01-02-2009, 10:28 PM
[center]*****************************************************
-Nu ?tiam c? durerea poate s? fi at�t de dulce...
�mi ?ineamcapul pe pieptul lui, m�ng�ind cu m�na peilea neted? ?i cre�nd mici rotocoale imaginare. Allan p?rea s? se g�ndeasc? serios la problem?.
Soarele �nc? nu r?s?rise, dar �mi sim?eam trupul ca o ran? vie. Ritualul fusese �ndeplinit.
�n mijlocul camerei, �ntr-un cerc, desenat cu praf alb se vedeau �nc? urmele pentagramei unde m-a a?ezat cu c�teva ore �n urm?.
Nici nu ?tiam ce se �nt�mpl? la c�t eram de ame?it?.
...aer...
Aerul te protejeaz?...
...p?m�nt...
P?m�ntul te sus?ine...
...apa...
Apa �?i d? via??...
-?i foc,am murmurat, c?z�nd �n delir.
...focul...
Focul te domin?...
Dezbr?cat? de orice inhibi?ie, mi-am l?sat corpul la discre?ia lui. Nu mai conta...trup ?i suflet...
Mi-a supt cu poft? s�ngele, de-abia oprindu-se c�nd m-a auzit sc�ncind de durere.
Apoi, ?i-a mu?cat propria m�n?, rup�ndu-?i pielea ?i l?s�nd lichidul gros ?i vi?iniu s? p?teze podeaua.
-Acum �ncepi o nou? via??...
M-a prins de b?rbie oblig�ndu-m? s? m? apropiu mai tare de ran?. Mirosul de s�nge �mi crea o stare de anorexie, ?i totu?i, vroiam s? gust.Am �njurat �n incon?tien?a mea ?i m-am �ntors �nd?r?t dezgustat?.
Nu avea de g�nd s? se dea b?tut, umpl�ndu-?i gura cu propriul lui s�nge, acoperind-o mai apoi pe a mea.
�mpingea cu limba zeama vie?ii sale, silindu-m? s? �nghit. Avea gust bun chiar, amintindu-mi de o b?utur? str?veche preparat? cu mult? grij? �ntr-un sat de munte.
Puterea lui, c�t ?i a s�ngelui, m? �mb?ta... �mi doream tot mai mult, a?a c? de �ndat? ce �ntrerupse s?rutul, am s?rit ca ars?, mu?c�nd din rana m�inii lui.
�nc?perea se umplu de r�setul lui cristalin,victorios, mul?umit.
Se zgudui casa de un ?ip?t �ngrizitor.
Mi-am adunat tot corpul �n m�ini, tremur�nd ca varga. Era inimaginabil ce se �nt�mpla. Pumnii mei mici nu se puteau �ncle?ta, iar picioarele abia le mai sim?eam.
R?m?sesem singur? �n camera lui Allan, trrezindu-m? cu acea durere cumplit?. Am str�ns la piept cear?aful liliachiu, impregnat cu mirosul iubirii nop?ii trecute, sc?p�nd un nou geam?t de durere.
Mi-am crispat maxilarul �n momentul c�nd u?a camerei se deschise.
-?i-am spus c? o s? doar? ca naiba.
Am sc�ncit din nou, privind cu ur? spre cel ce intrase. Nu aveam nevoie de acuza?ii.
Allan se apropie pun�ndu-se l�ng? mine, pe pat. Ar?ta destul de obosit ?i chiar �ngrijorat. Ochii lui m? evitau ?i chiar aveam impresia c? regret? ce a f?cut.
Un nou sunet de durere inund? dormitorul.
Poate c? ?i eu regretam.
L-am prins de m�n? tr?g�ndu-l spre mine.
...Allan...
-Sunt bine...te rog...du-te la Ky...poate s-a trezit...
�mi prinse m�na str�ns, nevroind tocmai s? plece. �?i �nfr�n? cu greu dorin?a de a-mi striga ,,E numai vina ta!�� ?i se ridic?.
-O s? mai dureze c�teva ore...dac? nu-?i revii p�n? la 6...
�?i alung? g�ndurile oft�nd abia auzit ?i ie?ind repede din camer?.
Mi-am �n?bu?it o nou? r?bufnire, ?in�ndu-mi buzele cu din?ii.
...nu pot s? mor...nu acum...
