Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Haruno High vs. Jukogu High introducere

Un sunet asurzitor se auzi si parca totul in jur incepea sa se clatine, insa nu era adevarat. Cu totii se intrebau ce putea fi, la stiri nu anuntase niciun cutremur sau vreun alt fenomen al naturii. Kei isi dadu seama imediat despre ce era vorba, "cutremurul Misaki".
"- Sakurai...KEI...sper ca ti-ai pregatit testamentul!" spuse Misaki alergand cu viteza spre patinoarul scolii stiind ca acolo o va intalni pe uituca de verisoara.
Intrand foarte repede in cladire, uitase scopul unui patinoar si in special pericolul ce pandeste orice novice.
"- Aici e-rai...Kei mi se pare mie sau fuge...pa-pamantul de sub picioare!!!" striga adolescenta cat putu de tare pana cand, din nefericire, se intalni cu pamantul.
"- Apropo data viitoare amintiti-mi sa-mi iau patinele inainte de a intra" si incerca sa se ridice de jos insa nu prea avu succes.
Incerca de cateva ori insa nu reusi, in cele din urma sosi fratele ei mai mic cu o pereche de patine. Ramase complet socata cand vazu ca Shinichi era mai bun decat ea.
"- Se pare ca pana la urma exista ceva ce nu pot face, insa este mai ingrozitor sa vezi un copil de 5 ani ca te intrece si este si mai cumplit daca acel copil e fratele tau mai mic." spuse cu o voce trista de parca totul se sfarsise pentru ea. Deodata vazu pete de sange pe gheata si stia sigur ca nu era vorba de sangele ei, era adevarat ca avea cativa cucui dar nu rani grave. Se ridica incet si se apropie de ceilalti cand o vazu pe Crystal ranita. In calitate de membra a consiliului elevilor trebuia sa ia masuri imediat. Se apropie repede de ea, scoase repede un sterilizant si un bandaj din geanta si o bandaja cu grija pe Crystal.
"- Ce va uitati la mine? Mereu am la mine trusa de prim ajutor. Intrebati-o pe Kei de cate ori nu se loveste dimineata cand se trezeste tarziu.Oricum nu avem timp de pierdut...Hiroto si Ken ajutati-o sa se ridice, Kei va va deschide usile. O vom duce la infirmeria scolii."
Misaki patina pana la fratele ei, il lua de mana si se indrepta spre iesire. Ceilalti o priveau surprinsi, credeau ca ea nu se pricepe insa patina destul de bine pentru un incepator. Inainte de-a parasi gheata Kei o felicita pentru noul sau talent si o ruga sa o invete si pe ea.
"- Eu? Sa ma pricep? Dar nici nu am tinut cont ca nu stiu sa patinez, eu doar mi-am facut dato-ria. Auch!!! Chiar trebuia sa-mi spuneti!"
In momentele in care Misaki incerca sa ajute sau sa protejeze pe cineva, nimic nu-i putea sta in cale, intr-adevar poate ascundea in ea talente nebanuite, dar trebuiau descoperite.

ooc: denny, mitzuke, vyper, ady
[Imagine: Untitled-1.png]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Haruno High vs. Jukogu High introducere - de hikari marina - 20-12-2008, 10:27 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Universul Puterii - Introducere Flash 9 9.884 28-05-2010, 01:05 PM
Ultimul răspuns: ammaniac
  Haruno High vs. Jukogu High ShyLie 7 7.135 05-11-2009, 03:53 PM
Ultimul răspuns: Denny

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)