10-04-2009, 03:19 PM
Undeva...
Hinata statea remezemata de pervazul ferestrei spitalului, in timp ce fuma o tigara. Fumul se strecura prin geamul intredeschis, in timp ce se bucura de gustul amar al cafelei. Trecuse cam doua ore de cand isi revenise asa ca asistenta ii facuse pe plac, stiind ca este interzis. Sa-i aduca o tigara si o cafea. Sorbea usor din lichidul amarui, apoi aseza ceasca alba pe farfuriuta mica. Deodata fata intoarse capul, auzind niste pasi pe coridor. Arunca tutunul din scrumiera si tigara pe geam, ascunzand ceasca cu cafea intr-un dulap unde se tineau pansamentele. Se aseza rapid in pat, asteptand sa intre persoana respectiva. Spre mirarea ei era Neji, acesta apropiindu-se de ea. Simti un miros intepator, asa ca incepu sa-i faca teorie:
-Hinata de cate ori ti-am zis sa nu mai fumezi? Fata clipi de cateva ori, apoi isi dresa vocea.
-Neji sunt destul de mare sa imi port de grija.
Stiind ca nu o sa poata sa o convinga in lasarea viicilor ei, acesta continua cu o voce calma.
-Hinata am ceva sa-ti spun in privinta casatoriei noastre.
Hinata il privea sfioasa, stiind ce varul ei ii va spune.
-Da Neji stiu. Am auzit discutia dintre tine si tata pe hol. In sfarsit, stii ca eu il iubesc pe Naruto, apropo unde este?
Fata schimba subiectul, in timp ce Neji vru sa verifice unde anume a ascuns ceasca de cafea. Fara rost. Intr-un final, isi saruta pe frunte, verisoara, apoi pleca.
Bruneta se ridica brusc din pat, incepand sa cerceteze locul. Vroia sa-l gaseasca pe Naruto, desi nu avea voie sa iasa afara din salon. Se afunda tot mai mult in acel labirint al spitalului. Fata vroia sa-l gaseasca cu orice pret pe baiat, desi nu avea habar unde este, continua sa-l caute folosindu-se de simturi. Intr-un sfarsit dadu de el la cafenea. Cu grija se apropie de el pentru a nu-l speria.
-Naruto! Fata se apropia de el, in timp ce acesta ii zambea cald, dar ochii lui exprimau ingrijorare.
-Hinata nu ai voie sa fii aici, daca te prinde cineva? Fata nu prea ii pasa de consecinte, insa vroia sa stea alaturi de blond, in timp ce acesta vroia doar sa o duca in salon. Hinata il trase de mana, luandu-l cu ea. Blondul zambea in sinea lui, vazand cat de rebela poate fi uneori adolescenta. El stia prea bine ca tanara il iubea, sentimentul se manifesta reciproc, nu era nici o grija. Ajunsera in fata salonului, bruneta deschise usa traganu-l totodata si pe blondin inauntru. Incuie usa pe dinautru, facandu-i semn sa taca. Acesta se lasa purtat de jocul copilaresc al fetei, zambind usor in coltul gurii. In ciuda faptului ca Naruto stia ca incalca anumite reguli, acesta nu vroia sa accentueze acest lucru.
-Naruto, spune-mi ca ma iubesti!
Privirea seducatoare a Hinatei il atragea tot mai mult pe tanar, in cele din urma cazu in capcana ei. Hinata era asezata pe pat, cu mainile de o parte si de alta a capului. Adolescentul incepu sa-I maseze gleznele fine, sarutandu-le. Tanara gemea usor, din cauza placeri pe care i-o provoca. Limba lui forma o dara de saliva, care urca tot mai sus spre pulpa piciorului fetei. Hinata isi desfacu instinctiv picioarele, lasand sa se vada mai mult decat trebuie. Desi nu asta ii era intentia, fata continua sa se bucure de placerea la care era expusa. Naruto o trase in bratele lui, punandu-i picioarele pe deoparte si de alta a abdomenului lui. Mainile blondului explorau goliciunea ei, astfel fata gemeau mai mereu, desi se abtinea la mai mult. Erau totusi intr-un spital. Naruto o prinse pe fata de mana, tragand-o spre el. Facu un jutsu, disparand in neant. Hinata se trezi intr-un loc cu totul ciudat, pe un pat frumos amenajat, cu materiale mov. Decorul era de culoare mov, cat de simplu dar bine ingrijit. O aseza pe pat, dezbracand-o de camasa cu care era imbracata. Acesta la randul lui se dezbraca. Incepu jocul de roluri, in care cei doi pareau ghidati de un sentiment nobil, chair asa era. O patrunse puternic, fata gemand si tipand puternic. Mici picaturi de sange murdarea asternutul, in semn ca fata era virgina. Pe gatul Hinatei se putea observa o urma rosiatica, amestecata cu slaiva blondului. In sunetele pe care ambii parteneri le scoteau, se putea deslusi un
-