Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Elite Damon

#7
Nu-mi puteam da seama daca plecase, sau era inca acolo, invizibil. Respiratia mea era inca sacadata, iar gandurile imi erau vraiste. De fapt, nici nu mai judecam, ma aflam pur si simplu in transa. In jurul meu nu mai exista nimic, ma simteam de parca tocmai as fi intrat intr-o gaura neagra.
Ma apuca o stare de ameteala, iar niste migrene neinduratoare ma chinuiau graoznic. Am simtit cum fac o pirueta prin aer si cum aterizez pe podeaua tare. Impactul a fost anulat de faptul ca intreg corpul meu nu mai reactiona la nici un stimul venit din exterior. De altfel, nici la vreunul din interior.
In creierul meu s-a format o lacuna, aidoma celei de la rapire. Cu siguranta acesta fusese un lesin. Cand mi-am revenit in simtiri si am deschis ochii, nu am vazut altceva decat parchetul si umbrele unor corpuri care vazute de jos, mi-am dat seama ca sunt biroul, sifonierul si scaunul din camera mea. Doar dupa cateva clipe de reculegere mi-am dat seama ca in incapere este intuneric. Am simtit ca am o pozitie extrem de ciudata, adica eram intinsa pe burta in mijlocul camerei. Ma durea capul. Mi-am adunat toate fortele de care puteam dispune, m-am ridicat si sprijinindu-ma de birou m-am tarat pana la intrerupator. Lumina ma orbi si am inceput sa clipesc des din ochi. Am aruncat o privire prin camera si m-am speriat de cate haine erau aruncate prin incapere. Am deschis usa si m-am indreptat spre baie. Am aprins si aici lumina si am dat drumul la apa, asteptand sa se incalzeasca. Imaginea mea reflectata in oglinda ma lua prin surprindere. Deasupra sprincenii stangi aveam o vanataie de toata frumusetea, iar in acelasi timp am vazut ca si de-a lungul cotului stang am o julitura, destul de vizibila de altfel. Tricoul imi era sifonat, iar parul ravasit. m-am spalat pe fata si am simtit cum fiecare celula mi se revigoreaza. Am tras de prinzatoarea de par si aproape mi-au dat lacrimile, deoarece parul imi era incredibil de incurcat. Nu m-am mai chinuit sa-l perii, din prica de a nu ramane fara podoaba capilara. M-am miscar agale pana la cada, i-am pus dopul si am dat drumul la apa. Cand m-am aplecat mi-am dat seama ca inca mai am telefonul si cheia in buzunare. Deodata m-a cuprins curiozitatea sa vad cat este ceasul, dar telefonul era descarcat. Am iesit din baie si m-am dus in acmera sa il pun la incarcat. Ceasul de pe noptiera indica ora 9:13, iar dupa intunericul de afara mi-am dat seama ca este post meridian, insa habar n-aveam in ce zi ma aflu. Am deschis laptop-ul si am vazut ingrozita ca este marti seara! Vai!! Marti?!? Ma simteam pur si simplu ca picata din luna, nu stiam pe ce planeta ma aflu.
Vai! Incepeau sa mi se deruleze in minte, cu incetinitorul, imagini la care se pare ca luasem parte: parcul si Kara, Elite transformat in Demon, dezvaluirea ca eu sunt Inger, pactul, teleportarea, insultarea si... sarutul. De ce...? De ce ma sarutase? A fost... A fost primul meu sarut si pot spune ca mi s-a parut extraordinar. Dar nu inteleg de ce a reactionat atat de brutal la sfarsit! De ce? De ce? De ce???
Inima imi batea mai violent decat de obicei, iar respiratia mi se intensificase. In interiorul meu se dezvolta un sentiment de ura, care devenea din ce in ce mai puternic. Pentru a evita o eventuala criza si un eventual dezastru mi-am dus mainile la tample si am inchis ochii incercand sa ma calmez. Pur si simplu nu ma puteam gandi decat la el si la ce mi s-a intamplat in ultimele mele trei zile de viata. Simteam cum sute de intrebari ma preseaza din toate partile, intrebari la care imi era imposibil sa raspund.
