Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care este seiyuu-ul vostru favorit din fic? (voice actor)
Morikawa Toshiyuki
33.33%
6 33.33%
Miki Shinichirou
5.56%
1 5.56%
Mamoru Miyano
55.56%
10 55.56%
Noriaki Sugiyama
5.56%
1 5.56%
Total 18 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Yaoi] Between The Sheets

#25
Capitolul 2

(MORIKAWA)

In sfarsit mi s-au implinit visele, sunt casatorit (exceptand faptul ca e tot cu un barbat) si acum am si un copil, de fapt, avem. Miki m-a convins ca sunt suficient de matur in ultimul an asa ca pasul asta trebuia sa-l facem de mai de mult. Cand m-am vazut in fata patutului la centru nu mi-a venit sa cred ca urma sa am grija de o alta fiinta. Inima imi batea gata sa-mi sparga pieptul, iar Miki simtea acelasi lucru. Nu mi-a spus niciun cuvant pana in masina, cand a incercat sa ma linisteasca si sa ma asigure ca suntem pe deplin pregatiti sa devenim parinti. In rest in majoritatea timpului petrecut in centrul de plasament ne-am tinut strans de mana si am putut simti cum ne transmiteam unul altuia incordarea si emotia.
Miki si-a luat sarcinile de tata in serios si am mers la cumparaturi pentru copil. Sunt sigur ca ce am luat noi pe acolo nu ne va ajunge decat o saptamana sau mai putin, dar nu sunt ingrijorat. Vazandu-ma acasa m-am mai relaxat. Cred ca am sa ma imbrac mai lejer de data asta avand in vedere cat "sport" urmeaza sa facem cu micutul, du-te incolo si incoace, vezi sa nu planga, schimba-l, da-i de mancare si alte asemenea corvezi. Ma trantesc pe pat incercand sa-mi mai limpezesc putin gandurile si ma imbrac. Imi trag pe mine e pereche mai uzata de jeansi gri si un tricou rosu lalau, nu suport hainele care ma strang, cu exceptia jeansilor, pe aia nu-i port stramti decat cand merg prin club. Acum ca ma gandesc mai bine, nu am sa mai apuc sa ajung prin vreunul. Daca spuneam ca inainte nu aveam timp de mai nimic, acum era ceva foarte important. Copilul avea sa ne ocupe toata perioada de ragaz pe care o aveam dupa munca. Mai era si problema cautarii unui babysitter, noi nu putem sa stam oricum toata ziua cu cel mic. De acum nu mai stau peste program la birou si cu atat mai mult Miki. El trebuie sa fie cu mine si sa aiba grija in aceasi masura de cel mic. Am de gand sa aiba o educatie adecvata. Nu vreau ca atunci cand va fi mare sa ajunga un delicvent. O alta mica-mare problema e ca va trebui sa inteleaga ca are doi tati. Cand va intra intr-un alt mediu social, de pilda, gradinita va observa ca ceilalti copii au o mama si un tata. Nu vreau sa fie confuz. O, Doamne, dar asta e ultima problema pe care ar trebui sa o solutionam. Acum trebuie sa avem grija de cresterea si ingrijirea lui.

Acum ca sunt imbracat merg jos sa vad cum se descurca "tati" cu ghemotocul de dragalasenie. Cobor in graba si-l vad pe Miki stand rezemat pe canapeaua din living leganandu-l usor pe cel mic.
- A adormit. Se pare ca Miki ma observase, iar expresia lui fericita nu as fi putut sa o inlocuiesc pentru nimic in lume.
- Am fost si am vazut si cum ai aranjat camera lui. M-am asezat langa el si mi-am rezemat capul de umarul lui. Cum crezi ca ar trebui sa-l cheme, tati? Il intreb eu facand ochii mari de catelus.
- Pai mie imi place primavara. Mi-a raspuns Miki.
- Si ce-i cu asta si mie imi place. Incercam eu sa fac pe nestiutorul.
- Nu te mai preface ca nu intelegi, nu m-am cuplat cu tine doar pentru ca arati bine, am facut-o si pentru ca esti destept. Ce zici sa-l numim Haru?
- Imi place...Haru...Spuneam eu in timp ce-i mangaiam lui Miki bratul cu degetul aratator. Stiai ca nu o sa mai ai timp de sala? Il intrebam eu razand.
- Stai linistit, Mori. O sa fac cu copilul suficient de mult sport, orele de fitness or sa mi se para o nimica toata. Ranjea el in timp ce-mi expunea punctul lui de vedere.



