05-02-2012, 12:13 AM
Nu stiu cum de am trecut pe aici , dar fie.
Imi spun si eu parerea, poti sa nu iei in seama. ^ - ^
Vesnica poveste Sasu - Saku in care e mult proxenetism , iar Sasuke mafiotul :]] . Cateodata ai descriere, cateodata deloc. Dar in permanenta totul e grabit. Citeste si tu si o sa vezi ca e o graba infernala.
' in dream ' 'after dream ' ? Serios ? o.o' Mai bine puneai cu ghilimele si Italic , iar apoii , cand se trezea , spuneai ca a visat . Fii inventiva .
Urmeaza.. Graba .
Dialogul da inspre sec, dar e bun. Sasuke se da prea smecher, totusi.
Trebuie sa te hotarasti la ce persoana o sa povestesti, doar nu o sa stai sa schimbi mereu narator - sakura - narator - sakura.. '-.- .
'geep' - jeep
'Ma intorc cu o oarecare ezitare si vad....nimic.' - no way ! Vezi sa nu ramana chioara :|. Stiu ce vroiai sa spui, dar nu a sunat cum trebuie. Gandeste-te putin.
Ii da 2 lui Ino pentru ca nu era in banca? Serios? Stiu ca scoala e grea , e urata, dar chiar asa?
10 la fiecare materie - Fantastic ! E posibil pe Pamant un lucru ca asta? Oare?
Ajunge acasa - mananca - se duce in parc - nu are teme...Totul suna parca din 2 cuvinte . Iti trebuuie descriere. Dar, dupa cat de bine crescuta era Sakura, chiar statea ea noaptea afara?
Cum ii vazuse formele 'de invidiat' daca purta haine care nu i le scotea in evidenta? Sasuke e medium xD. Mai ales la faza cu Deidara. Sau poate trage cu urechia la usa :- ? .
In concluzie, e binisor. Ideea nu e prea buna . Originala deloc .
O sa te indrepti pe parcurs pentru ca s-ar putea sa ai potential
Cam atat. Cum spuneam , nu sunt pusa critic deci poti sa nu iei in seama.
Succes ! :bye:
Imi spun si eu parerea, poti sa nu iei in seama. ^ - ^
Vesnica poveste Sasu - Saku in care e mult proxenetism , iar Sasuke mafiotul :]] . Cateodata ai descriere, cateodata deloc. Dar in permanenta totul e grabit. Citeste si tu si o sa vezi ca e o graba infernala.
' in dream ' 'after dream ' ? Serios ? o.o' Mai bine puneai cu ghilimele si Italic , iar apoii , cand se trezea , spuneai ca a visat . Fii inventiva .
Urmeaza.. Graba .
Dialogul da inspre sec, dar e bun. Sasuke se da prea smecher, totusi.
Trebuie sa te hotarasti la ce persoana o sa povestesti, doar nu o sa stai sa schimbi mereu narator - sakura - narator - sakura.. '-.- .
'geep' - jeep
'Ma intorc cu o oarecare ezitare si vad....nimic.' - no way ! Vezi sa nu ramana chioara :|. Stiu ce vroiai sa spui, dar nu a sunat cum trebuie. Gandeste-te putin.
Ii da 2 lui Ino pentru ca nu era in banca? Serios? Stiu ca scoala e grea , e urata, dar chiar asa?
10 la fiecare materie - Fantastic ! E posibil pe Pamant un lucru ca asta? Oare?
Ajunge acasa - mananca - se duce in parc - nu are teme...Totul suna parca din 2 cuvinte . Iti trebuuie descriere. Dar, dupa cat de bine crescuta era Sakura, chiar statea ea noaptea afara?
Cum ii vazuse formele 'de invidiat' daca purta haine care nu i le scotea in evidenta? Sasuke e medium xD. Mai ales la faza cu Deidara. Sau poate trage cu urechia la usa :- ? .
In concluzie, e binisor. Ideea nu e prea buna . Originala deloc .
O sa te indrepti pe parcurs pentru ca s-ar putea sa ai potential
Cam atat. Cum spuneam , nu sunt pusa critic deci poti sa nu iei in seama.
Succes ! :bye:
![[Imagine: sasu_naru_by_kiduutz-d5035to.jpg]](http://fc02.deviantart.net/fs70/i/2012/137/2/b/sasu_naru_by_kiduutz-d5035to.jpg)
Ne? (: