Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kikyo vs. Kagome

#3
Eu o aleg pe Kagome deoarece este foarte kawaii . Stie sa-l puna la punct pe Inuyasha si dupa mine este matura . Este curajoasa si ar face orice pentru persoana pe care o iubeste cu adevarat . Ea lupta pentru dragostea ei si nu se da batuta . Este foarte hotarata in cee ce face , pe cand Kikyo nici nu stie ce vrea ( ba ca vrea sa fie cu Inuyasha , ba ca il lasa in pace , ba ca il vrea pentru ea si tot asa ...).
Kikyo este foarte rea si nu se gandeste la ceilalti , ci numai la ea ( dak ar fi fost in locul lui Kagome cand ea s-a sarutat cu Inuyasha in fata ei , cum s-ar fi simtit ? ) . Si in plus , ma enerveaza ca se foloseste de sufletele altor oameni ca sa poata ea sta pe pamant ..Sa lase spiritele libere pentru a se putea odihni in pace . Din acet motiv rezulta ca este egoista si ca nu recunoaste adevarul ( dak e moarta ar trebui sa fie in Iad! ) .
Kagome este foarte respectuoasa , isi ajuta familia la nevoie , este muncitoare ,harnica si este corecta ( l-a ajutat pe Kouga sa-si vindece ranile , stiind ca Inuyasha se va infuria pe ea) . Kagome le este loiala prietenilor ei , o adevarata prietena ^_^ .
Kikyo este rea la suflet ( cand Tsubaki s-a folosit de Kagome ca sa il omoare pe Inuyasha Kikyo a amenintat-o cu moartea dak ii face ceva persoanei pe care o iubeste ) , pe cand Kagome are un suflet pur ( imi amintesc ca salvat-o odata pe Kikyo , chiar dak era dusmanca ei ) .
Sa ma scuze fanii Kikyo , dar consider ca este corect ceea ce am scris mai sus.



Răspunsuri în acest subiect
Kikyo vs. Kagome - de Iris - 04-07-2007, 01:30 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  eu cred ca seaman cu kagome din ynyuasa crynuta 1 2.256 10-07-2008, 04:41 PM
Ultimul răspuns: Yaoi Queen
  Cine e Kagome? Mikomi_Aikou 1 3.316 09-01-2008, 09:34 PM
Ultimul răspuns: kana-chan


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)