Deodata un sentiment de panica ma facu sa ma trezesc din cugetare. Am dat fuga la baie si am inchis cat de repede am putut robinetul. Norocul meu a fost ca nivelul apei era exact la limita pe care o putea suporta cada, pentru ca alt fel m-as fi trezit pe cap cu o inundatie de toata frumusetea. Am scos pentru cateva momente doptl, lasand apa sa se scurga, apoi l-am pus la loc. M-am dus in camera sa-mi iau niste schimburi si m-am intors in baie. M-am dezbracat si am intrat in apa fierbinte, aceasta actionand imediat ac un calmant, facandu-ma sa-mi pierd sirul gandurilor. Am lasat apa sa imi acopere tot corpul, pana la gat, apoi mi-am scufundat si capul. De obicei imi pot tine respiratie destul de mult, comparativ cu fetele de varsta mea. Dupa calculele mele, am stat sub apa doua minute si trei secunde. Mi-am dat parul ud de pe fata si am inceput sa respir violent, pentru a recupera lipsa de ozigen de care imi privasem plamanii.
Inca nu eram dezmeticita si nici nu stiam prea bine pe ce planeta ma aflu, asa ca mi-am dat capul pe spate si am ramas asa ceva timp, pentru a-mi reveni. Mi-am samponat energic claia de par, iar in cateva secunde parul meu capatase atata volum, incat capul abia ii mai putea suporta greutatea. Am pus dusul pe el si am simtit cum isi recapata forma normala, apa indepartand eficient toata spuma. am intins mana dupa un prosop si mi-am infasurat parul cu el. Apoi m-am sapunit si eu bine si am scos dopul de la cada.
Intr-o clipita s-a scurs toata apa, iar eu am pus dudul pe mine. Asta era partea care imi placea cel mai mult la o baie: izbirea violenta a picaturilor pe pielea mea. As fi fost in stare sa stau asa ore intregi, dar mi-am dat seama ca am de facut o graoaza de alte lucruri, asa ca mi-am luat halatul pe mine si am intrat in camera. mi-am dat seama ca imi uitasem schimburile in baie si m-am dus dupa ele. am vazut ca nu spalasem nici cada. Cateodata sunt atat de aeriana, incat ma si mir cum de nu mi-am uitat capul pe undeva. Dupa ce am terminat cu baia am revenit in camera si am aruncathainele pe pat. Nu aveam chef sa ma schimb acum. Ma simteam bine asa, in halat.
Am vazut ca se incarcase si telefonul si l-am deschis. Abia atunci mi-am dat seama ca nu am nicio explicatie pentru nimeni. Am vazut ca am 29 de mesaje de la mama, plus altele vreo 15 de la prieteni. Nici nu am apucat sa termin de citit primul mesaj de la mama, ca ma si suna:
-Alo?
-Alo! Julia! Vai, ce bine imi pare ca am reusit sa dau de tine! Unde ai fost trei zile?? De ce ai avut telefonul inchis? De ce nu m-ai sunat?
Sincera sa fiu, nici eu nu stiam unde am fost toate acele zile si nu aveam nici cea mai mica idee ce as putea sa-i zic. Si nici la minciuni nu eram prea stralucita.
-Aaa... Pai sa vezi ca imi piedusem telefonul. Da' stii ca mi se intampla destul de des sa nu mai tin minte pe unde imi pun lucrurile. Si stii ca nu am obiceiul de a invata numerele de telefon pe de rost. In plus, tu erai foarte ocupata si m-am gandit ca o sa il gasesc mai devreme. Tu erai ocupata, nu vroiam sa te deranjez.
-Vai! Cum poti sa spui asemenea lucruri? Dar la mail-uri de ce nu mia-i raspuns?
