12-08-2008, 12:43 PM 

Ce pot sa spun despre Itachi Uchiha , mie in general imi plac si personajele negatia sa spun asa  da imi place de Itachi Uchiha cum arata cat si caracterul sau si cum a spus si Shi`Kamaru este foarte puternic stapaneste sharinganul de la o varsta frageda si a reusit sa ucida sg cel mai mare clan ( clanul Uchiha ) mai putin pe SASUKE desi putea  sa o faca  , si a facut toate acestea de unul sg desi era destul de tanar dar cel mai mult la el imi place numele
 da imi place de Itachi Uchiha cum arata cat si caracterul sau si cum a spus si Shi`Kamaru este foarte puternic stapaneste sharinganul de la o varsta frageda si a reusit sa ucida sg cel mai mare clan ( clanul Uchiha ) mai putin pe SASUKE desi putea  sa o faca  , si a facut toate acestea de unul sg desi era destul de tanar dar cel mai mult la el imi place numele  ITACHI suna super
 ITACHI suna super  ..
 ..

da imi place de Itachi Uchiha cum arata cat si caracterul sau si cum a spus si Shi`Kamaru este foarte puternic stapaneste sharinganul de la o varsta frageda si a reusit sa ucida sg cel mai mare clan ( clanul Uchiha ) mai putin pe SASUKE desi putea  sa o faca  , si a facut toate acestea de unul sg desi era destul de tanar dar cel mai mult la el imi place numele
 da imi place de Itachi Uchiha cum arata cat si caracterul sau si cum a spus si Shi`Kamaru este foarte puternic stapaneste sharinganul de la o varsta frageda si a reusit sa ucida sg cel mai mare clan ( clanul Uchiha ) mai putin pe SASUKE desi putea  sa o faca  , si a facut toate acestea de unul sg desi era destul de tanar dar cel mai mult la el imi place numele  ITACHI suna super
 ITACHI suna super  ..
 ..