Prietenul lui Miki, doctorul si asistenta ne-au spus ca Haru era singurul cel mai linistit copil, dar acum nu vreau sa stiu cum este cel mai agitat dintre ei. De doua saptamani incoace ne trezeste la interval de o ora jumatate in fiecare noapte. Devine foarte stresant, din ce in ce mai mult. Am vrut sa sper ca se va linisti, dar devenea din ce in ce mai agitat. Mergeam mereu la nutritionist sa ma asigur ca mananca ce trebuie, murdarea scutece din plin, Miki facea slalom intre canapea si masuta incercand sa-l linisteasca atunci cand plangea, faceam cu schimbul noaptea de veghe. Deja am impresia ca nu mai arat atat de atragator. Colegii la servici ma intreaba mereu ce fac noaptea. Am niste cearcane uriase sub ramele ochelarilor. Ma pudram din plin ca sa le ascund, dar deveneau din ce in ce mai adanci. Atatia ani petrecuti pe la dermatolog ca sa nu arat ca un babalac pe la cincizeci de ani urmau sa se duca pe apa sambetei. Tot ce puteam sa fac era sa sper ca se va linisti intr-un final. Dimineata plangea, ziua plangea, noaptea plangea. Ma trezeam ca prostu noaptea avand impresia ca el plangea, dar nu era asa. Grozav, deveneam si paranoic acum. Constiinta imi spunea mereu ca era prea tarziu si ca nu puteam sa dam inapoi. Trebuia sa rezistam stoic la toate provocarile. Miki era cel care statea dimineata cu el o ora in plus, eu plecam devreme la AXL. Cand el nu era foarte ocupat il mai lua si la birou cu el si se inarma cu biberoane si suzete ca sa nu-si alerteze toti colegii. Singurul care stia de existenta lui Haru era bineinteles Noriaki, cel mai bun prieten al lui Miki. Devenise babysitter in timpul lui liber, dar se vedea ca nici el nu facea fata. Ne trebuia cineva cu mult timp liber, dar cine putea fi "norocosul"?

- Mori, am pus anunt in ziar. Spunea Miki.
- Ai innebunit? Si ce ai scris "Morikawa Toshiyuki si Miki Shinichirou cauta babysitter pentru copilul lor"?
- Nu. Am pus ceva de genul "Familie iubitoare, cauta babysitter intre orele paisprezece si nouasprezece in fiecare zi a saptamanii exceptand weekend-urile." Stai, primesc deja un telefon! Se alrma Miki. Aloo?

- Miki-channnn! Se pisicea vocea de la celalat capat al firului. Am aflat de mica ta mare problema si eu sunt persoana potrivita.
- Stai putin...Ma...Mamoru? Spunea Miki socat. Tu ai mai avut grija de copii?
- Cum sa nu, colega, eu am multe rude care au nascut de curand si ma implora sa le ajut. Voi fi la tine acasa maine, ok?
- Okeey...Rasapundea Miki nesigur in timp ce Mamoru deja inchisese.
- Mamoru? Dupa cate probleme a facut? Strigam eu alarmat.
- Stai linistit, nu a fost decat o neintelegere atunci. Va fi bine, iti promit. Imi zicea iubitul meu si-mi da un sarut pe frunte cu copilul in brate. Haru radea. Sper ca el chiar nu intelegea ce se intampla pentru ca urmatorul lucru pe care la facut Miki a fost sa-mi acapareze buzele intr-un sarut dulce si minunat ca de obicei.


- Ai pus copilul in patut? Ma asigur eu. I-ai pus un scutec curat? L-ai invelit? i-ai luat ursuletul ca sa nu-l pape?