-Nu am avut Internet zilele astea, de fapt a picat reteaua intregului bloc. Abia acum cateva ore a revenit, dar n-am avut timp sa fac nimic.
Normal ca n-am avut timp de nimic! Sunt treaza doar de o ora si ceva! Mama insa parea suspicioasa:
-Si... Unde ai gasit telefonul pana la urma?
-Pai... Nici nu o sa iti vina sa crezi: in cosul de gunoi. L-am cautat prin toata casa si negasindu-l mi-am zis ca nu pierd nimic daca il caut si acolo. Nu m-a intreba cum de a ajuns telefonul meu acolo, ca nu stiu.
-Off... Bine... Sper ca nu ai patit nimic zilele astea. Chiar mi-am facut griji serioase in privinta ta.
-Stai linistita, mama. Sunt bine. Cand te intorci?
Mda, eram bine pe naiba, ca nu era asa deloc. Dar ce puteam sa-i spun?
-Maine dimineata am avionul. Abia acum cateva minute am terminat de semnat si ultimele contracte.
-Ah, ce bine! Abia astept sa te vad!
Si asa si era. Mi se facuse dor de ea si desi nu-i puteam spune nimic din ce ma framanta, aveam nevoie de imbratisarea si de mangaierile ei.
-Bine Julia, abia astept sa ajung acasa. M-am plictisit de moarte aici. Te pup si sa ai grija de tine. Stiu ca ai fi in stare sa-ti pierzi si capul.
-Si eu te pup mama. Voi fi bine, pa.
Si am inchis. Uf! Se putea si mai rau. Cel putin parusem credibila. Data viitoare voi inventa ceva mai bun decat pierdutul telefonului in cosul de gunoi.
Mi-am revenit din cugetari si mi-am dat seama ca este deja 10:35, iar eu sunt in continuare cu halatul de baie pe mine si cu prosopul in cap. M-am schimbat imediat intr-o pereche de colanti si un tricou foarte larg si lung, pe care scria "ROCK THE WORLD!". Mi-am desfacut prosopul din cap si l-am pus pe calorifer, iar parul desi inca ud, l-am lasat in voie pe spate.
Am adunat toate hainele hainele imprastiate prin camera si le-am bagat la masina de spalat, punand mai mult balsam decat de obicei. In sufragerie am vazut ca unora dintre flori li seofilisera frunzele, asa ca m-am apucat sa le pun apa, ocazie cu care am vazut ca am chiuveta plina cu vase care parca ma traheau de maneca sa le spal. Apartamentul ala arata de parca nu mai fusese locuit de o luna, nu doar de cateva zile. Dupa ce am udat florile m-am apucat sarguincioasa de spalatul vaselor din chiuveta. Am reusit sa le termin in 20 de minute. Brusc mi-am adus aminte ca nu mai mancasem de trei zile, sau oricum, pe undeva pe acolo. Mi-au venit in minte imagini cu Elite transformat in Demon, insa am facut un efort si le-am alungat din mintea mea. Mi se facuse foame.
Am deschis frigiderul si desi era plin cu de toate, pe mine nu ma atragea nimic. Am luat doar o sticla de cu suc de portocale si o punga cu cereale din dulap. Mi-am ous suc intr-un pahar si cereale intr-un castronel de sticla si m-am dus in sufragerie, cu gandul de a ma uita la televizor. Mi-a luat ceva timp sa gasesc telecomanda, in cele din urma gasind-o in spatele unui fotoliu. Era aproape miezul noptii, asa ca mai pe toate programele erau ori filme porno ori horror. Dezgustator. am constatat ca mai mult mi-am facut nervi deschizand televizorul. L-am inchis si m-am dus in camera mea. am pus paharul cu suc pe noptiera, iar eu m-am asezat turceste in pat cu bolul cu cereale in poala, infulecand cu pofta. Nu cred sa fi stat asa un minut intreg, deoarece masina de spalat a inceput sa piuie, semn ca si-a terminat programul. Ma ridic ursuza din pat si ma duc sa scot rufele. Le pun intr-un lighean si ma duc cu ele pe balcon. In timp ce le atarnam pe uscator, gandul mi-a zburat din nou la cele intamplate. Ma gandeam ca ar fi fost mai bine ca eu sa fi dor mit pur si simplu toate zilele astea, iar cele intamplate sa nu fie decat o nascocire de-a mea, doar un vis.
