03-05-2009, 01:44 PM
Mi'am facut timp sa trec si eu pe aici dar observ ca my sisters au trecut deja pe aici...pai ce sa iti zic..intai de toate bun venit pe forum..sper sa iti placa...cu privinta la fic,ce pot sa spun e ca nu ne nastem invatati si pe parcurs invatam, este adevarat ca ai greseli dar cu timp o sa se remedieze....eu ma bucur ca ai incercat sa scri dar iti dau un sfat depinde de tn daca il ei sau nu, incearca sa citesti mai mult si ai sa vezi ca o sa iti fie mult mai usor sa scrie:D:)
Eu astept continuare sa vad cum o sa evoluezi si incearcasa ai grija la greselile de tastare...e adevarat k is insuportabile si fiindca stii contextul sari peste ele, incearca inainte sa postezi sa dai cuiva sa til corecteze:D:)
Sper ca nu te-a deranjat postul meu:D:) daca da imi cer scuze:D
Eu astept continuare sa vad cum o sa evoluezi si incearcasa ai grija la greselile de tastare...e adevarat k is insuportabile si fiindca stii contextul sari peste ele, incearca inainte sa postezi sa dai cuiva sa til corecteze:D:)
Sper ca nu te-a deranjat postul meu:D:) daca da imi cer scuze:D
![[Imagine: innocentlovesig.png]](http://img98.imageshack.us/img98/6447/innocentlovesig.png)
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria