05-04-2009, 12:31 PM
Bun , nu imi pasa daca te superi, eu o sa iti spun adevarul asa ca sper ca nu o sa faci pe victima si o sa infrunti criticile despre Ficul tau, nu despre tine ^_^.
In primul rand grabesti foarte tare actiunea, acum sunt in castel acum sunt pe plaja. Dialogul este cel care predomina aici, descriere abia ca mai este, si naratiunea s-a dus pe apa Sambetei. Greseli de tastare/exprimare/gramatica ai destule ^_^. Capitolele daca se pot numi capitole ca mai degraba sunt un fel de fragmente sunt scurte. Ideea cu Mica sinera nu am mai intalnit-o dar totusi nu inteleg de ce este parodie :-? .
~Sfatrui~
1. Citeste cartii, fic-uri.
2. Fa capitolele mai lungi.
3. Incearca sa mai elimini din dialog si sa bagi naratiune imbibata cu descriere.
Bye ^^.
In primul rand grabesti foarte tare actiunea, acum sunt in castel acum sunt pe plaja. Dialogul este cel care predomina aici, descriere abia ca mai este, si naratiunea s-a dus pe apa Sambetei. Greseli de tastare/exprimare/gramatica ai destule ^_^. Capitolele daca se pot numi capitole ca mai degraba sunt un fel de fragmente sunt scurte. Ideea cu Mica sinera nu am mai intalnit-o dar totusi nu inteleg de ce este parodie :-? .
~Sfatrui~
1. Citeste cartii, fic-uri.
2. Fa capitolele mai lungi.
3. Incearca sa mai elimini din dialog si sa bagi naratiune imbibata cu descriere.
Bye ^^.
![[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]](http://i951.photobucket.com/albums/ad355/Mychyeo/tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif)
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End