13-09-2008, 09:49 PM 

Itachi  One of may favorite characters.
 One of may favorite characters.
E puternic, inteligent, iscusit si un personaj demn de admirat. Nu stiu cati alti shinobi ar fi fost dispusi sa-si sacrifice propria familie si sa traiasca viata unui S-rank criminal doar pentru pace.
Parea un criminal cu sange rece, un om de temut (ceea ce e de fapt) dar chiar isi iubea fratele .
.
Itachi-sama I miss you
I loved that weasel . Era Akatsuki-ul meu preferat. De fapt cam toti din Akatsuki imi plac. Pacat ca vor avea toti aceeasi soarta panala urma
. Era Akatsuki-ul meu preferat. De fapt cam toti din Akatsuki imi plac. Pacat ca vor avea toti aceeasi soarta panala urma  

One of may favorite characters.
 One of may favorite characters.E puternic, inteligent, iscusit si un personaj demn de admirat. Nu stiu cati alti shinobi ar fi fost dispusi sa-si sacrifice propria familie si sa traiasca viata unui S-rank criminal doar pentru pace.
Parea un criminal cu sange rece, un om de temut (ceea ce e de fapt) dar chiar isi iubea fratele
 .
.Itachi-sama I miss you

I loved that weasel
 . Era Akatsuki-ul meu preferat. De fapt cam toti din Akatsuki imi plac. Pacat ca vor avea toti aceeasi soarta panala urma

![[Imagine: elegance1.png]](http://img179.imageshack.us/img179/9831/elegance1.png)