Hmmm cititiorilor mei ..imi pare nes[pus de rau ...pt intarziere[posturi unite]
Am fugit speriata ,fugeam pe holul lung ,pana cand am ajuns in fata unei usi imense ,am deschiso ..dar ce am vazut ..a facut ca sangele sa mi se opreasca. Doii scheleti erau intinsi pe podeaua care avea cateva pete rosiatice ,uscate .Din camera venea un miros groaznic de la petele uscate .
asa zisele cadavre erau acoperite de aceleasi pete .
Cu greu m-am indreptat spre "cadavre" ,la unul dintre ele am obsevat ca (,) capul era departe de corp ca si cum ar fi fost decapitat.
M-am uitat atent la corpuri si am observat ceva ciudat ,hainele erau puse invers la fel ca si mebrele stangi.
Am mai observat si ca intre cele 2 corpuri era o carte .
Am luat cartea si cand am deschiso , am gasit un biletel ,Pe care scria cteva cuvinte ciudate "schimba ,trecutul si inlouieste viitorul"
iar pe spate scria un cuvant pe care nu prea il puteai citi dar cu chin cu vai am reusit sa inteleg scria : "[i]Scimbarea sufletului"
Atunci am inteles ceva ."Mosul" era defapt Amalia .dar de ce vroia sa ma omoare ? nu intelegeam ...si pana la urma ce se petrecea ?
-Schimba trecutul cu viitoarul si vei vedea .O voce blanda si calda se auzi .
-Cine a zis asta ?
-Eu ...si aparu' Ginger .Vei intelege ,daca iti explic mai bine .
Amalia avea probleme inca de la nastere .probleme mentale daca pot spune asa .
Acel mos era fiul meu .I placea sa vina sa o vada pe Amalia de craciun .
-Dar am vazut...
-Stiu ce ai vazut dar ..sti si fantomele au puterile lor ..pot schimba minciuna in adevar /
-Dar ..asta insmena ca ..Amalia imi vrea raul?
-Ei bine ,daca nu ma lsi sa continui nu vei intelege,nu ?
-Asa-i te rog continua !
-Intr-o seara ,fiul meu ,ei bine a venit noaptea ca asa zisul " Mos Craciun"
dar chiar atunci Amalia scapase de sub control .
Din fata dulce si cuminte a ajuns un monstru nebun.M-a omorat pe mine si familia ei,iar pe fiul meu, ei bine,i-a pregatit o soarta mai cruda .Urma sa nu aiba liniste nici dupa moarte.
-Dar de ce avuse aceea criza?
-Mama ei urma sa nasca un alt copil ,iar Amalia credea ca va fi inlocuita ,asa ca a decis sa distruga tot .
-Dar eu nu inteleg ,cum a facuta sa schimbe aceste lucruri ...scheletilor ..s-si ..de ce ma urmareste pe mine?!
-Sti cum au murit ei ? intreaba femeiea cu acelasi glas cald si calm?
-Nu..daca ai spus ca tot ce am vazut e o minciuna.
-Pe fiul meu l-a omorat ,prin injunghiere ,iar dupa ce a murit a schimbat hainele si ai vauzt si tu mainile stangi sunt schimbate .De ce? deoarece si ea s-ia taiat mana ...dar nu inainte de ai decapita capul fiului meu .Parca totul era aranjat,parca totul era planuit ,de la schimbare pana acum.
-Dar ce vor de la mine si ce e cu schimbarea ? defapt ..mai bine spus cum s-au schimbat ? De ce?
-Pai ,Amalia asa zisul "mos " vrea sa te omoare ,pentru simplu fapt ca (,) crede ca acum o poti inlocui ,iara asa zisa Amalia adevaratul mos incearca sa te salveze de ea .
-Cum a-s putea sa o inlocui? Si cum pot sa o inving ?
-Trebuie sa schimbi totul la loc ,tot ...!si dupa ce totul este schimbat spiritele lor vor fi in locul in care trebuie atunci o poti invnge pe amalia.
-Cum?
-Dovedesto ca nu o poti inlocui ...iar ea se va odihni in pace...
-Dar ...cum a-si putea-o face sa creada asta ?
-In camera ta vei gasi un tablou ,cu ea si cu parinti ei ,care... Dar nu apuca sa termine propozita ca "mosul'' Amalia isi facu' aparitia .
