Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] Dragoste Infinita

O doamne...cat a trecut de cand nu am mai lasat un com. Anyway nu asta conteaza. Avand in vedere ca nu ai scris tipul de critica pe care il preferi o sa fiu sincera.
Titlul e...banal. Daca tie iti place e ok, insa daca o sa-ti vina o ideea mai buna pe parcurs il poti schimba...you know just saying.
Imi place in schimb aranjarea in pagina si faptul ca ai dat un titlu capitolului, chestie pe care eu una nu o fac dar pe care o apreciez .
In ceea ce priveste capitolul propriu-zis nu ai o introducere anume. Ai intrat direct in naratiune ceea ce nu tocmai ok. Actiunea e destul de lenta, greoaie...plictisitoare. Pur si simplu simteam nevoia sa sar peste anumite pasaje care mi se pareau inutile . Ai si cateva greseli de tastare.
Nu ai folosit prea multa descriere. In general nu-mi prea place descrierea in exces dar aici a lipsit aproape in totalitate. Faptul ca prezinti infatisarea personajelor sau ma rog, stilul vestimentar nu inseamna ca ai descriere.
Dialogul e destul de sec, nu-mi exprima nimic. Unele replici sunt scurte si mate, lipsite de "pesonalitate" deci cum am spus mai devreme...seci.
Ideea de ce sa mint, am intalnit-o de zeci de ori. Prima zi de liceu, tipul tare si indiferent, fata noua si draguta, certuri si ironii, impreuna pana la adanci batraneti. Majoritatea ficurilor SasuSaku incep asa. Nu am de unde sa stiu cum vei contina tu si cat de originala vei fi. Urmeaza sa aflu pe parcurs ce actiunea evolueaza.
Concluzionand nu e un capitol extraordinar insa oricand asta se poate schimba, depinde doar de cat de mult vrei sa faci asta.
[Imagine: geishao.jpg]

O.o'Destinul lucreaza prin amanunte'o.O

Răspunsuri în acest subiect
Dragoste Infinita - de Alle - 05-10-2012, 04:59 PM
RE: Dragoste Infinita - de mady - 10-11-2012, 07:34 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dragoste Infinita Alle 72 47.455 14-01-2012, 01:03 AM
Ultimul răspuns: Alle

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)