Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Amintirea cenusie a dragostei

A ajuns acasa destul de tarziu, iar Ken adormise in bratele lui. Era foarte frumos, parea un mic ingeras. In momentul in care ii vazuse pe acei oameni care se legase de el, sangele incepuse sa ii i-a razna. Nimeni nu avea voie sa se atinga de Ken. Si lui ii era teama sa-latinga de frica sa nu se sparga in mi de bucati. Parea asa de fragil si era atat de frumos cand dormea incat fermeca si e cel mai rau om din lume. Dorea sa-l duca in camera destinata micutului ingeras, insa nu putea sa-I dea drumul din brate. Astfel s-a decis sa doarma cu el in acea noapte.
Se indrepta spre dormitor, unde fara sa-l deranjeze din somnul profound, il intinse pe pat. Il privea cu atatea pasiune si dorinta, incat deabia se putea abtine din nu a sari pe el. Ii era frica de reactia lui in momentul in care se va trezi, nu dorea sa-l vada plangand din nou. Trebuia sa recunoasca , baietul acela e primul care a reusit sa-I “intre pe sub piele” cu usurinta. I se parea ciudat un lucru: de cate ori il privea in ochii, isi amintea de cineva din trecut. Poate era doar o coincidenta ca avea aceeasi culoare la ochii ca si el.

Era ora 7 cand telefonul a inceput sa sune, trezindu-l din frumosul vis care il avea. Uitase sa-si dezactivaze alarma, fiindca azi era sambata. Dorea sa profite mai mult de patul calduros, mai ales de micutul care era langa el. Noaptea trecuta nu dories sa plece de langa el.Simtea nevoia sa-l protejeze, sa-l pazeasca. Pentru el era cea mai pretioasa comoara pe care putea s-o aiba vreodata. Si facuse bine cand ranasese langa el. Ken avusese cosmare toata noaptea, iar de cate ori Yuri il strangea in brate , el se linistea.
Cu miscari incete se ridica din pat, indreptandu-se spre baie, dorind sa ffaca un dus revigorizant , dupa aceea sa pregateasca micul dejun. Nu dorea sa-l trezeasca pe micut, care era inca purtat pe aripile somnului.Intra in baia destul de mare inainte pentru o singura, acum era destul de perfecta pentru doua persoana.
Dupa binemeritatul dus de dimineata, pregatirea micului dejun parea destul de usoara. Avea de gand sa-I faca o surpriza lui Ken, sis a-I pregateasca un mic dejun delicious. Spera ca in acest fel il va face sa uite cele intamplate aseara.Insa toate planurile sale au fost incurcate de soneria telefonului. Se intreba cine putea fi cretinul sau cretina care suna atat de dimineata , mai ales ca era sambata. Nu dorea sa raspunda, dar acea persoana parea destul de insistent.

-Alo? Cine mama mea esti ?-era destul de furios, incat daca ar fi avut acea persoana in fata, i-ar fi tras un pumn.
-Destul de nervos, iepuras? Scuze daca te-am trezit din somn.Ce-ai zice de o mica revedere.

Nu era posibil. Acest barbat nu putea reveni in viata lui. Era un cosmar. Cand credea ca va puea uita trecutul tipul acesta vine inapo. Era mult mai rau decat cosmarele care le avea de atatia ani. Incerca sa-si adune toate gandurile, si se ruga la Dumnezeu ca sa nu-l apuce plansul.

-De ce ai revenit? Nu ti-a ajuns ca mi-ai distru viata? Te urasc! Din cauza ta am suferit cel mai mult. De ce as veni sa ma intalnesc cu tine?Nu mai vreau sa se intample ceea ce a fost in trecut. Te rog, doar pleca!Pleaca, Ian.-aceste cuvinte le spuse rastit, iar plansul il napustise. Nu mai putea suporta aceste lucruri.
- Destule intrebari in acelasi timp. Mai incet , iubire. Ok, o sa-ti raspund pe rand la ele.Am venit in oras pentru niste afaceri, dar pentru ca sit u esti aici am decis sa te vizitez. In plus, sper ca nu ai uitat ca imi aparti?Si ar fi bines a vi la intalnire, astfel micutul tau va pati ceva neplacut.

Trebuia sa faca ceva, nu pute permite ca Ken sa pateasca ceva. Mai ales csa acum stie de existenta lui, mai ales de faptul ca locuiesc impreuna. Mi de gsnduri ii navaleau in minte. Nu cumva el i-a pus pe acei barbate sa profite de tanar? Noroc ca a ajuns la timp. Trebuia sa se intalneasca cu el , nu avea de ales. Astfel risca sa puna o viata nevinovata in joc, si asta era ultimul lucru care dorea sa faca.Cel mai bine era sa se intalneasca intr-un loc public, astfel va fi sigur ca nu va pati nimic.

-Ok, unde doresti sa ne intalnim?
-Hm…..Restaurantul “Suguru”. E aproape de hotelul unde stau. Stai calm, nu vei pati nimic. Vreau doar san e vedem.

