Uraaa...capitol nou!Mi-a placut mult capitolul,si apropo cred ca toata lumea este trista caci pisicul a murit,chiar m-am atasat, si eu la fel ca si Jas, de micut,nu imi vine sa cred ca a murit,cand am citit am ramas masca.Cred ca pe Jason o sa il afecteze mult,saracul de Mike, va trebui sa il faca sa uite pe iubitul sau,dar va trebui sa aibe grija si de tatal sau,chiar mi-a parut rau cand am auzit de divort si nu cred ca tatal lui a inselat-o pe mama sa.Mi-a placut faza cu schimbatul hainelor si pot sa spun ca Jay face un cuplu dragut cu Jake.Ca de obicei, Mike iar a chiulit,dar cum spune el,a facut-o cu un scop nobil,acela de a-l vedea pe Jas inorand.Am observat,ca mai toti cititorii, de altfel,ca povestea fic-ului acesta a inceput sa se lege cu cea a fic-ului despre Alex si J... si asta imi place mult.Debea astept continuarea si spor la scris.P.S: Iti urasc calculatorul si ii declar razboi.
![[Imagine: Touken.Ranbu.full.2064981.jpg]](http://static.zerochan.net/Touken.Ranbu.full.2064981.jpg)