Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] EcstasyLove (Cinema Bizarre+18)

#11
Hey ^^ am venit cu nextul..scuze ca ati asteptat atat dar cand parinti divorteaza viata nu mai e la fel nu?

Lasand asta... Nix axest capitol este pentru tine sper ca nu o sa te dezamagesc:)
Lectura placuta!!


Capitolul 4 --Yu Pheonix


Stau întins pe patul moale gândindu-mă la viata mea. Oare e corect ceea ce fac ? Ce este sentimentul asta din interiorul meu ? De ce când îl vad inima îmi bate de doua ori mai repede ? De ce crede ca vreau să-i fac rau ? De ce... Aceste întrebari nu-mi dadeau pace, nu stiu ce s-a întâmplat cu mine... De ce simt nevoia să-l protejez de cea mai mica atingere care nu e a mea ? De ce ma simt nervos când îl vad lângă altcineva ?...

Dimineata soseşte repede iar razele aurii se strecoară in camera mea cautându-mi fata, facându-mă sa ma trezesc. Îmi deschid ochii mei verzi si somnoroşi, începând sa cercetez cu atentie camera. Ma ridic in capul oaselor îndreptându-mi privirea la locul liber din patul meu. Ma simt ciudat... parca lipsea ceva. Nu bag in seama senzatia si ma îndrept spre încaperea unde scapam de stres si dadeam uitarii or carei întâmplari nefericite; baia. Păşesc pe gresia rece creându-mi o senzatie placută si ma îndrept spre oglinda arucandu-mi privirea in ea. Dau drumul apei reci sa curgă in palmele mele apoi îmi spal fata, urmând restul siestei de dimineata. Indepartez uşor boxeri cere-mi acopereau goliciunea si ma îndrept spre cabina dus unde imediat simt cum fiecare muşchi se dezmorteşte. Dupa douazeci de minute de placere absolută, ies din cabina ma îndrept spre dulapiorul din baie si iau un prosop mare alb si pufos si îmi şterg cu atentie corpul. Îl înfăşor in jurul taliei mele apoi ma duc in camera ma. Fiind un leneş incurabil ma îndrept cu cea mai mare lene posibila si imposibila spre dulapul meu si îmi aleg nişte blugi negrii rupti la care adaug doua curele una alba si una roşie apoi agat cu grija un lant subtire apoi îmi iau un tricou negru cu ceva inscriptionat in daneza dar nu stau acum sa descifrez ce scrie. Îmi pun lantul meu cu lacat apoi o manduse fara degete din piele in mana dreapta si in mana stângă o manduse din plasa la mana stângă unde aşez tot felul de brăţări. Parul mi-l fac ca de obicei apoi parfumul pe care îl adoram. Ma uit in oglinda si ridic din sprâncene, aratam al naibii de bine.
***
Cobor scariile acoperite cu un covor alb cu modele negre spre bucatarie unde se aud vocile pitigaiate ale prieteniilor mei care se certau.Ii salut scurt cu un ' neatza' apoi ma asez langa Strifi care manca o ciocolata si privea plictisit disputa dintre Shin si Kiro apoi
il intreb care-i motivul .
- Deci...Ce mai e acum? intreb amuzat de faptul ca Shin il luase pe Kiro de par
-Kiro e suparat pentru ca Shin i-a ' imprumutat' defapt, furat fixativul si asta e rezultatul.Sa tin minte sa nu ii imprumut niciodata fixativul lui Kiro, sincer nu veau sa mor sugrumat...Hey Yu ma asculti? Pamantul catre Yuuuu !! Baa Yu !! Ma trezesc din visare de de o privire furioasa si de un pumn in cap.. incep ai adresa cuvinte ' dulci ' celui care a facut asta apoi observ ochii albastrii asemeni marii furiosi. Era clar , Strify . Inghit in sec si cu o privire de copil mic si inocent ma adresesz lui:
-S-sa intamplat ceva, Strify?
-Da! Nu nu auzi cand strig la tine ? Esti surd? Idiotule... spune Strif` bosumflat ca un copil mic. Nu stiu de ce dar in momentu de fata am simtit cum tot sangele mi se urca in obraji inrosindu-ma destul de evindent . Imi las capul in jos lasand suvite brunete cu rosu sa cada pe fata mea. Ma simteam al naibii de prost .Stiti sentimentul ala cand ai impresia ca o mie de fluturii sunt in stamacul tau? Stiti? Asta mi se intampla mie si nu imi place deloc. Poate asa se simte si Strify de fiecare data cand il stanjeneam...Jur ca n-o sai mai ac asa ceva in toata viata mea!
