09-06-2009, 09:54 PM
Dimineata sosi aducand cu ea noi sperante si vise. Mii de vise puteau sa ia nastere sau sa fie destramate intr-o singura secunda. O secunda inseamna mult in-ti poate schimba destinul. Asa a fost si in cazul meu si a lui Yuri . O singura secunda de neatentie si toate dorintele noastre de viitor au fost distruse , dar sa incepen cu inceputul . Urmatoarea zi dupa acea tentativa la viata mea , am aflat ca trebuia sa cant in noaptea respectiva. eram incantata , dar pe de-o parte si speriata . Atunci l-am luat pe Yuri de mana si i-am spus " Preferam sa stiu si eu .", iar acesta mi-a raspuns calm "Stiu , dar am vrut sa vad cum reactionezi." . La auzul acelor cuvinte am plecat nervoasa pe scena pentru a repeta. In apropierea spectacolului tensiunea crestea , ma sinteam captiva intr-un cosmar . Eram pe deoparte tredata de cel care in mod normal trebuia sa-mi fie alaturi si tot odata aproape binecuvantata de Cel de sus pentru ca puteam sa cant in fata unei asemene multimi . Cand ceasul batu ora zece jumate pe scena au iesit animatoarele , iar in spatele lor eu . Am inceput sa cant , la inceput cu o anumita teama dupa aceea cu incredere.
You can talk all you want but my skin is really thick
I`m the leader of a crowd and my game is really slick
I`m unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
I`m unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
Said, you ready for tomorrow
When I smash it like a ball in the club
On the news, Ill be rockin like a rockstar
I`m unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
I`m unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
On the news, I`ll be rockin like a rockstar
I`m unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
Now shake your body,
Like you got the jungle fever rushing through your veins
We gettin crazy and the club is banging through your brain
When I say jump, you jump, jump is knockin knockin
I wanna see you jump like this beat is rockin
You cant ride my bracelet, kinda fancy but its hot
You wanna come along and see and holler at me
Maybe I lost it, maybe not cause I got game
Like a burning flame, yeah that`s me, uh huh
[Chorus]
I`m unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
I`m unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
Im unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
Fa-fa-fa-fa-fa, follow the leader
I`m unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
On the news, Ill be rockin lïke a rockstar
I`m unstoppable
Unstoppable
Unstoppable. Cand am coborat de pe scena , multimea desi selecta , aplauda . Ma bucuram ca l-am placut si am simtit nevoia sa impartasesc acest sentiment cu cineva.Mare greseala a fost ca l-am ales pe Yuri , pe care l-am gasit in patul meu de hotel cu Karin . Cand am vazut ca persoana cu care eram de atatia ani , m-a insela am deschis usa si i-am spus calma" De ce?" nu doream sa ma cert cu el si sa fac vre-o scena , asa ca m-am indepartat de acesta indreptandu-ma spre parter. La o privire mai atenta se observa corpul brunetului care ma striga disperat pe coridor , dar nu am dat importanta acestui amanunt si m-am indreptat spre receptie . I-am spus receptionerei ca am sa trimit pe cineva dupa bagaj si as aprecia daca l-ar face chiar Yuri , la final i-am zambit si am mers sa-mi iau masina. Afara ploua asa ca am plecat in garaj unde se afla Sasuke . El parca stia ce s-a intamplat si fara sa imi dau seama m-a luat in brate spunandu-mi " In pare rau, de tot!" . Stiam ca asa era , dar totusi o parte din mine inca dorea sa-l tina la distanta si sa ii suceasca mintile.
- Da stiu , dar totusi nu inteleg ceva? ii spuneam eu brunetului care imi dadu semn sa spun mai de parte . De ce Karin? E o criminala , ti-a ucis copilul , l-a facut sa sufere si totusi pe ea o alege . Sunt o proasta . spun eu stergangu-mi ochii .
- Nu a ales-o pe ea, a vrut doar o aventura .
- Dar tu , tot asta ai vrut? il intreb eu serioasa.
