Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Strigatul mut al terorii. Cod: CWI 137.

#16
Nix: Oh, sweety, cat de frumooos. :X Multumesc si ma bucur ca ti-a placut. Si imi cer scuze de pe acum pentru lipsa de inspiratie a acestui capitol. Ma revansez cu urmatorul. So, aceastea fiind spuse, multumesc din suflet si iti urez o lectura usoara.

Dragi cititori, va multumesc si voua si imi cer scuze si fata de voi pentru ne-talentul meu. Sper totusi sa nu va dezamagesc asa tare si sa aveti o lectura placuta. Kiss-you. ^_^


[center].:: Page number 8 ::.[/center]


Pasii lor erau proeminenti si scuturau violent linistea profunda ce se asternuse peste tot. Lui Carl nu ii pasa de prezenta roscatului. Nu fusese niciodata un interes pentru el si nici nu se gandea ca avea sa fie. Trecusera holul, pasind in aceeasi mizerie vesnica si necuratabila, apoi ajunsera in fata usii inguste si scunde a camerei grupei lor. Edwin o deschise si intra, apoi si Carl pasi inainte pentru a intra in acea camera. Isi inchise ochii putin, simtind cum o ameteala puternica ii face claritatea vederii sa fie perturbata. Isi sprijini corpul intr-o mana ce o propti in tocul usii si cealalta si-o duse la frunte, masand acea zona. Edwin il privi putin, apoi, cu un zambet pe buze, ii spuse:
- Te ajut?

Baiatul dadu negativ din cap, intetind ameteala, insa roscatul nu lua in seama gestul sau si se apropie de el, prinzandu-i bratul subtire. Baiatul incerca sa si-l retraga din mana lui, insa forta barbatului nu il lasa. Ii stranse antebratul cu putere si zambetul lui se schimba intr-o arcuire malitioasa a buzelor. Carl se intreba ce-i cu colegul lui de se poarta asa, insa raspunsul il gasi repede cand corpul lui facu contact cu podeaua rece si cand Edwin ii zambi parca si mai pervers ca daca trecuta. Resimti durerea ce o provoca impactul cu betonul tare, apoi se departa pana in perete de cel ce ii statea in fata, insa, barbatul nu vru sa il lase asa usor si, tragandu-l de un picior spre el, reusi sa se aseze deasupra lui, tinandu-i bratele in lateralul corpului. Baiatul privi cu dezgust fata celui ce-i statea deasupra apoi il scuipa exact intre ochi, spunandu-i plin de manie:
- Daca ai de gand sa ti-o tragi cu cineva ia-ti o papusa gonflabila, disperatule.

Barbatul isi stranse cu putere dintii si mainile lui Carl, facandu-l sa scanceasca scurt de durere, apoi ii spuse pe un ton batjocoritor:
- Calm. Nu e prima data cand ti-o tragi, nu? Cum sa fie prima data? Cred ca Balz deja te-a largit de tot la cat... Cuvintele pline de rautate ale lui Edwin fura oprite insa de un sut in burta ce brunetul reusi sa i-l dea. Zambi si mai pervers apoi rupse cu indemanare materialul salopetei cu care era acoperit corpul lui Carl, lasand goliciunea acestuia prada privirii ahtiate a roscatului. Isi musca o buza lasciv apoi ii spuse:
- Daca nu ai vrut de bunavoie, atunci, sa vedem cum iti sta legat.
Carl tresari si se dadu in spate, gandindu-se pe unde e Balz in acel moemnt. De ce nu era acolo sa-l apere? Toate acele ganduri plus starea aceea de nervozitate ce i-o dadeau intentiile barbatului il facu sa inghita in sec si isi simti stomacul strans de o forta ciudata, de parca i-ar fi fost greata. Cu siguranta in acel moment i-ar fi indrugat niste injuraturi frumoase celui ce incerca sa il violeze, dar acea imposibilitate de a rationa nu il lasa sa faca nimic. Ramase impietrit, vazand cum barbatul se apropie de el si incepe sa ii lege picioarele. Se zbatu cateva clipe tipand, insa, pentru gesturile sale, fu lovit cu brutalitate de barbat. Obrazul ce fusese lovit se inrosi imediat in timp ce, Carl statea la fel de implacabil. Nici de data asta orgoliul si mandria nu ii permiteau sa se lase calcat in picioare de acea bestie fara minte. Roscatului nici ca ii pasa de Carl; el voia doar o aventura, voia sa se simta din nou barbat iar faptul ca baiatul i se opunea fara pic de respect il infurie atat de tare incat incepu sa tremure de nervi. Isi dadu rapid uniforma si boxerii jos, descoperind organul lui intarit. Cand Carl vazu barbatia colegului sau, isi intoarse capul, obrazul lui lipindu-se de perete. Rasul zgomotos al lui Edwin sparse linistea deranjata doar de gafaiturile puternice ale lui si ii spuse folosind aceeasi nuanta ironica:
- Ce e? Balz nu o are atat de mare? Te temi?

