09-06-2009, 11:26 AM
1) Daca un baiat te sacaie si vorbeste despre cat de bune sunt altele si se tot incurca in fete [adica le schimba fara sa-si dea seama ] inseamna ca te place
cred ca ar trebui sa ii intrebam mai bine pe baieti deoarece ei stiu mai bine..
2) Cand esti beat, esti mai prost?
aici nu stiu sigur ce sa zic. in unele cazuri oamenii sunt mai prosti, adica mai mult vorbesc fara rost, insa cred ca exista si oameni care sunt mai destepti cand sunt beti. nu stiu..fa un experiment si vezi ce iese
3) De ce rockerii , emokistii si punkerii sunt priviti urat, iar manelistii normal ?
invidia? manelistii au vaga impresie ca sunt cei mai tari si, desi subconstientul lor le spune ca le cam trece vremea, ei nu vor sa dea crezare si se razbuna pe rockeri, punckeri si pe cei emo. pererea mea
acum intrebari..
1)de ce naparlesc doar mamiferele cu blana si nu pasarile, sau pestii sau oamenii(ca si noi suntem tot mamifere)?
2)de ce trebuie sa purtam uniforma la scoala?
3)de ce atunci cand se face un film dupa o carte se sterg anumite pasaje si intamplari care erau chiar importante si pun regizorii de la ei?
cred ca ar trebui sa ii intrebam mai bine pe baieti deoarece ei stiu mai bine..
2) Cand esti beat, esti mai prost?
aici nu stiu sigur ce sa zic. in unele cazuri oamenii sunt mai prosti, adica mai mult vorbesc fara rost, insa cred ca exista si oameni care sunt mai destepti cand sunt beti. nu stiu..fa un experiment si vezi ce iese

3) De ce rockerii , emokistii si punkerii sunt priviti urat, iar manelistii normal ?
invidia? manelistii au vaga impresie ca sunt cei mai tari si, desi subconstientul lor le spune ca le cam trece vremea, ei nu vor sa dea crezare si se razbuna pe rockeri, punckeri si pe cei emo. pererea mea
acum intrebari..
1)de ce naparlesc doar mamiferele cu blana si nu pasarile, sau pestii sau oamenii(ca si noi suntem tot mamifere)?
2)de ce trebuie sa purtam uniforma la scoala?
3)de ce atunci cand se face un film dupa o carte se sterg anumite pasaje si intamplari care erau chiar importante si pun regizorii de la ei?
"Cum Satana a fost astfel condamnat sa vagabondeze, sa colinde si sa n-aiba deloc stare, el nu are niciun salas al lui, caci desi detine, gratie naturii sale ingeresti, un soi de impertinenta in apele murdare si in aer, asta face totusi parte cu siguranta din pedeapsa ce i-a fost data, cea care il sileste... sa nu aiba niciun loc sau un teritoriu stabil, unde sa ii fie ingaduit sa isi odihneasca talpile picioarelor."
![[Imagine: hopeestheim.png]](http://img12.imageshack.us/img12/5134/hopeestheim.png)