*****************************************************[/center]
-Nu ?tiam c? durerea poate s? fi at�t de dulce...
�mi ?ineamcapul pe pieptul lui, m�ng�ind cu m�na peilea neted? ?i cre�nd mici rotocoale imaginare. Allan p?rea s? se g�ndeasc? serios la problem?.
Soarele �nc? nu r?s?rise, dar �mi sim?eam trupul ca o ran? vie. Ritualul fusese �ndeplinit.
�n mijlocul camerei, �ntr-un cerc, desenat cu praf alb se vedeau �nc? urmele pentagramei unde m-a a?ezat cu c�teva ore �n urm?.
Nici nu ?tiam ce se �nt�mpl? la c�t eram de ame?it?.
...aer...
Aerul te protejeaz?...
...p?m�nt...
P?m�ntul te sus?ine...
...apa...
Apa �?i d? via??...
-?i foc,am murmurat, c?z�nd �n delir.
...focul...
Focul te domin?...
Dezbr?cat? de orice inhibi?ie, mi-am l?sat corpul la discre?ia lui. Nu mai conta...trup ?i suflet...
Mi-a supt cu poft? s�ngele, de-abia oprindu-se c�nd m-a auzit sc�ncind de durere.
Apoi, ?i-a mu?cat propria m�n?, rup�ndu-?i pielea ?i l?s�nd lichidul gros ?i vi?iniu s? p?teze podeaua.
-Acum �ncepi o nou? via??...
M-a prins de b?rbie oblig�ndu-m? s? m? apropiu mai tare de ran?. Mirosul de s�nge �mi crea o stare de anorexie, ?i totu?i, vroiam s? gust.Am �njurat �n incon?tien?a mea ?i m-am �ntors �nd?r?t dezgustat?.
Nu avea de g�nd s? se dea b?tut, umpl�ndu-?i gura cu propriul lui s�nge, acoperind-o mai apoi pe a mea.
�mpingea cu limba zeama vie?ii sale, silindu-m? s? �nghit. Avea gust bun chiar, amintindu-mi de o b?utur? str?veche preparat? cu mult? grij? �ntr-un sat de munte.
Puterea lui, c�t ?i a s�ngelui, m? �mb?ta... �mi doream tot mai mult, a?a c? de �ndat? ce �ntrerupse s?rutul, am s?rit ca ars?, mu?c�nd din rana m�inii lui.
�nc?perea se umplu de r�setul lui cristalin,victorios, mul?umit.
Se zgudui casa de un ?ip?t �ngrizitor.
Mi-am adunat tot corpul �n m�ini, tremur�nd ca varga. Era inimaginabil ce se �nt�mpla. Pumnii mei mici nu se puteau �ncle?ta, iar picioarele abia le mai sim?eam.
R?m?sesem singur? �n camera lui Allan, trrezindu-m? cu acea durere cumplit?. Am str�ns la piept cear?aful liliachiu, impregnat cu mirosul iubirii nop?ii trecute, sc?p�nd un nou geam?t de durere.
Mi-am crispat maxilarul �n momentul c�nd u?a camerei se deschise.
-?i-am spus c? o s? doar? ca naiba.
Am sc�ncit din nou, privind cu ur? spre cel ce intrase. Nu aveam nevoie de acuza?ii.
Allan se apropie pun�ndu-se l�ng? mine, pe pat. Ar?ta destul de obosit ?i chiar �ngrijorat. Ochii lui m? evitau ?i chiar aveam impresia c? regret? ce a f?cut.
Un nou sunet de durere inund? dormitorul.
Poate c? ?i eu regretam.
L-am prins de m�n? tr?g�ndu-l spre mine.
...Allan...
-Sunt bine...te rog...du-te la Ky...poate s-a trezit...
�mi prinse m�na str�ns, nevroind tocmai s? plece. �?i �nfr�n? cu greu dorin?a de a-mi striga ,,E numai vina ta!�� ?i se ridic?.
-O s? mai dureze c�teva ore...dac? nu-?i revii p�n? la 6...
�?i alung? g�ndurile oft�nd abia auzit ?i ie?ind repede din camer?.
Mi-am �n?bu?it o nou? r?bufnire, ?in�ndu-mi buzele cu din?ii.
...nu pot s? mor...nu acum...
*****************************************************[/center]