Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Marquiza dragostei. Contesa tradarii. [+16]

Pai am vazut cateva neclaritati si tin sa explic cea ce nu intelegeti . Nu ezitati sa puneti intrebari .

~Marquiza Michele Rosy Uchiha~ - sunt miscata de faptul ca iti place numele , ms pt com

uchiha_blood_angel – pai da , Sakura fusese indragostita de Kaname ( pana la acea scena …. )

angelique.vampire – nu am motive sa te injur + ca ma ajuta comentariile voastre

Amelia- da scuze pentru greseli

Adevaratul conducator al demonilor

A doua zi Kaname a insistat sa ne prezinte niste picture vechi , de mare valoare . Eram exaltata de idee , iubeam expozitiile de acest gen . Am fost ce toti condusi spre un hol lung , unde Kaname incerca sa para informat prezentandu-ne fiecare tablou . Intr-un final atentia mi-a fost captata de un tablou bizar . In el era un grup mare de mostri mitologici , demoni care mai de care mai montruosi si inspaimantatori . Totusi desi acestia erau lucrati in detaliu , pe mine ma interesa pisica neagra ce-I conducea . Era interesanta combinatia dintre demoni si acea pisica care , parea inofensiva . Observand ca am ramas in urma , Kaname s-a apropiat de mine si mi-a soptit la ureche :
-Stii , se spune ca acest tablou reprezinta infernul .
-De ce ? intreb eu curioasa .
-Atat in tablou cat si in viata , demoni sunt condusi de o pisica aparent inofensiva … spune el surazand . Eu cred ca tu simbolizezi acea pisica si eu unul dintre acei demoni … Dar nu sunt singurul care se invarte dupa coada ta . Nu , nu ! Sunt foarte multi , inclusive acei ingeri sunt aici . Ai grija , observi ?spune el aratandu-mi un demon . Priveste acel demon care incearca sa ridice ghiara sa sangeroasa asupra pisici si sa o rapuna . Ce crezi v-a reusi ? ma intreaba el indepartandu-se si lasandu-ma cu ochii in soare .
“ Chiar asa sa fie ? … Are dreptate , toti se invart dupa mofturile mele , dar ce a vrut sa spuna cu acel demon ? “ gandesc eu in timp ce imi tineam privirea atintita spre demon . Era sangeros , privirea sa ma dezgusta si imi provoca sila .
-Sakura , esti bine ? ma intreaba Sasori curios .
-Sasori , da sunt bine … Tu crezi ca reprezint inferul ? Ca blochez calea ingerilor spre bucurie . Ca sunt … Acea pisica care controleaza totul in jur si asteapta ca unul din demoni care o urmeaza sa incerece sa o rapuna . Pentru al pedepsi atat de aspru incat sa isi doreasca sa … dar nu am apucat sa termin fraza pentru ca acesta m-a intrebat :
-Cine ti-a bagat prostiile acestea in cap ? Eu nu sunt unul din acei demoni si tu nu esti acea pisica . Asculta-ma cu atentie eu si Ingeri te iubim atat de mult incat am face crima de om pentru tine . spune el strangandu-ma puternic in brate . Esti ca si surioara mea mai mica , nu as pernite sa ti se intample ceva rau niciodata . Clar ?
Am dat afirmativ din cap dupa care l-am lasat sa se indeparteze de mine . Aveam nevoie de spatiu pentru a privi acel tablou si totusi parca imi era frica de el . Ceva ma atragea la el , era mistic si infricosator . L-am privit ore in sir , imi placea sa stau pe scaun si sa-l admir . “ L-as putea rog pe tata sa mi-l cumpere de Craciun . Am nevoie de el , niciodata nu mi-a placut un tablou mai mult .”
-Sakura , mai esti aici ? vocea calma a lui Sasuke ma trezi din visare . E foarte tarziu .
-Se pare ca da , dar de ce ma rog nu dormi ? il intreb eu poftindu-l sa se aseze langa mine .
-Parca ai fi mama . Am observant la pranz ca te atrage acest tablou , ce are asa special ? Esti parca himnotizata si totusi fascinata , in felul tau . spune el surazand .
-Ma reprezinta , stiu ca suna ciudat . Am nevoie de acest tablou , Sasuke . Mai mult decat crezi . Este incarcat la fel ca mine , contine presiunea care o acumulez eu zilnic , tot cea ce simt este aici .
Ma privit uimit cateva minute dupa care m-a condus pana la camera mea . Am trecut visatoare pe langa Itachi , care incepea sa se ingrijoreze . A asteptat sa imi fac siesta dupa care a inceput sa ma sarute cu foc . Nu realizam ce facea , eram cu capul in nori total . Il respingeam , facandu-l pe acesta sa se supere sis a ma intrebe nervos :
- Ce ai patit ? De cand am venit aici nu visezi numai prosti cu vampiri si acum esti obsedata de un tablou ?! Eu am plecat ! spune el trantind usa pe dinafara .
“ Itachi ! Haide du-te asa faci tot timpul ! “ . Am incercat sa astept sa se intoarca , dar somnul m-a furat prea repede . Din nou incepeam sa visez acel vis absurd si totusi infricosator . Un vampire cu masca ma urmarea peste tot prin palat . Niciodata nu-I zarisem fata sau macar culoarea parului . Tot timpul purta acea capa ce-I acoperea parul . Totusi acum ceva era altfel , ajunsesem in holul de la pranz . In care zarisem tabloul si cel mai ciudat era faptul ca demoni incepeau sa iasa din acesta . M-au inconjurat , iar la randu-l ei pisica a rasit si ea din acel tablou uimindu-ma cu adevarat . Pe masura ce se apropia de mine semana tot mai mult cu mine . Cand transformarea complete se facuse m-a impins in bratele vampirului . Acesta si-a apropiat dinti de zona mea aterocervicala penetratandu-mi pielea fina . Am tipat cat am putut de tare reusind performanta de al trezi pe brunet . Acesta m-a privit somnoros dupa care m-a luat in brate . Dupa cinci minute am auzit niste batai in usa , era o persoana trimisa de Kaname sa ma conduca pe pod . Am acceptat invitatia s-a lasandu-l pe brunet in camera sa doarma . M-am imbracat si l-am urmat pe barbat . Ajunsa acolo acesta m-a intampinat cu o sampanie si o privire posesiva . I-am zambit si m-am apropiat de el demna .
-Sakura priveste atenta raul nu-I asa ca e minunat ? Un lucru e foarte important , ca merge inainte tot timpul lasand in urma ce a fost . Asa e si timpul si asta iti sugerez sa faci sI tu .
- Suna ca o amenintare . Nu cred ca trebuie sa imi fie frica de tine . Ce mi-ai putea face ?
- Ar fi bines a asculti avertivarea mea , altfel ceva foarte grav ti se poate intampla . spune el indreptandu-se spre palat .
M-a lasat acolo singura pana cand am auzit un sunet ciudat . M -am grabit spre camera la randu-l meu , dar mai intai am mai zarit odata acel tablou . Il admiram urmarindu-I fiecare trasatura , parea atat de perfect . La un moment dat parca pisica se miscase . M-a indepartat un pas dupa care l-am mai privit odata . “ Ce naiba mi se intampla ? Inebunesc ? “

