15-02-2009, 09:47 PM
Heya:) Am ajuns si eu pe la acest fic, cei drept, titlul m-a atras. Hmm... ceva greseli pe care le-am observant, cred ca de tastare in mare parte.
intalnire important --> importanta
putera --> puterea
care incercau sa isi faceau loc --> faca
plantai --> plantati
trotoarului --> trotuarului
-Tu nu ai altceva de facut, enervant-o. --> enervanto?
Ideia in sine chiar imi place dar parca e loc de mai bine. Se vede o diferenta dintre primul capitol si al doilea, asta pentru ca Sakura are o exprimare mai libera, cursiva, asta se vede. Nehh, Ichigo T_T nu te supara pe mine... asta e dar si tu scrii dragut, desi mai ai de lucrat putin la exprimare. Cu mai multa atentie o sa ajungi la o performanta mai buna.
^^ well... mie imi place inceputul, e pe genu` meu, deci, astept si urmatorul capitol cat mai repede, promit sa citesc.
See ya guys!
intalnire important --> importanta
putera --> puterea
care incercau sa isi faceau loc --> faca
plantai --> plantati
trotoarului --> trotuarului
-Tu nu ai altceva de facut, enervant-o. --> enervanto?
Ideia in sine chiar imi place dar parca e loc de mai bine. Se vede o diferenta dintre primul capitol si al doilea, asta pentru ca Sakura are o exprimare mai libera, cursiva, asta se vede. Nehh, Ichigo T_T nu te supara pe mine... asta e dar si tu scrii dragut, desi mai ai de lucrat putin la exprimare. Cu mai multa atentie o sa ajungi la o performanta mai buna.
^^ well... mie imi place inceputul, e pe genu` meu, deci, astept si urmatorul capitol cat mai repede, promit sa citesc.
See ya guys!
" I see humans but no humanity "