Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pe urmele dragostei!

1.O noua zi.o veste buna
Vantul adia usor mangaind florile de cires.Soarele incepe sa isi verse razele peste satul amortit.Intr-o casa modesta o fata cam de 14 ani cu parul roz deschis,ochii verzi ca smaraldul,piela alba ca si nori pufosi de pe cer si catifelata precum petalele uniu trandafir statea si privea o poza cu echipa nr 7 insa ochii ei erau atintiti pe un baiat cu parul negru ca abanosul si ochii tot la fel de negri dar in acelasi timp si fiorosi.Acea fata era chiar Sakura Haruno ce suferea dupa baiarul visurilor eu si anume Sasuke Uciha.Deodata fata tresari usor cand auzi strigautul mamei ei:
-Sakura!!!!!Grabestete ca e ora 7!
-Imediat!spuse fata in timp ce lasa jos poza."offf inca o zi in care am sa fiu invizibila...ei asta e"spuse fata in gand.
Fata se ridica de pe pat se duce spre dulap de unde isi luase o rochita verde cu flori albe,staransa pana la sold si umpic mai larga in jos.si o pereche de sandale albe cu un toculet micut.Coboara jos unde ia micul dejun apoi pleaca din casa indreptanduse spre academie.Ajunsa la scoala rozalia le zareste pe Hinata,o fata foarte dragura cu ochii gri si parul scurt in fata avand 2 suvite de par umpic mai lungi,si Ten Ten,o fata cu ochii caprui si parul saten prins in 2 coculele micute.Toate cele 3 fete se indreapta spre clasa unde invatau ele unde se intalnira cu Naruto(un baiat blond cu ochii albastri de care Hinata era indragostita lulea)cu Neji(un baiat cu parul lung prins intro codita la varf si ochii la ai Hinatei deoarece cei 2 erau verisori)si cu ei era Sasuke.Fetele intra in convesatie cu ei.
-buna baieti.zise ten ten
-buna fetelor.tipa naruto uitanduse la fete in special la hinata care se inrosira toata la fata.intrun fel sau altul si naruto era atras de ea insa acesta nu dorea sa recunoasta (ce incapatanati is baietii)
-salut Sasuke....zise sakura privindul pe baiat.acesta dadu din cap in semn de raspuns
"ce e cu ea!e diferita azi"isis zise brunetul analizando pe fata cu privirea
- am o veste pentru voi.zise ten ten cu un zambet larg pe fata!
-ce este?intreaba hinata
-pai maine parintii mei vor fi plecati asa ca m-am hotarat sa dau o micuta petrecere.doar nu am sa stau degeaba cand parintii sunt plecati.zise ea chicotind usor.
-e o idee super.aproba sakura care ii sari in brate lui ten ten
-Ten dar ai cerut voie parintilor?spuse hinata uitatandu se in ochii prietenelor ei
-hai hinata!!!de ce trebuite sa strici tu momentul!?!nu am cerut voie!logic ca nu ma vor lasa insa daca vrei sa te distrezi trebuie sa iti asumi riscul!spuse fata facundui din ochi..
- da dar.....insa nu isi termina propozitia ca naruto sare pe banca tipand
-SUPERRRRR PETRECERE.vor fi si taietei nui asa ten ten?spuse acesta coborand de pe banca
toti incepura sa rada si ten ten zise:
-sigur naruto!
-HAAAA!!!!!!!Vezi hinata o sa fie super!!!!spuse naruto lund o in brate pe hinata in brate si invartind o.
Fata se inrosi toata insa incearca sa ascunda asta.Ten ten se uita la Neji si il intreaba umpic rushinata deoarece il place pe Neji:
-Ai sa vii nu i asa?
-AAAA...nu stiu.Hai ca ma sa merg.spuse acesta dandui un pupic nicut pe obraz.
toti ramasera uimiti.sakura se apropie de sasuke si ii zice"
-dar tu sasuke?vei veni?
-Mdeaa.......Dar asta nu inseamna ca imi place s ma distrezi.Ma duc doar ca sa supraveghez niste copii mici.zise acesta uitanduse la sakura cu un zambet de baiat rau.
Naruto ii venea sa sara pe el insa a fost tinut de Neji.Sakura se era sa izbucneasca in plans insa se abtinu si zise:
-de ce te porti asa sasuke?ce ti am facu noi?spuse aceasta curgandui o lacrima pe obrazul ei fin
sasuke si ridica si se duse in fata ei zicand:
-pentru ca asa meritati!
Sakura izbucni in plans si deodata ii dadu o palma lui sasuke.Toti ramasera socati de gestul fetei.sasuke se enerva si o prinse pe fata de mana ridicand o usor si isi activa saringanul inca cand a vrut sa o loveasca Sakura isi deschise ochii plini de lacrimi il luara de mana pe Sasuke si deodata la sarutat usor pe buze.numeni nici macar nu a clipit.sasuke ii dadu drumul fetei la mana incet iar sakura se deslipi de sasuke incet si plangand.
-de ce ai facut asta?intreaba sasuke incet cu capul in jos
-fara motiv.zise sakura care isi sterse lacrimile
TOATA clasa a vazut intamplarea deoarece se sunare si toti erau prezenti chiar si KAKASI sensei.toti se asezara in banca si se uitat la sakura.Chiar si sasuke nu putea sa isi ia ochii de pe ea.
asta a fost primul capitol.astept comentariile voastrea.

Răspunsuri în acest subiect
Pe urmele dragostei! - de andreea_sakura - 26-10-2008, 10:59 PM
RE: Pe urmele dragostei! - de Jasmine - 26-10-2008, 11:37 PM
RE: Pe urmele dragostei! - de andreea_sakura - 26-10-2008, 11:55 PM
RE: Pe urmele dragostei! - de Jasmine - 27-10-2008, 12:17 AM
RE: Pe urmele dragostei! - de andreea_sakura - 17-11-2008, 03:55 PM
RE: Pe urmele dragostei! - de andreea_sakura - 23-11-2008, 12:00 AM
RE: Pe urmele dragostei! - de andreea_sakura - 26-12-2008, 02:24 AM
RE: Pe urmele dragostei! - de andreea_sakura - 03-01-2009, 02:40 AM
RE: Pe urmele dragostei! - de andreea_sakura - 04-01-2009, 10:39 PM
RE: Pe urmele dragostei! - de denisa - 05-01-2009, 08:42 PM
RE: Pe urmele dragostei! - de andreea_sakura - 25-01-2009, 01:54 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pasind pe urmele iubirii KarinaD 21 13.377 18-10-2010, 08:36 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Clan contra clan. Cand mafia este pe urmele mele (SasuSaku) Who said i have to be normal 7 13.400 06-05-2010, 05:55 PM
Ultimul răspuns: Ella-chan
  Pe urmele diavolului [hentai] Hitman 16 12.663 31-07-2009, 02:29 PM
Ultimul răspuns: nimeni
  Pe urmele destinului (+16) WinterSoul 34 19.759 02-05-2009, 02:41 AM
Ultimul răspuns: cookie
  Pe urmele dragostei ! by me ... sweet_zoey 0 2.724 19-02-2009, 10:55 AM
Ultimul răspuns: sweet_zoey

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)