18-12-2008, 08:09 PM
Cryss isi privea prietena, sau cam asa ceva ii era, o asculta si il asculta si pe Hiroto. Schimbarea de comportament a fetei era cam ciudata, de ce? Il placea pe Hiroto sau era altceva ... A luat-o de mana in timp ce ii vorbea
- Kei ! De ce ai venit? Daca am iesit cu el e vreo problema? E al tau? Sunt libera si pot sa am amici, si poate si mai departe. Regula aceea e o prostie ! Dar asta este, poate unele o sa o respcte poate altele nu, iar eu deocamdata o sa o respect. Si daca vrei sa te invat sa patinezi chiar nu ar fi un deranj, mie imi place acest sport si as vrea ca si altii sa-l practice.
Occ: ady mitzuke.
- Kei ! De ce ai venit? Daca am iesit cu el e vreo problema? E al tau? Sunt libera si pot sa am amici, si poate si mai departe. Regula aceea e o prostie ! Dar asta este, poate unele o sa o respcte poate altele nu, iar eu deocamdata o sa o respect. Si daca vrei sa te invat sa patinezi chiar nu ar fi un deranj, mie imi place acest sport si as vrea ca si altii sa-l practice.
Occ: ady mitzuke.
![[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]](http://i951.photobucket.com/albums/ad355/Mychyeo/tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif)
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End