"Ho Ho ,a venit mosul ,cu cadouri"
To be continued
Am fugit speriata ,fugeam pe holul lung ,pana cand am ajuns in fata unei usi imense ,am deschiso ..dar ce am vazut ..a facut ca sangele sa mi se opreasca. Doii scheleti erau intinsi pe podeaua care avea cateva pete rosiatice ,uscate .Din camera venea un miros groaznic de la petele uscate .
asa zisele cadavre erau acoperite de aceleasi pete .
Cu greu m-am indreptat spre "cadavre" ,la unul dintre ele am obsevat ca (,) capul era departe de corp ca si cum ar fi fost decapitat.
M-am uitat atent la corpuri si am observat ceva ciudat ,hainele erau puse invers la fel ca si mebrele stangi.
Am mai observat si ca intre cele 2 corpuri era o carte .
Am luat cartea si cand am deschiso , am gasit un biletel ,Pe care scria cteva cuvinte ciudate "schimba ,trecutul si inlouieste viitorul"
iar pe spate scria un cuvant pe care nu prea il puteai citi dar cu chin cu vai am reusit sa inteleg scria : "[i]Scimbarea sufletului"
Atunci am inteles ceva ."Mosul" era defapt Amalia .dar de ce vroia sa ma omoare ? nu intelegeam ...si pana la urma ce se petrecea ?
-Schimba trecutul cu viitoarul si vei vedea .O voce blanda si calda se auzi .
-Cine a zis asta ?
-Eu ...si aparu' Ginger .Vei intelege ,daca iti explic mai bine .
Amalia avea probleme inca de la nastere .probleme mentale daca pot spune asa .
Acel mos era fiul meu .I placea sa vina sa o vada pe Amalia de craciun .
-Dar am vazut...
-Stiu ce ai vazut dar ..sti si fantomele au puterile lor ..pot schimba minciuna in adevar /
-Dar ..asta insmena ca ..Amalia imi vrea raul?
-Ei bine ,daca nu ma lsi sa continui nu vei intelege,nu ?
-Asa-i te rog continua !
-Intr-o seara ,fiul meu ,ei bine a venit noaptea ca asa zisul " Mos Craciun"
dar chiar atunci Amalia scapase de sub control .
Din fata dulce si cuminte a ajuns un monstru nebun.M-a omorat pe mine si familia ei,iar pe fiul meu, ei bine,i-a pregatit o soarta mai cruda .Urma sa nu aiba liniste nici dupa moarte.
-Dar de ce avuse aceea criza?
-Mama ei urma sa nasca un alt copil ,iar Amalia credea ca va fi inlocuita ,asa ca a decis sa distruga tot .
-Dar eu nu inteleg ,cum a facuta sa schimbe aceste lucruri ...scheletilor ..s-si ..de ce ma urmareste pe mine?!
-Sti cum au murit ei ? intreaba femeiea cu acelasi glas cald si calm?
-Nu..daca ai spus ca tot ce am vazut e o minciuna.
-Pe fiul meu l-a omorat ,prin injunghiere ,iar dupa ce a murit a schimbat hainele si ai vauzt si tu mainile stangi sunt schimbate .De ce? deoarece si ea s-ia taiat mana ...dar nu inainte de ai decapita capul fiului meu .Parca totul era aranjat,parca totul era planuit ,de la schimbare pana acum.
-Dar ce vor de la mine si ce e cu schimbarea ? defapt ..mai bine spus cum s-au schimbat ? De ce?
-Pai ,Amalia asa zisul "mos " vrea sa te omoare ,pentru simplu fapt ca (,) crede ca acum o poti inlocui ,iara asa zisa Amalia adevaratul mos incearca sa te salveze de ea .
-Cum a-s putea sa o inlocui? Si cum pot sa o inving ?
-Trebuie sa schimbi totul la loc ,tot ...!si dupa ce totul este schimbat spiritele lor vor fi in locul in care trebuie atunci o poti invnge pe amalia.
-Cum?
-Dovedesto ca nu o poti inlocui ...iar ea se va odihni in pace...
-Dar ...cum a-si putea-o face sa creada asta ?
-In camera ta vei gasi un tablou ,cu ea si cu parinti ei ,care... Dar nu apuca sa termine propozita ca "mosul'' Amalia isi facu' aparitia .
"Ho Ho ,a venit mosul ,cu cadouri"
To be continued
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.