Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Haruno High vs. Jukogu High introducere

#29
ooc: inainte de a incepe postul vreau sa va atentionez, nu va provocati in rpg, totul e fictiv, nu luati in serios...stiu ca va place sa participati dar nu va implicati prea rau, pana la urma nu este un film in care trebuie sa impresionati cu mimica si gesturi, aici totul se bazeaza in special pe imaginatie. inca ceva incercati sa scrieti mai mult de 2 randuri.[end]

"- Lasa-i Teresa, oricum nu Hiroto era perversul ci ceilalti doi prinsi de el. De o saptamana am probleme cu ei, nu se invata minte niciodata, daca astazi nu apareau Batman si Robin nimeni nu-i mai scapa de loviturile mele. Si cred ca esti timpul sa va intoarceti si voi domnisoarelor la ore."
Zambind ironic se apropia de fete, precum leu la prada. Trebuia intr-un fel sa le avertizeze si pe ele ca vor intarzia la ore si puteau fi pedepsite de dirigintii lor, insa Misaki incerca sa evite acest lucru. Uneori anumiti profesori ori erau prea exigenti ori exagereau foarte mult. Se uita la ceas si isi dadu seama ca intarzie de la club.
"- Kei ai tu grija de Shinichi eu trebuie sa ma grabesc..."
'- Firar niciodata nu am liniste, noroc ca sunt scutita cand intarzii...tot nu vad partea buna in asta!!!' gandi Misaki suparata in timp ce alerga spre club.

ooc: mitzuke
[Imagine: Untitled-1.png]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Haruno High vs. Jukogu High introducere - de hikari marina - 18-12-2008, 12:29 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Universul Puterii - Introducere Flash 9 8.520 28-05-2010, 01:05 PM
Ultimul răspuns: ammaniac
  Haruno High vs. Jukogu High ShyLie 7 5.952 05-11-2009, 03:53 PM
Ultimul răspuns: Denny


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)