Bine ai venit Alexandra,dar sa stii ca aici *tre' sa stii unpeac da gramatica,ortgrapee si alta sele*...Imi pare rau(e trist) ca la ai tai 17 ani (aproape impliniti{aspect care nu ne prea interesa}) nu stii sa vb corect romaneste
(ma cam mir cum ai gasit rubrica asta
))) ) .Ca sa intelegi un anime(dupa parerea mea),trebuie sa stii romana,daca are sub,daca n-are sub,engleza(nu e obligatoriu).Sa stii ca aici nu e un site de piti(sau cum le ziceti voi fetele),sau de "let's search my husband".Poate ti-ai facut cont ca sa socializezi...proasta idee
.Sunt alte pagini de socializare,de ex.:Twitter,Facebook,Messenger etc. . Dar daca asta a fost ideea ta...,infine,bun venit si sper sa nu ne molipsesti cu prostia ta
.
Edited by Syryus: Din cate stiu avem moderatori si admini pentru a atentiona membrii asupra felului in care posteaza. Daca ai vreo problema cu membrii forumului te invit sa folosesti mesajele private.

Edited by Syryus: Din cate stiu avem moderatori si admini pentru a atentiona membrii asupra felului in care posteaza. Daca ai vreo problema cu membrii forumului te invit sa folosesti mesajele private.
![[Imagine: tumblr_ltabwxjFP71qmpg90o1_500.gif]](http://38.media.tumblr.com/tumblr_ltabwxjFP71qmpg90o1_500.gif)