- Sakura sincer , la inceput doream o ventura si atat , dar dupa aceea lucrurile sau complicat si m-am trezit cu ea in fata preotului.
L-a auzul acestor cuvinte am zambit usor si i-am zis ca am vreau sa intru in masina , dar cand am pus un picior in masina o mana calda m-a tras in afara. Mana ii apartinea lui Sasuke care ma trase in bratele lui fortandu-ma sa-l privesc. " Haide ce mai astepti , sunt doar o papusa nu ? O papusa atat de fraiera si de credula. Haide , nu ai inceput inca?" il provocam eu pe brunet oarecum melancolica."Sakura poti sa fi serioasa macar doua momente ? Taci si ascultama , daca o vom face tu o sa fi deacord , asta in primul rand si in al doilea . Tu nu esti doar o papusa , tu nu esti Karin , intelegi" imi spuse dintr-o suflare Sas`ke. Am dat din cap negativ si am intrat in masina , dar brunetul nu se lasa si se urca si el in masina langa mine.
- Nu te lasi nu?
- Ar fi pacat sa-ti disrugi vacanta pentru faza asta. Am o cabana aproape de aici , ma gandeam...
- Ca am putea merge? Da suna bine si in fond nu am nimic de pierdut. Drumul fusese infermal , fulgerele parca se apropiau de noi din ce in cel mai mult , iar picaturile transformau peisajul linistit al mari intr-unul fara pic culoare si veselie. Totul parea atat de sters , parca toata natura dorea sa-mi impartasaca suferinta . Iesind din masina puteai zari o cabana frumoasa si parca iesita dintr-o poveste . In jurul ei era un echilibru perfect , braduti si florile erau aranjate la milimetru . Intrata in casa puteam observa stilul rustic preferat de brunet si totusi in amumite zone ale casei atat de bine imbinat cu modernul. Nu eram atenta la spusele brunetului , prin casa privirea mea cauta ceva , ceva unic si pe care il puteai analiza mult timp . Tot cautand mi-a cazut privirea pe un tablou aflat deasupra canapelei . In prim plan era o pata argintie , dar nu o puteam deosebi prea clar de fondul albastru . Eram atat de obosita incat pana si cerul imi cerea un somn bine meritat.
Dupa ceva vreme Sasuke intra in living pentru a ma conduce in camera mea , dar era prea tarziu . Somnul ma cuprinse de mult , vazand acest lucru brunetul ma acoperi cu o patura pufoasa si ramase cu mine acolo pana dimineata.
melodia pe care Sakura a cantat-o : http://www.youtube.com/watch?v=NW40rfp7aoQ
deci am sa va spun un singur lucru vreau comuri pentru ca capitolul urmator va fi un hentai si vreau sa stiu pareri despre capitolul acesta si celelalte pe care nu le-ati comentat. :*:X:*:X
P.S: macar trei ....plizzz :*:X
I`m unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
I`m unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
I`m unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
I`m unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
On the news, I`ll be rockin like a rockstar
I`m unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
Now shake your body,
Like you got the jungle fever rushing through your veins
We gettin crazy and the club is banging through your brain
When I say jump, you jump, jump is knockin knockin
I wanna see you jump like this beat is rockin
You cant ride my bracelet, kinda fancy but its hot
You wanna come along and see and holler at me
Maybe I lost it, maybe not cause I got game
Like a burning flame, yeah that`s me, uh huh
[Chorus]
I`m unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
I`m unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
Im unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
I`m unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
On the news, Ill be rockin lïke a rockstar
I`m unstoppable
Unstoppable
Unstoppable. Cand am coborat de pe scena , multimea desi selecta , aplauda . Ma bucuram ca l-am placut si am simtit nevoia sa impartasesc acest sentiment cu cineva.Mare greseala a fost ca l-am ales pe Yuri , pe care l-am gasit in patul meu de hotel cu Karin . Cand am vazut ca persoana cu care eram de atatia ani , m-a insela am deschis usa si i-am spus calma" De ce?" nu doream sa ma cert cu el si sa fac vre-o scena , asa ca m-am indepartat de acesta indreptandu-ma spre parter. La o privire mai atenta se observa corpul brunetului care ma striga disperat pe coridor , dar nu am dat importanta acestui amanunt si m-am indreptat spre receptie . I-am spus receptionerei ca am sa trimit pe cineva dupa bagaj si as aprecia daca l-ar face chiar Yuri , la final i-am zambit si am mers sa-mi iau masina. Afara ploua asa ca am plecat in garaj unde se afla Sasuke . El parca stia ce s-a intamplat si fara sa imi dau seama m-a luat in brate spunandu-mi " In pare rau, de tot!" . Stiam ca asa era , dar totusi o parte din mine inca dorea sa-l tina la distanta si sa ii suceasca mintile.