- Am facut toate cele de mai sus si inca cateva lucruri minore. Ranjea Miki si ma lua in brate. Acum pot? Intreba el cu un aer inocent.
- Se aproba. Imediat ce el a fost sigur ca eu nu aveam sa-i tai elanul a inceput sa ma mangaie tandru. Urma sa o facem, dupa vreo doua saptamani in care abia m-am putut abtine? Eu sper ca da pentru ca daca nu ar fi luat el initiativa m-as fi aruncat eu asupra lui.
- Ar trebui sa ne abtinem mai des. Spunea Miki razand si apoi isi strecura mana pe sub tricoul meu negru cu inscriptia "Peace in the world". Imi indeparta repede materialul de pe mine si-mi trasa cu degetele linia claviculei. Tanjeam dupa el si el dupa mine, o simteam in tot trupul. Am scapat un scancet cand i-am simtit sexul umflandu-se sub mine si apasandu-se asupra mea. Ii sarut gatul, el face la fel pentru mine, imi suge si musca pe alocuri pielea fina Ii inlatur si eu camasa si in treacat il mangai cu varfurile degetelor mugurii intariti de pe piept. Ne sarutam, iar el geme din gat facandu-ma sa ma infierbant mai mult decat eram deja. Imi maseaza gatul usor, imi saruta pieptul si-si gaseste drum catre sfarcurile mele incepand sa le dezmierde cu limba lui umeda si fierbinte. Ma fixeaza cu privirea, stiu ca e avid de mine si-l las sa faca ce vrea din mine. Se juca cu cureaua blugilor mei in timp de eu trasam cerculete cu limba in jurul sfracurilor sale. Vroiam atat de mult sa-mi eliberez organul din stransoarea jeansilor si boxerilor. Imi lepada blugii cu tot cu boxerii si-si ungea degetele cu lubrifiantul care asteptase cuminte pe masuta. Trasa cerculete pe marginea anusului meu si ma patrundea grijuliu cu ele.
- O vreau in mine, Miki. Gemeam eu. El se pregatea sa ma umple, dar aceea clipa fatidica a stricat totul.
- OOOOaaaaaOaaaa!!!!
- Ahhh...Ma plangeam eu. In ritmul asta nu o sa mai avem parte de nicio partida. Miki se ridica vizibil furios de langa mine si se indrepta spre baie. Stiam ca m-a lasat pe mine sa merg sa vad ce-i cu Haru. Nu am de gand sa-mi imaginez nici pret de o secunda ca acum el se masturbeaza in baie din vina copilului. Imi iau repede pe mine boxerii si un tricou pe care-l gasesc mai in apropierea patului si pornesc de-a lungul coridorului spre camera micutului.
[Imagine: Sugizogif.gif]

http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=30338 Cel mai nou fic "Furtuna numita adolescenta"



Răspunsuri în acest subiect
Between The Sheets - de YuneSugihara - 27-12-2011, 12:29 PM
RE: [yaoi] Between The Sheets - de YuneSugihara - 28-12-2011, 12:04 PM
RE: [yaoi] Between The Sheets - de YuneSugihara - 29-12-2011, 04:20 PM
RE: [yaoi] Between The Sheets - de Liar - 29-12-2011, 11:49 PM
RE: [yaoi] Between The Sheets - de hiimera - 30-12-2011, 10:02 PM
RE: [yaoi] Between The Sheets - de YuneSugihara - 04-01-2012, 11:14 AM
RE: [yaoi] Between The Sheets - de hiimera - 04-01-2012, 07:31 PM
RE: [yaoi] Between The Sheets - de Liar - 04-01-2012, 08:36 PM
RE: Between The Sheets - de YuneSugihara - 12-01-2012, 03:41 PM
RE: Between The Sheets - de hiimera - 12-01-2012, 05:11 PM
RE: Between The Sheets - de Liar - 12-01-2012, 09:22 PM
RE: Between The Sheets - de YuneSugihara - 30-01-2012, 10:11 AM
RE: Between The Sheets - de AbiiShu' - 30-01-2012, 07:42 PM
RE: Between The Sheets - de hiimera - 05-02-2012, 01:39 AM
RE: Between The Sheets - de YuneSugihara - 11-02-2012, 02:47 PM
RE: Between The Sheets - de AbiiShu' - 11-02-2012, 05:20 PM
RE: Between The Sheets - de hiimera - 11-02-2012, 05:23 PM
RE: Between The Sheets - de YuneSugihara - 11-04-2012, 01:53 PM
RE: Between The Sheets - de hiimera - 11-04-2012, 04:37 PM
RE: Between The Sheets - de YuneSugihara - 12-04-2012, 02:21 PM
RE: Between The Sheets - de hiimera - 12-04-2012, 04:46 PM
RE: Between The Sheets - de Liar - 12-04-2012, 10:52 PM
RE: Between The Sheets - de YuneSugihara - 13-04-2012, 02:00 PM
RE: Between The Sheets - de hiimera - 13-04-2012, 02:26 PM
RE: Between The Sheets - de AbiiShu' - 14-04-2012, 08:00 PM
RE: Between The Sheets - de YuneSugihara - 17-04-2012, 11:55 AM
RE: Between The Sheets - de YuneSugihara - 16-05-2012, 09:15 AM
RE: Between The Sheets - de hiimera - 16-05-2012, 10:25 AM
RE: Between The Sheets - de YuneSugihara - 11-06-2012, 08:03 AM
RE: Between The Sheets - de hiimera - 11-06-2012, 08:47 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)