Yo Aiko, bine ai revenit pe Zup, suntem cat se poate de bucurosi ca nu ne-ai uitat si ca ai decis sa faci un alt cont facand pasul cel mare in a te prezenta. Partea mai dificila acum a trecut, de aici incolo va fi mult mai usor si vei vedea ca timiditatea va disparea incetul cu incetul, deoarece chiar nu ai de ce sa fii retinuta, aici nimeni nu te va judeca pentru opiniile sau preferintele tale si in plus e mult mai usor sa te exprimi in scris decat fata in fata....so sper ca totusi vei fi deschisa cu noi pentru a putea sa ne cunoastem mai bine reciproc
. Si ca sa avem un start bun, mie poti sa imi spui amical doar Ro cum ma apeleaza toti prietenii de pe zup, deoarece sunt sigur ca si noi ne vom intelege de minune.
So, sa spun si eu cateva vorbe despre mine pentru a facilita tranzitia noastra spre o amicitie frumoasa. Eu sunt o persoana destul de energica, caraghioasa, un pic narcisista ( un pic mai mult
), imi place sa vorbesc despre mine deseori
, insa compensez si prin faptul ca stiu sa-l ascult pe cel de langa mine cand situatia o cere. Orice ai face, nu te indragosti de mine, nu as vrea sa iti frang inima
, iar in al doilea rand nu ma lua prea in serios, eu vad viata ca un joc si cateodata joc prea tare si nu stiu cand sa ma opresc
....restul te las pe tine sa descoperi cu timpul.
Now the questions: 1. Ce lucruri sau persoane te inspira pe lumea aceasta? 2. Ce detesti cel mai mult la o persoana? 3. Care e personajul tau preferat din anime/manga si cea mai relevanta intrebare care imi vine acum in minte, insa la care nu esti obligata sa raspunzi, daca nu doresti 3. Nu e asa ca sunt un user awesome?
Ai grija de tine si spor in toate ^_^

So, sa spun si eu cateva vorbe despre mine pentru a facilita tranzitia noastra spre o amicitie frumoasa. Eu sunt o persoana destul de energica, caraghioasa, un pic narcisista ( un pic mai mult

Now the questions: 1. Ce lucruri sau persoane te inspira pe lumea aceasta? 2. Ce detesti cel mai mult la o persoana? 3. Care e personajul tau preferat din anime/manga si cea mai relevanta intrebare care imi vine acum in minte, insa la care nu esti obligata sa raspunzi, daca nu doresti 3. Nu e asa ca sunt un user awesome?

Ai grija de tine si spor in toate ^_^