Iar sunt cuprins de sirul ganduriilor de mana calda a unei persoane ce se aseaza pe obrazul meu rosu asemeni merelor coapte.
-Hey... Te simti bine? ma intreaba El cu o voce atat de calda incat mi-a facut sa mi se imoaie picioarele...Asta NU sunt eu...
-Da...doar atat puteam sa spun deoarece atentia mi-a fost capturata de ochii albastri-marin ai colegului meu..
-Sigur? ma intreaba el atat de nehotarat asupra raspunsului meu
-Stii ca ai niste ochi foarte frumosi? fara sa-mi dau seama observ cum obraji lui capatau o nuanta rozalie . Isi lasa capul in jos semn ca ii era rusine. Ii ridic arbie cu doua degete si il privesc in ochi . Era evident ca era rusinat. Imi apropi fata de a lui unindu-mi buzele mele cu ale lui formad un sarut copilaresc. Buzele noastre se desprind fiind intre deschise . Imi pun mana pe obrazul sau cald si ii cuprind din nou buzele intr-un sarut destul de pasional . Buzele noastre se ciocneau violent , neasandu-mi daca altcineva mai vede asta...Imi strecor usor limba in gura lui cautand-o cu ardoare pe a sa , care in cele din urma am gasit-o si am inceput sa ma jos cu ea .Limbiile noastre sa frecau una de ata in cel mai placut mod posibil cauzand placere . Ne despatim usor pentru o gura bine meritata de aer si imi duc privirea catre Strify , era rusinat din cale-afara dar nici eu nu eram mai presus. Tot ce am putut sa fac este doar sa ii arat un zambet cald si inecnt vrand sa il fac sa se simta mai bine. Ochii mei reci sunt inlocuiti cu o privire calda ce putea face un cub de gheata sa se topeasca. Imediat imi vine o ideie detul de buna : sa mergem in parc , afara fiind destul de insorit . Ii anunt si pe cei doi certareti care se pare ca nu au observat nimic. Respir usurat si ma indrept spre Strify prindandu-l de manuta , spre privirile curioase ale prieteniilor nosti . Sincer? nu prea imi pasa ce cred ei . Niciodata nu mi-a pasat si nici n-o sami pese. Gura lumii e buna doar sa te descurajeze , nimic mai mult nimic mai putin. Asta e viata! Urc scariile spre dormitorul meu inca tinandul pe Strify de mana. Intru in camera cu el si ma asez in fata lui . Buzele sale intre-deschise vruiau sa rosteasca cateva cuvite dar ezita. Il privesc intens iar el probabil observand asta tresare si isi intoarce capul intr-o parte. Palmele mele se aflau pe obraji inrositi privindul in ochi . Fara nici cea mai mica ezitare ii acaparez buzele intr-un sarut tandru cu tente usor violente . Imi strecor limba in lacusul sau umed si cald explorand in voie cautandu-i limba. Limbiile noaste se frecau una de alta jucandu-se. Mana mea coboara pe abdomenul baiatul unde imi strecor mana pe sub camasa sa neagra ridicand-o in sus mangaindu-i pieptul. Buzele noastre se despart pentru a lua in plamani gazul de care suntem depenenti: aerul.
Imi duc buzele mele moi si carnoase la ureche baiatul muscandu-i si lingandui pavilionul urechi. Gemetele baiatul se auzeau in incaperea spatioasa ca un ecou. Pentru mine erau ca cea mai suava muzica , creeandu-mi dependenta. Daca stau sa mai gandesc mai bine eram dependent de el... de chipul sau inocent , de privirea timida , de parfumul pieli sale , de buzele lui... Defapt eram depented de tot ce tine Strify... Era ca un drog mentru mine , cu fiecare sarut imi doream mai mult si mai mult . Daca am ajuns pana in ipostaza asta de ce sa nu profit? Blondul pare ca nu opune rezistenta...posibil ii placea.