- Da stiu , dar totusi nu inteleg ceva? ii spuneam eu brunetului care imi dadu semn sa spun mai de parte . De ce Karin? E o criminala , ti-a ucis copilul , l-a facut sa sufere si totusi pe ea o alege . Sunt o proasta . spun eu stergangu-mi ochii .
- Nu a ales-o pe ea, a vrut doar o aventura .
- Dar tu , tot asta ai vrut? il intreb eu serioasa.
- Sakura sincer , la inceput doream o ventura si atat , dar dupa aceea lucrurile sau complicat si m-am trezit cu ea in fata preotului.
L-a auzul acestor cuvinte am zambit usor si i-am zis ca am vreau sa intru in masina , dar cand am pus un picior in masina o mana calda m-a tras in afara. Mana ii apartinea lui Sasuke care ma trase in bratele lui fortandu-ma sa-l privesc. " Haide ce mai astepti , sunt doar o papusa nu ? O papusa atat de fraiera si de credula. Haide , nu ai inceput inca?" il provocam eu pe brunet oarecum melancolica."Sakura poti sa fi serioasa macar doua momente ? Taci si ascultama , daca o vom face tu o sa fi deacord , asta in primul rand si in al doilea . Tu nu esti doar o papusa , tu nu esti Karin , intelegi" imi spuse dintr-o suflare Sas`ke. Am dat din cap negativ si am intrat in masina , dar brunetul nu se lasa si se urca si el in masina langa mine.
- Nu te lasi nu?
- Ar fi pacat sa-ti disrugi vacanta pentru faza asta. Am o cabana aproape de aici , ma gandeam...
- Ca am putea merge? Da suna bine si in fond nu am nimic de pierdut. Drumul fusese infermal , fulgerele parca se apropiau de noi din ce in cel mai mult , iar picaturile transformau peisajul linistit al mari intr-unul fara pic culoare si veselie. Totul parea atat de sters , parca toata natura dorea sa-mi impartasaca suferinta . Iesind din masina puteai zari o cabana frumoasa si parca iesita dintr-o poveste . In jurul ei era un echilibru perfect , braduti si florile erau aranjate la milimetru . Intrata in casa puteam observa stilul rustic preferat de brunet si totusi in amumite zone ale casei atat de bine imbinat cu modernul. Nu eram atenta la spusele brunetului , prin casa privirea mea cauta ceva , ceva unic si pe care il puteai analiza mult timp . Tot cautand mi-a cazut privirea pe un tablou aflat deasupra canapelei . In prim plan era o pata argintie , dar nu o puteam deosebi prea clar de fondul albastru . Eram atat de obosita incat pana si cerul imi cerea un somn bine meritat.
Dupa ceva vreme Sasuke intra in living pentru a ma conduce in camera mea , dar era prea tarziu . Somnul ma cuprinse de mult , vazand acest lucru brunetul ma acoperi cu o patura pufoasa si ramase cu mine acolo pana dimineata.
melodia pe care Sakura a cantat-o : http://www.youtube.com/watch?v=NW40rfp7aoQ
deci am sa va spun un singur lucru vreau comuri pentru ca capitolul urmator va fi un hentai si vreau sa stiu pareri despre capitolul acesta si celelalte pe care nu le-ati comentat. :*:X:*:X
P.S: macar trei ....plizzz :*:X