Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Prinsa in panza de paianjen

Next!!Multumim pentru comentarii.Capitolele urmatoare vor fi mai lungi,promitem,doar ca primul a fost mai scurt:P

Victor:

Ma indrept spre noua mea gasca formata din cei doi baieti si intru in vorba cu ei.Alex era imbracat elegant ca in fiecare an trebuind sa reprezinte elevii.Corect,el era seful de comisie a elevilor din liceul Franta Elsa,condus de Alayna Nerka,mama lui Alex.Saracul de el,cred ca si acasa aude tot timpul de scoala,sincer eu sa fiu in locul lui nu as suporta,as da dracului tot si as fugi in lumea larga.Da probabil va intrebati de ce nu o fac acum,caci nici situatia mea nu era mai verde,dar totusi nu pot pleca asa,astept sa termin porcaria asta numita liceu.Acum sa ne intoarcem la subiectul nostru..Care era?Aaaa da..Deci Alex era imbracat la patru ace,avand grija ca nu cumva sa I se sifoneze cravata sau camasa.Hahha,ce amuzant,in fine,eu niciodata n-am putut sa ma imbrac asa,pur si simplu ma sufocam.Iar in spre deosebire de Alex,Jack era exact opusul,camasa desfacuta la toti nasturii,vesnicii blugii lui taiati,lantisorul de la gat din piele cu un medalion de lemn,cravata legata la pantaloni,ce sa mai…era total invers.Nu numai imbracamintea ii deosebeau asa de radical,insa si parul,Alex avea parul facut putin tepi dar ingrijit,oricum nu avea el parul mare pentru nu stiu ce creasta,dar totusi…Insa Jack tocmai descoperise o noua freza,tot capul era facut tepi in toate directiile,bai si sincer,ii statea bine,iesea in evidenta.Chiar daca erau asa de opusi la imbracaminte si la chestiile zilnice,erau cei mai buni prieteni de mici,mereu erau impreuna,poate chiar ca prea mult timp sa zicem asa…Hahha,glumeam doar..
-Salut baieti!Ne salutam fiecare prin obiceiul nostru de a ne strange pumnii si mai apoi de ai intersecta intr-o lovitura usoara.Mai apoi eu imi intorc privirea fugar spre portile scolii si observ o domnisoara foarte atragatoare intrand.Parea cam dezorientata,lasati ca o ajut eu mai tarziu,acum trebuie sa rezolv cu cei doi.
-Ciao frate,nu ne-am mai vazut demult.Nu mai dai nici un semn de viata,ce-i cu tine?Te-ai indragostit?Si incepem toti trei sa radem in hohote.Eu?Sa ma indragostesc?Nici gand.Totusi imi placea ca Jack nu-si pierduse simtul umorului si ca si intodeauna ne binedispunea.
-Auziti copii,vreti sa fiti noua mea gasca?Intreb eu adresandu-ma cu ‘’copii’’ pentru a le atrage atentia.
-Clar fratioare.Zise scurt Jack,la care Alex completa mandru:
-Ca in vremurile bune.Aceeasi echipa neinvinsa,omule.
Le spun baietilor ca plec putin si ma indrept spre portile scolii.Se pare ca domnisoara disparuse asa ca dau o raita cu privirea prin curtea liceului dar totusi nu o zaresc nicaieri.Ahh!Al dracu sonerie chiar acuma trebuia sa suni..si chiar in urechea mea.Ma intorc la gasca mea si intram impreuna in liceu.Pfuai ce sa spun,mi-era un dor de el..Imi venea sa borasc doar cand vedeam peretii albastrii,desigur culoarea preferata a directoarei.Femeia asta era pur si simplu obsedata.Tot albastru cat vedeai cu ochii.
Intram in clasa si ma asez in ultima banca de la geam,in fata mea punandu-se cei doi.Dupa ce imi vad toti colegii,ii analizez.Mama ce buna s-a facut Anabelle!Am fost cu ea in clasa a saptea,dar eram copii atunci,insa acum..ahh…Galagia persista de 5 minut incoace,deodata nemaiauzindu-se un zgomot semn ca ''scumpul'' nostru diriginte venise.Colegii mei se ridica in picioare,dare u plictisit ma balangan pe scaun si privesc pe geam.Profesorul deja obisnuit nu zice nimic si le face semn celorlalti sa se aseze.
Dintr-o data atentia mi-a fost captata de persoana care tocmai intrase dupa bosorogul ala.El se aseza pe scaun si arunca catalogul undeva pe catedra zicand:
-Copii,de azi inainte veti avea o noua colega.Domnisoara,te rog frumos sa te prezinti.
-Salut!Eu sunt Laya Gabriella,insa prietenii imi spun Ella.Sunt o fata incapatanata si cu foarte multa personalitate.Sper sa ma suportati!Terminase cu un zambet discret,dar in acelasi timp smecheresc.Wow,fata asta,trebuie sa fie ceva de capul ei…

[Imagine: 7nION.jpg?1]

Răspunsuri în acest subiect
Prinsa in panza de paianjen - de Eve. - 04-11-2009, 10:19 PM
RE: [Prinsa in panza de paianjen] - de Yumina - 05-11-2009, 05:28 PM
RE: [Prinsa in panza de paianjen] - de Abbeh. - 05-11-2009, 07:24 PM
RE: [Prinsa in panza de paianjen] - de Berry. - 05-11-2009, 07:48 PM
RE: [Prinsa in panza de paianjen] - de Yumina - 05-11-2009, 08:53 PM
RE: [Prinsa in panza de paianjen] - de Abbeh. - 05-11-2009, 09:29 PM
RE: [Prinsa in panza de paianjen] - de Eve. - 08-11-2009, 10:55 AM
RE: [Prinsa in panza de paianjen] - de Yumina - 08-11-2009, 11:59 AM
RE: [Prinsa in panza de paianjen] - de Abbeh. - 08-11-2009, 01:36 PM
RE: [Prinsa in panza de paianjen] - de Yumina - 08-11-2009, 02:14 PM
RE: [Prinsa in panza de paianjen] - de Abbeh. - 08-11-2009, 10:13 PM
RE: [Prinsa in panza de paianjen] - de Eve. - 14-11-2009, 07:19 PM
RE: [Prinsa in panza de paianjen] - de Yumina - 14-11-2009, 09:24 PM
RE: [Prinsa in panza de paianjen] - de Eve. - 18-12-2009, 09:33 PM
RE: [Prinsa in panza de paianjen] - de Abbeh. - 26-01-2010, 08:41 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Umbre pe panza DreamGirl 1 2.923 18-10-2013, 09:42 PM
Ultimul răspuns: kannaary
  [Naruto] Prinsa intre doua iubiri (sasusaku ) natynaty 2 3.820 11-07-2012, 12:52 PM
Ultimul răspuns: NiceBlueExorcisist

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)