15-01-2009, 10:02 AM
Pot spune ca povestirea este super originala.
Cel putin pana acum nu am mai citit de un inger ce in schimbul unei flori extrem de rara va invia pe cineva,in cazul asta pe Horia, iubitul Corinei.
Presupun ca ea a reactionat asa doar pentru faptul ca era suparata ca Horia.care a lasat-o singura in durerea ei.
Ficul pare a fi interesant.Ai grija la timpul la care povestesti.
"Ies din cabina. Stateam si ma uitam in oglinda" uite un exemplu.
Ca sa intelegi toate detaliile din povestire, ea trebuie citita de mai 2 ori,sau poate si mai mult.Caci daca nu citesti cu atentie nu intelegi.Cel putin faza cu Raluca nu prea am inteles-o pe moment,decat mai apoi.
Storyline-ul este foarte interesant,si abia astept sa vad cum o sa continui.
Astept nextu.
Cel putin pana acum nu am mai citit de un inger ce in schimbul unei flori extrem de rara va invia pe cineva,in cazul asta pe Horia, iubitul Corinei.
Presupun ca ea a reactionat asa doar pentru faptul ca era suparata ca Horia.care a lasat-o singura in durerea ei.
Ficul pare a fi interesant.Ai grija la timpul la care povestesti.
"Ies din cabina. Stateam si ma uitam in oglinda" uite un exemplu.
Ca sa intelegi toate detaliile din povestire, ea trebuie citita de mai 2 ori,sau poate si mai mult.Caci daca nu citesti cu atentie nu intelegi.Cel putin faza cu Raluca nu prea am inteles-o pe moment,decat mai apoi.
Storyline-ul este foarte interesant,si abia astept sa vad cum o sa continui.
Astept nextu.
![[Imagine: c2a0c0530aa349b5ea812cc0f25d1c261282427224_full.png]](http://img3.ak.crunchyroll.com/i/spire2/c2a0c0530aa349b5ea812cc0f25d1c261282427224_full.png)
Tnx nibbles:X