19-09-2013, 07:57 PM
Hey~! 
Ma bucur ca iti place, dar tin sa te informez ca numele l-am ales la intamplare.
L-am vazut acum cativa ani si mi-a placut, nu stiu daca are vreo referinta spre ceva anume.
Da, cateodata puterile lor sunt cam prea exagerate.
Nu mi-as fi imaginat niciodata oameni care sa faca asa ceva, nici macar daca erau sf. xD Insa, mie oricum imi place, cum ai zis si tu, nu poate sa te plictiseasca. <3
Pai, eu ascult Kpop, putin Jrock, ROCK, Pop, House, Dubstep.. etc. Totul in afara de chestiile cu Elena Gheorghe si toti artistii ~ca sa-i numesc asa~ romani care se lalaie si nu fac nimic altceva. (sorry fans *sry*) Am mentionat ca urasc manelele si ppulara? Nu? Ei bine, ele fac parte din categoria muzicii pe care nu o prea inghit, desi la botezuri si altele sunt obligata s-o ascult.
Mersi de primirea calduroasa! *hug*

Ma bucur ca iti place, dar tin sa te informez ca numele l-am ales la intamplare.

Da, cateodata puterile lor sunt cam prea exagerate.

Pai, eu ascult Kpop, putin Jrock, ROCK, Pop, House, Dubstep.. etc. Totul in afara de chestiile cu Elena Gheorghe si toti artistii ~ca sa-i numesc asa~ romani care se lalaie si nu fac nimic altceva. (sorry fans *sry*) Am mentionat ca urasc manelele si ppulara? Nu? Ei bine, ele fac parte din categoria muzicii pe care nu o prea inghit, desi la botezuri si altele sunt obligata s-o ascult.
Mersi de primirea calduroasa! *hug*