scuze ca e scurt , dar ma voi revansa eu
lectura placuta

Răspunsuri în acest subiect
RE: Marquiza dragostei . Contesa tradari . - de Annya_Anna - 25-06-2009, 12:23 AM
RE: Marquiza dragostei . Contesa tradari . - de ***candy bar*** - 08-07-2009, 12:44 AM
RE: Marquiza dragostei . Contesa tradari . - de deborah-chan - 13-07-2009, 07:29 PM
RE: [naruto]Marquiza dragostei . Contesa tradari . - de nimeni - 25-07-2009, 09:20 PM
RE: [naruto]Marquiza dragostei . Contesa tradari . - de ellamanu - 20-09-2009, 02:09 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Contesa si piratul. Anu-chan 1 2.765 16-12-2012, 09:49 AM
Ultimul răspuns: FuNnY bUnNy
  Iubire ascunsa in spatele tradarii... Ary^_^Arishime 2 3.052 03-08-2011, 08:43 AM
Ultimul răspuns: candy girl
  Marquiza Dragostei . Contesa Tradarii . *Extreme adventure * nimeni 5 5.269 10-02-2010, 02:41 AM
Ultimul răspuns: Aly
  Contesa noptii Tao_Jun 0 3.792 15-09-2007, 06:07 PM
Ultimul răspuns: Tao_Jun

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)