30-06-2012, 06:27 PM
Salut! Am zis sa trec si eu pe-aici si-mi place ce vad. Ai niste desene frumoase, ai talent. Primul imi place, adica personajul si e identic, desi nu-mi place ceva. Mai bine-i faceai doar parul cu negru si lasai asa, mai mult strica desenul. Urmatorul desen.. hhm, e dragut, dar fata-i putin cam lata si nu-s multumita de par. Dar asa, ca si o schita, e un desen destul de bun, frumoasa tipa. Are genele cam lungi si rare, iar ochiul ar cam sta sa 'sara'. Al treilea.. la una din maini, nu prea-mi place de la cot in jos, mi se pare cam maricica mana. Capul e putintel cam mare pentru corp, masca imi place, la fel si restul. Piciorul imi place, e chiar tare. Grimmy e mega-smexeh, imi place, la desenul asta se vede c-ai lucrat mai mult, umbrele sunt si ele ok, e frumos^^.
Desi pare ceva mai multa critica si poate o sa te enerveze putin comentariul meu, mie-mi plac desenele, iar critica-i nu in rautate, sunt desene frumoase si totu-i spus in sensu' de a se ajunge la ceva mult, mult mai frumos. Ai talent si personajele ti-au iesit super-bine, deseneaza-n continuare si cauta ceva tutoriale pentru umbre, desigur, daca vrei, si-o sa fie si mai bine. Cam atat ar fi, pa-pa! ^^
Desi pare ceva mai multa critica si poate o sa te enerveze putin comentariul meu, mie-mi plac desenele, iar critica-i nu in rautate, sunt desene frumoase si totu-i spus in sensu' de a se ajunge la ceva mult, mult mai frumos. Ai talent si personajele ti-au iesit super-bine, deseneaza-n continuare si cauta ceva tutoriale pentru umbre, desigur, daca vrei, si-o sa fie si mai bine. Cam atat ar fi, pa-pa! ^^