Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

I am a traveller

Bine ai venit printre noi! Ma bucur ca ai deja cateva cuvinte bune adresate forum-ului (aspectul si concursuriile etc.) .
Care e numele tau real? Al meu este Andreea si sunt incantata sa te cunosc.
Nici eu nu am rabdare sa citesc manga NANA. 22 Desi e anime-ul meu favorit (unul din cele doua, Detroit Metal City -in caz ca vezi la profilul meu- e genul de comedie porcoasa si "violenta", cu muzica satanica ce ma da pe spate).
Din 2 broke girls care iti place mai mult? Vazusem si eu primele episoade, faza cu mast*rbarea dupa ce aia se desparte de acel douche e criminala!
La ce episod esti cu Supernatural? Destiel, Sastiel, Sabriel, Samifer, Winchestiel, ceva? (< - cupluri) Ce parere ai despre Sam?
Sunt deja curioasa despre personalitatea ta, fiindca... Dumnezeule! Te uiti la seriale, iubesti NANA, nu ai putut sa ii citesti manga, totusi, etc.
Totusi, scrii? Poate iti postezi si lucrarile intr-o buna zi, daca ai.
Te las, pentru moment. S-ar putea sa intru in fangirl mode and I will start to shout abuse and give you oxygen from my lungs! (Tv-shows references...)
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Răspunsuri în acest subiect
I am a traveller - de Ayrin Charles - 09-04-2013, 07:16 PM
RE: I am a traveller - de Agrona - 09-04-2013, 07:28 PM
RE: I am a traveller - de Syryus - 09-04-2013, 07:33 PM
RE: I am a traveller - de Ayrin Charles - 09-04-2013, 07:50 PM
RE: I am a traveller - de Syryus - 09-04-2013, 07:57 PM
RE: I am a traveller - de yaoi maniac - 09-04-2013, 09:06 PM
RE: I am a traveller - de Ayrin Charles - 09-04-2013, 10:01 PM
RE: I am a traveller - de Yondaime - 10-04-2013, 02:25 AM
RE: I am a traveller - de Ayrin Charles - 10-04-2013, 10:41 AM

Utilizatori care citesc acest subiect: