11-04-2009, 11:52 PM
yey..deci sunt prima:D. Da, vezi bine, am comentat un fic care nu e yaoi...minune:)). Revenind la fic, sincer am citit mai mult din curiozitate si u sti mai bine adevaratul motiv. Dar, spre uimirea mea, mi-a placut foarte mult. Ai descris sentimentele destul de bine si ai creat o poveste interesanta. E adevarat ca ai destul de multe greseli si mai ales cele de tastare, dar la cat de ametita sunt dupa ziua de azi nu cred k mai pot sa stau sa le caut. Virgulele sunt pe la locul lor, mai lipsesc doar cateva.
Varul ala ai ei...(acea ea care nu stiu cum o cheama:))...da-i si tu un nume...boteaz-o:))) ma enerveaza la culme..adik cine se crede el sa-i zica "ce sa vb eu cu un copil"...vai ce idiot. Sper sa se schimbe pentru binele lui:))
In rest ficul e dragut si imi place destul de mult pentru ceva care nu e yaoi:D...ramane sa ne mai scri..gambate kudasai :*
Varul ala ai ei...(acea ea care nu stiu cum o cheama:))...da-i si tu un nume...boteaz-o:))) ma enerveaza la culme..adik cine se crede el sa-i zica "ce sa vb eu cu un copil"...vai ce idiot. Sper sa se schimbe pentru binele lui:))
In rest ficul e dragut si imi place destul de mult pentru ceva care nu e yaoi:D...ramane sa ne mai scri..gambate kudasai :*