Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Forgot the past

2.Baiatul nou cunoscut.Rapirea.

Fata tremura din toate incheieturile,dar acest lucru il incanta pe Kaname.Ami adunandu-si toate fortele,il impise si o lua la goana.Fata alerga,alerga in continuu fara sa se opreasca,pe strazile intunecoase si ascunse se auzeau decat tocurile de la pantofi si respiratia aceasta,care parea sa fie din ce in ce mai deasa.Kaname nu se lasa asa de usor,si a urmarit-o pana ce ajunse pana la caffenea,dar a renuntat ca il puteau vedea o gramada de oameni.
Ami intra,dar mergea agale,fara sa dea atentie barbatilor care o fluierau fara nici o degajare pe fata,dar din neatentie dadu peste un baiat mai inalt decat ea,cu parul saten si foarte ciufulit,ochii ii erau caprui iar fata era rozalie.Acesta purta o pereche de pantaloni negri ca smoala,o bluza visinie si un palton negru.La gat avea un lant cu un cap de bou iar zambetul de pe fata ii dadea un aer de baiat rau.Ami cand il vazu se facu' toata rosie ca racul,iar cu greautate murmura un "Scuze".
-Nu-i nimic,dar ce sa intamplat cu tine de esti de transpirata si agitata,apropo eu sunt Andrew!spuse baiatul .
-Pai am alerga si eu putin de nebuna,a da eu sunt Ami!spuse fata mai mai sa plesneasca de rusine.
-Hai ca eu trebuie sa ma intalnesc la o masa cu prietenii! spuse baiatul.
-Aaaaa da si pe mine ma asteapta prietena mea.....spuse fata cu regret in voce ca nu mai poate continua conversatia dintre ei doi.
Ami incepuse sa grabeasca pasul,deaoarece prietena ei incepuse sa dea beep-uri incontinuu.
-Hooo ca am ajuns!spuse Ami cu multa indignare in voce.
-Dar ai intarziat jumatate de ora!spuse Ayame cu un ton de cearta.
-Pai s-a luat psihopatul ala de Kaname de mine!ii raspunse Ami.
Ayame este cea mai buna prietena a lui Ami.Acesta are parul lung si roscat ca focul,ochii ii are albastii ca cerul si fata este albicioasa.Fata este imbracata cu o rochie alba care are un decolteu destul de generos care ii scoate in evidenta sanii voluptosi si rotunzi.
Fetele comanda barmanului sa le aduca 2 coctailuri.Fetele sorbeau linistite din lichidul colorat care continea 40% alcol,dar deodata se aude un sunet zgomotos,niste oameni care bause peste masura se luoase la bataie iar cele doua fete speriate isi luase gentile si plecara acasa.
Ami mergea linista pana la un moment data cand cineva o lua de mana cu brutalitate si o tranti de peretele rece din spatele acetaia.Anonimul ii puse mana la ochi iar cu cealalt mana ii prinse mainile ei subtiri deasupra capului,iar cu gura ii incatusa gura fetei,explorand in disperare gavitatea bucala a brunetei.Fata simtea un sentiment ciudat care ii incoltea inima,dar nu stia ce fel de sentiment,un sentiment de neplacere sau unul de placere.Ami incepu' sa tremure,chiar daca si-a dat seama cine putea fii,parca se simtea in al noulea cer,incepuse sa ii placa si ii raspunse la sarut cu mai multa pasiune decat a fost sarutata pana acum de barbat,dar cineva a venit si la trantit pe anonim de perete.Surpriza,anonimul era chiar Kaname iar "salvatorul'' era Andrew.Baiatul o lua pe Ami in brate si fugi cu ea.Acesta se oprise in fata unui Poche unde o lua pe fata si o baga in masina.Satenul incepu' sa conduca,dar cand Ami isi dadu seama ca acesta conducea in sens opus al casei ei,incepu sa urle,dar Andrew ii dadu o palma si lesina.
Ami incepu' sa se trezeasca,deschise ochii si vazu ca era intr-o camera legata la maini si la picioare,iar la gura aveai un calus.
-Frumoaso,vad ca te-ai trezit!spuse baiatul dandu-si bluza jos.

Andrew:
http://media.photobucket.com/image/anime...a.jpg?o=17
stiu stiu nui cine stie ce...e foarte mica dar am fost ocupatra si voi fi de acum in nainte o sapt jumate ca am teze....sh nu vreau sa le pic...:D:D:D....sper ca ma intelegeti....si stiu ca am gresit si sper ca o sa ma corectati...ca sa stiu ce am gresit...ca sa ma indrept....sh data viitoaare o sa fie mai lung....cea ce cred ca o sa se int dupa teze:D...

Răspunsuri în acest subiect
Forgot the past - de Corina. - 23-11-2008, 10:33 PM
RE: Forget the past - de bastard_in_love - 24-11-2008, 07:44 PM
RE: Forget the past - de Corina. - 24-11-2008, 07:54 PM
RE: Forget the past - de Ryuu - 26-11-2008, 11:16 PM
RE: Forget the past - de Xoxo - 27-11-2008, 08:17 PM
RE: Forgot the past - de Kali?! - 28-11-2008, 08:38 PM
RE: Forgot the past - de Corina. - 01-12-2008, 09:02 PM
RE: Forgot the past - de Denny - 01-12-2008, 10:03 PM
RE: Forgot the past - de Apathy - 15-12-2008, 01:16 PM
RE: Forgot the past - de Xoxo - 19-12-2008, 04:41 PM

Subiecte de discuție similare...