Am terminat cu rufele si am pus ligheanul la locul lui. Am revenit in camera si am reusit sa mananc cerealele ramase fara alte intreruperi. M-am uitat la ceas si am vazut surprinsa ca era ora unu noaptea. Deodata m-am simtit foarte obosita, de parca exact atunci as fi depus cine stie ce efort. Mi-a fost lene sa ma mai spal pe dinti, asa ca m-am bagat in pat si am adormit



... One day... Freedom will be legalized... One day... One day...


[Imagine: sad_anime_by_CrimsonMoonTide.jpg]



Răspunsuri în acest subiect
Elite Damon - de shiro - 01-11-2009, 02:43 PM
RE: Elite Damon - de Teh2 - 01-11-2009, 03:38 PM
RE: Elite Damon - de Khonsu - 01-11-2009, 05:47 PM
2. Irealitate - de shiro - 01-11-2009, 06:02 PM
3. Pact cu Diavolul - de shiro - 02-11-2009, 11:46 PM
4. Sarutul - de shiro - 06-11-2009, 01:04 AM
5. incertitudine - de shiro - 07-11-2009, 10:05 PM
RE: Elite Damon - de Yaku-chin - 08-11-2009, 11:05 PM
6. Aparent normal... - de shiro - 11-11-2009, 09:04 PM
7. Eden si Akaz - de shiro - 19-11-2009, 11:54 PM
8. Intalniri - de shiro - 22-11-2009, 01:08 PM
9. After party - de shiro - 27-11-2009, 12:54 AM
RE: Elite Damon - de marya - 27-11-2009, 06:53 PM
RE: Elite Damon - de Mitus - 28-11-2009, 02:21 AM
RE: Elite Damon - de shiro - 28-11-2009, 02:07 PM
10. Pregatirea - de shiro - 28-11-2009, 11:47 PM
RE: Elite Damon - de marya - 29-11-2009, 12:31 AM
11. Tratative - de shiro - 01-12-2009, 12:31 AM
RE: Elite Damon - de Mitus - 01-12-2009, 01:57 AM
12. Intre viata si moarte - de shiro - 15-12-2009, 01:51 PM
RE: Elite Damon - de Mitus - 16-12-2009, 11:36 PM
13. Dezvaluiri - de shiro - 19-12-2009, 07:01 PM
14. Urmari - de shiro - 29-01-2010, 05:48 PM
RE: Elite Damon - de Lumiere.Kitty - 30-01-2010, 03:57 AM
RE: Elite Damon - de love_mean_hope - 14-02-2010, 04:19 PM
RE: Elite Damon - de Vivaldi - 16-02-2010, 02:01 AM
RE: Elite Damon - de Yaku-chin - 17-02-2010, 10:26 PM
RE: Elite Damon - de Mitus - 18-02-2010, 06:36 PM
15. Love - de shiro - 14-01-2011, 11:50 AM
RE: Elite Damon - de Marina. - 14-01-2011, 11:30 PM
RE: Elite Damon - de Addeh - 15-01-2011, 10:48 AM
RE: Elite Damon - de Rin - 15-01-2011, 03:29 PM
16. Repercursiuni - de shiro - 15-01-2011, 07:51 PM
RE: Elite Damon - de Addeh - 15-01-2011, 08:04 PM
Epilog - de shiro - 23-01-2011, 06:23 PM
RE: Elite Damon - de Addeh - 23-01-2011, 06:58 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Elite Damon shiro 3 3.290 12-07-2010, 11:36 PM
Ultimul răspuns: IceCat


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)