest siteL Nya, Lynn, Alany, Ratsuky, Lye, Kaname, Shuu si altii. ^^
2. marina -> Well, inainte nu eram asa de apropiate, dar de prin vara ne intelegem super bine.

3. Aly -> Este o fata suuuper de gasca, chiar daca unii zic ca e o fata de care ar trebui sa se teama, nu e chiar asa. :]
4. Mitz -> Pff, ea e nepotica mea

5. Hades -> Moooaaaa~ sisu meu

6. Tox -> Ce poti sa spui de tox inafara de minunata ? E o tipa cu care poti discuta orice chestie, si e foooaarte amuzanta.
7. D.D.A -> Vai adela

8. Ady -> Pff, nu te alint aci amu cum o fac pe mess ca cine stie cum se interpreteaza. Dar cert e ca tu esti senseiul meu si asa vei ramane ^-^.
9. Ryuu -> E un tip de treaba, inainte cand nu era asa matur sa spun asa, era cam enervat -.- But now ... e un tip suuuper. ' Buna buna asta buna

Well dudelor topul continua, am sa mai enumar cateva persoane care chiar imi plac de pe acest siteL Nya, Lynn, Alany, Ratsuky, Lye, Kaname, Shuu si altii. ^^
![[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]](http://i951.photobucket.com/albums/ad355/Mychyeo/tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif)
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End