ANUNȚ : Dat fiind că am fost plecată, lumea și-a cam întins prioritățile fără permisiune. Deci toată lumea : Vă înscrieți în continuare.Eu nu mai pot fi din lipsă de timp. De asemenea, o să rămâneți în echipă chiar și dacă ați avut mici conflicte pe forum.
Dacă în 2 luni nu sunteți activi, de abia de atunci se va lua în calcul ieșirea voastră din echipă. PÂNĂ atunci voi aici rămâneți. Expulzarea voastră din acest proiect o va decide moderatoarele acestei secțiuni. Lynn, Aly, Daria, Denny și Nya. Nimeni altcineva.
Note : Criticați doar ficurile ce se cer a fi criticate. Orice user ce nu respectă această reguilă va fi sancționat.
Note2 : Cine are ceva de spus poate apela la Daria, eu, Nya, Denny și Aly.
Dacă în 2 luni nu sunteți activi, de abia de atunci se va lua în calcul ieșirea voastră din echipă. PÂNĂ atunci voi aici rămâneți. Expulzarea voastră din acest proiect o va decide moderatoarele acestei secțiuni. Lynn, Aly, Daria, Denny și Nya. Nimeni altcineva.
Note : Criticați doar ficurile ce se cer a fi criticate. Orice user ce nu respectă această reguilă va fi sancționat.
Note2 : Cine are ceva de spus poate apela la Daria, eu, Nya, Denny și Aly.
-