27-02-2009, 08:10 PM 

Cum au spus 99% pana acum Life with Louie era cel mai tare  Umor simplu, curat. Erau amuzante si in acelasi timp fiecare episod era o alta lectie de viata. Nici nu cred ca imi pot alege un episod preferat toate aveau ceva aparte si m-as uita si acum la acest desen cu cea mai mare placere.
 Umor simplu, curat. Erau amuzante si in acelasi timp fiecare episod era o alta lectie de viata. Nici nu cred ca imi pot alege un episod preferat toate aveau ceva aparte si m-as uita si acum la acest desen cu cea mai mare placere.
Altul care mi-a placut a fost Copii de la 402. Un desen destul de amuzant.
Dar acum dupa ce ca au dublat Jetix-ul (I hate the fact that it's in Romanian. Nu-mi plac deloc vocile) au mai si schimbat desenele acum nu mai sunt asa interesante. Is chiar plictisitoare si aiurea.

Umor simplu, curat. Erau amuzante si in acelasi timp fiecare episod era o alta lectie de viata. Nici nu cred ca imi pot alege un episod preferat toate aveau ceva aparte si m-as uita si acum la acest desen cu cea mai mare placere.
 Umor simplu, curat. Erau amuzante si in acelasi timp fiecare episod era o alta lectie de viata. Nici nu cred ca imi pot alege un episod preferat toate aveau ceva aparte si m-as uita si acum la acest desen cu cea mai mare placere.Altul care mi-a placut a fost Copii de la 402. Un desen destul de amuzant.
Dar acum dupa ce ca au dublat Jetix-ul (I hate the fact that it's in Romanian. Nu-mi plac deloc vocile) au mai si schimbat desenele acum nu mai sunt asa interesante. Is chiar plictisitoare si aiurea.

![[Imagine: elegance1.png]](http://img179.imageshack.us/img179/9831/elegance1.png)