09-05-2013, 09:54 PM
Pana acum nu aveam o materie favorita. Mie imi placeau doar sportul si desenul, iar astea nu prea sunt luate in considerare. Acum, in clasa a VII-a, facem si chimie si chiar imi place. La inceput ziceam ''Offf... Anul asta ne baga si chimia in orar.'' si se pare ca pana la urma nu a fost asa rau. Unul din motivele pentru care imi place e foarte ciudat: in Shaman King (pe care l-am revizionat in vara) numele unor personaje erau inspirate dupa elemente din tabelul periodic. Alte motive ar fi acelea ca mama s-a dus pe chimie, retin foarte repede, uneori nici nu mai trebuie sa citesc lectia acasa, o memorez din clasa si imi place profesoara pentru ca ne preda bine, ne explica cand nu intelegem. Nu este genul ala ''N-ai inteles? Asta e! Trecem mai departe.''
![[Imagine: izayoi_by_little_flame09-d5zxbib.png]](http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2013/090/a/4/izayoi_by_little_flame09-d5zxbib.png)
Cea mai mare glorie nu o dobandesti atunci cand nu esti doborat niciodata, ci atunci cand te ridici dupa ce ai cazut.