29-07-2012, 08:41 PM
Biiiiibs, Didd sunt (Emaleth ?). Hei, bun venit pe aici, darling
. Ma bucura tare mult sa te vad poposita pe animezup, desi sunt la curent cu faptul ca tu nu prea ai vizionat anime-uri. Ah, te rog sa ma ierti daca o sa par un pic grosolana, Enma Ai este de fapt un personaj. Anime-ul pe care l-ai vizionat tu se numeste Jigoku Shoujo - Hell Girl, in engleza - iar Enma Ai este personajul principal.
Dar poti fi activa, desigur, daca doresti, pe la sectiunea biblioteca sau muzica, la Motion Pictures unde poti sa-ti postezi parerile despre seriale, mai ales despre preferatul tau, Prison Break
, la GFX Area ca tot spuneai ca esti cu grafica - hmm, dragut. Nu cred ca stiam despre asta - si multe alte sectiuni non-anime. Insa cine stie, poate te corup sa vezi cate un anime din cand in cand. 
Ce sa zic, intrebari nu prea am, dar iti spun inca o data ca ma bucur foarte mult ca te-ai inregistrat pe acest forum, iti urez distractie placuta si sper sa te integrezi foarte repede si sa fii activa. Daca ai vreo problema, nu intelegi ceva sau orice altceva, poti apela oricand la membrii staff-ului. Si, desigur, ma mai ai si pe mine pe aici
.
Bisous
.

Dar poti fi activa, desigur, daca doresti, pe la sectiunea biblioteca sau muzica, la Motion Pictures unde poti sa-ti postezi parerile despre seriale, mai ales despre preferatul tau, Prison Break

Ce sa zic, intrebari nu prea am, dar iti spun inca o data ca ma bucur foarte mult ca te-ai inregistrat pe acest forum, iti urez distractie placuta si sper sa te integrezi foarte repede si sa fii activa. Daca ai vreo problema, nu intelegi ceva sau orice altceva, poti apela oricand la membrii staff-ului. Si, desigur, ma mai ai si pe mine pe aici

Bisous