Era ora 10 cand Ken s-a trezit. A inceput sa caute prin pat o anumita persoana, insa nu a gasit pe nimeni. Se gandea ca profesorul poate e in bucataria. Inca avea sa-I dea niste ekplicati, desi sarutul de seara trecuta parca il asigurase ca totul va fi bineNu dorea ca Yuri sa-si faca impresi gresite despre el. Desi trecuse doar putin timp de cand locuiau impreuna , incepuse sa se simta apropiat de el. Dorea cat mai multa atentie din partea profesorului, insa aceast lucru nu l-ar spune niciodata. Il iubea. Desi parea ciudat pentru el, chiar isi iubea profesorul. Sarutul acela l-a facut sa-si dea seama de sentimentele lui. Dar trecutul lui nu-l lasa sa iubeasca.Nu va uita niciodata ce i-a facut fratele sau in acea zi. De atunci a hotarat ca nu se va mai lasa condus de nimeni, si nu va mai avea incredere in cineva. Asa credea ca se va intampla, dar Yuri l-a facut sa uite de tot, si sa aiba incredere il el.A hotarat ca e timpul sa se ridice din pat si sa se duca la bucatarie. Poate putea sa-I dea o mana de ajutor lui Yuri, si astfel sa klamureasca lucrurile. Odata intrat in bucatarie a vazut ca nu este nimeni inauntru, ins ape masa se gasea un billet, care ii era adresat:” Scuze ca a trebuit sa plec, am niste probleme de rezolvat. Te rog nu te supara pe mine. Daca poti, pana vine u pregateste ceva de mancare si mananca. Ai sa gasesti tot in frigider. Cu dragoste, Yuri.”Ultimile cuvinte scrise in acel bilet l-au facut sa simta ca zboara. Era prima oara cand iubea , iar dragostea era impartasita. Acum problema era unde putea sa fie Yuri. Oricum i-a spus sa gateasca. Avea sa pregateasca un mic dejun special.

In alta parte a orasaului, mai bine zis in fata restaurantului “Suguru”, un barat in varsta de 25 de ani astepta ca cineva sa apara. In fata aceluiasi restaurant a oprit un taxiu galben, din care a coborat Yuri, dup ace a platit drumul. Cei doi stateau acum si se priveau in ochii.

- Ma bucur sa te revad dupa atatia ani. Se pare ca ai crescut, iar corpul tau pare mai dezvoltat sa mai delicious fata de cum era in copilarie. Si atunci aratai extraordinary.
- Eu nu sunt foarte bucuros sa te vad. Spune repede de mai chemat. N-am mult timp de pierdut cu tine.

Pentru cateva momente se facuse o liniste deplina intre cei doi. Ian avea un zambet ciudat pe buze, ceea ce nu prevesta nimic bu, iar Yuri incerca sa se calmeze.
-Ar fi bines a intram in restaurant sis a discutam ca doua personae normale. Asta daca nu vrei sa discutam in felul meu, si sti prea bine la ce ma refer: in pat.
Terminand propozitia, Ian a incercat sa-l prinda de man ape professor, dorind sa-l traga mai aproape de el. Insa acesta sa tras repede de la langa barbat, indreptandu-se spre restaurant.
- Doar de data aceasta mi-ai scapat. Iti jur ca vei fi al meu din nou. Ma voi ocupa si de pustiul acela, sigur nu va fi placut pentru el sa ma revada. Am sa va distrug pe amandoi , daca aveti sa mi va impotriviti.

Yuri nu a auzit aceste cuvinte, fiind mult inaintea lui Ian. Daca ar fi auzit, poate ar fi avut vreo sansa de scapare.

Era in jurul pranzului, cand Yuri a ajuns acasa. Avea ochii rosii de la atata plans, era destul de ametit incat deabia se time ape picioare. A inchis usa incet, sperand sa nu atraga atentia lui Ken, dupa zgomotul care se auzea din bucatarie, banuia ca e acolo. Incerca sa se indrepte spre camera, dar a cazut jos . Zgomotul s-a auzit pana in bucatarie, iar Ken s-a alertat repede. S-a indreptat spre locul de unde a venit zgomotul si la gasit pe Yuri lesinat pe jos.

Răspunsuri în acest subiect
Amintirea cenusie a dragostei - de akira-chan - 02-05-2009, 09:25 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de myuu - 02-05-2009, 11:08 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de aoixtenshi - 03-05-2009, 01:20 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de Yaku-chin - 03-05-2009, 01:44 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de love_anime - 05-05-2009, 08:10 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de akira-chan - 07-05-2009, 09:09 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de Yaku-chin - 10-05-2009, 11:30 AM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de love_anime - 17-05-2009, 02:34 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de akira-chan - 08-06-2009, 10:05 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de love_anime - 09-06-2009, 07:42 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de akira-chan - 05-07-2009, 06:32 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de akira-chan - 20-07-2009, 06:29 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de akira-chan - 19-09-2009, 04:46 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de justicevampire - 23-12-2009, 05:35 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de Denny - 23-12-2009, 07:30 PM
RE: AMINTIREA CENUSIE A DRAGOSTEI - de love_anime - 24-12-2009, 10:42 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Amintirea trecutului si viitorul plin de surprize Isa-chan 15 16.870 23-11-2009, 11:19 PM
Ultimul răspuns: Denny

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)