Imi place ficul,este interesant!Numele se potriveste,descrie foarte bine viata oamenilor,ea fiind una complicata,este scurt si la obiect.Imi place de Akira,cred ca s-a descurcat de minune facandu-le fata celor doi(exceptand faptul ca a plans,asta l-a facut sa fie asa de dragut) .Steve mi s-a parut cam "rau",adica nu l-a placut pe Aki deoarece l-a completat,asta nu prea este corect,dupa parerea mea.Azami cred ca este de treaba,mi-a placut de el din prima.Am o intrebare: Steve este impreuna cu Az?(adica asa pare,deci sper ca cei doi sunt un cuplu ,se potrivesc).Daniel este cam,nu stiu cum sa spun...pai...un pic cam sigur pe sine si este cam superior,este genul de barbat care crede ca poate avea orice(asta nu stiu daca este de bine sau de rau,cred ca jumi-juma).Ma bucur ca Aki a fost acceptat de companie.Debea astept continuarea,sper sa aduci next-ul repede,spor la scris!P.S:Imi place semnatura(Nezumi si Shion sunt asa de draguti)!
![[Imagine: Touken.Ranbu.full.2064981.jpg]](http://static.zerochan.net/Touken.Ranbu.full.2064981.jpg)