Insa in sufletul lui Carl nu era vorba de teama ci de simplul dezgust; simtea repugna pentru strainul ce ii statea in fata. Barbatul ii prinse parul si ii intoarse capul, atintindu-si ochii in ai lui si, impingandu-si bazinul, facu ca buzele lui Carl sa se intalneasca cu capul organului sau. Rase si mai puternic apoi ii spuse pe un ton autoritar si incisiv sa o ia in gura si sa faca ce stia mai bine, adaugand plin de repulsie cuvantul "tarfo". Carl ii prinse cu mainile lui bratul ce ii tinea capul in acea pozitie, insa fara sanse de a scapa. Puterea roscatului era mult prea mare pentru el si, in plus, se simtea lipsit de orice forta. Cand organul molestatorului sau intra aproape in gura lui fu suprins sa simta cum parul sau este eliberat. Dechise ochii si il vazu pe Edwin pe jos, tinandu-si abdomenul cu o mana. Privi confuz in jur si ochii lui de-un negru fumuriu dadu peste ochii albastri ai lui Leon. Realiza mai apoi ca barbatul ii desfacuse materialul cu care ii erau legate strans picioarele. In urma panzei cu care il legase bruta de Edwin ramasera semne rosii, insa, nebagandu-le in seama, se lasa ajutat de comandant si se ridica. Acesta isi dadu haina kaki de pe el si acoperi corpul inca inert al baiatului. De ce facea asta pentru el? Nu stia nici el acel raspuns; stia doar ca se simte scarbit de tot ceea ce se intamplase. Ii era sila de colegul sau ce incercase sa profite de el, ii era sila de locul acela ce il tinea inchis, il dezgusta pur si simplu faptul ca Balz nu fusese acolo si ca blondul i-o luase inainte. Nu. Era ingretosat de propriul corp, de faptul ca purta acele atingeri infecte si murdare, ca fusese in stare sa atraga pe cineva ca Edwin.

Nici nu incerca sa se gandeasca la motivele atat de josnice pentru care roscatul ar fi vrut sa faca acele lucruri ci se lasase luat pe brate de blondin. Leon il privea pe detinut in acea stare de neputinta si un fel de tristete ii incolti sentimentele. Nu se simtea in regula stiindu-l asa si, daca nu ar fi fost Carl mai important, l-ar fi rupt in bataie pe acel individ. Dar niciodata nu e prea tarziu, isi spuse in minte in timp ce deschise usa camerei sale saracacioase. Il aseza pe baiat pe pat, invelindu-l cu patura aceea gaurita apoi incerca sa il faca sa iasa din starea lui de imposibilitate. Carl, insa, nu putea gandi la nimic altceva decat la faptul ca al sau corp era murdar, mizerabil si plin de atingerile acelui om abject. Nici nu il putea numi om... De fapt, ce oameni intalnise el in acel loc? Pe nimeni. Si asta trebuia sa ii fie clar. Isi muta privirea in a lui Leon, pierzandu-se in acel abis alabastru si senin. El parea atat de diferit. Il ajutase; Leon fusese singurul care ii sarise in ajutor atunci cand avusese nevoie. Dar Balz? Balz probabil fusese mult prea ocupat cu functia lui de comandant-sef ca sa ii mai dea importanta. In acel moment simtea o combinatie de fascinatie, neincredere si recunostinta fata de persoana comandantului ce ii statea in fata. Se apropie de el, punandu-i mana rece pe obrazul sau cald, moment in care mana dreapta a barbatului se indrepta spre ea si o presa mai mult pe pielea alba a acestuia.
Nando  mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you
[Imagine: 346l2lx.jpg]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Strigatul mut al terorii. Cod: CWI 137. - de Clau~ - 02-07-2012, 06:11 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)