buzele mele coboara usor pe gatul blondului sarutand cu atentie fiecare particica si muscandul de gat inststand pe vena. Dupa ce m-am plictisit de gatul tanarului desfac nastrurii ce imi stateau in cale spre pieptul blondului. Cu fiacare nasture pe care il desfaceam trupui lui vibra din ce in ce mai tare . Imi plimb limba pe pieptul sau trasand linii imaginare si ude . Ma opresc la unul din sfarcuriile sale incepand sa-l sarut si sa -l sug facand cercuri cu limba , iar pe celalat il masez usor cu mana. Baiatul gemea destul de tare , dar foarte placut pentru urechiile mele. Incep a saruta fiecare aprticica a abdomenul coborand spre pantaloni sai. unde desfac gentil cureaua alba si butonul ce sustinea pantaloni. Ii desfac cu dinti slitul de la pantaloni si fara sa mai stau e ganduri il iau in brate si il duc ca pe o printesa unde il asez pe pat. Ma urc desupra lui contopindu-mi buzele cu ale sale intr-un sarut scurt. Ii indepartez pantaloni repede unde se lasa vazuti pereche de boxeri pe care o purta blondul care abia reuseau sa mai tina organul intarit . Ma rdic la nivelul sau si il intreb daca vrea sa continui. Da afrirmativ din cap apoi ma prinde de gat si isi undeste buzele cu ale mele. Buzele noastre se ciocneau violent dar pasional. Intrerup sarutul apoi in pup scurt pe frunte. Imi duc buzele spre banda boxeriilor si trag in dinti de ea in jos maraind ca un catel mic care avea chef de joaca.
Ii dau intotalitate boxerii jos si oganul sau intarit iese la vedere. Zambesc pervers , imi placea cea ce vad . Imi apropii buzele de membrul intarit sarutand si trecandu-mi limba peste acesta. Gemete de placere se auzeau in incapere. De asemea scap si eu de orice obiect vestimentar ramanand numai in boxeri . Toata atentia mea este furaa de catre blond . Privirea inocenta si obraji rosi te fcaea sa il vrei in fiecare moment.
Mainile lui se indreapta asupra boxeriilor mei tragand usor in jos de ei aruncandu-i pe undeva pe acolo. Corpul lui saruta la orice atingere a mea facandu-ma sa ma excit din ce in ce mai tare. Imi croiesc drum cu mana pe membrul sau apoi cobor spre locul stamt al blondului unde masesz cu grija. Il penetrez usor cu un deget facandul sa scoata gemete de placere. Ma miscam incet in interiorul sau facandu-l sa geama . Cad introduc si al doilea deget gemetele de placere se transformara brusc in gemete de durere. Mici perle se aflau in ochi staransi ai blondului. I le rasut usor apoi imi continui treaba. Ma misc usor , nu vreau sa ii creez prea multa durere pentru ca stiu cum e. Doare al dreacu de rau prima data. Imi scot degetele din el oprindu-se din planss. Tot ce se auzea in camera erau doara respuratia noasta . Buzele lui tremurande incercau sa lege cateva cuvinte dar...
- Yu...Vreau...Sa ..Te - e simt.... in interiorul meu...spune l printre gafaieli accentuate...
-Dorinta ta e porunca pentru mine! spunand asta il sarut usor pe buze, api imi croiesc drum din nou sprea acel loc. Imi fixez ogranul penetrandu-l usor nevrand sa-i cauzez durere. Inaintam putin cate putin acopmaniat de gemetele de durere s placere amestecate intre ele. Dupa ce il penetrez de tot ma misc incet in interiorul sau. Nu dupa mult timp simt cum spectaculul se sfarseste , iar noi eliberam in accelasi timp acel lichid albicios . Cad fara vlaga deasupra lui incercand sa imi controlez respiratia. Nu dupa mult timp am adormit nepasandu-mi cat este ceasul sau de iesirea in parc... Vruiam doar sa dorm...

Asta e...Sper sa va placa o sa dau edit putin mai tarziu.. Scuze pentru greseli dar e ora 3 dimi si nu am chef
Huggzz!:X


Orarul pt scoala.. Luni-chiulim>>Marti-Bem>>Miercuri-Fumam>>Joi-Mergem la gagici>>Vineri-Chiulim,Bem,Fumam,Mergem la gagici>>Sambata si Duminica in spital la reanimare sa ne facem bine pt samptamana urmatoare.

:study::nh:o//o

#12
'Neataaa! Asa cum ti-am "promis" acum ceva vreme, am ajuns si eu pe aici. Scuza intarzierea mea!
Um, am observat o evolutie in modul tau de exprimare, greselile au mai disparut treptat, repetitiile la fel, dar inca mai ai de lucrat la asta putin... mai mult. N-am sa comentes si / sau corectez greselile, caci ai spus ca vei da un edit, deci nu prea are sens.
Mi-a placut ca acest capitol a avut mult iubitul yaoi, dar, din punctul meu de vedere, ai avut doua mari greseli. Unu, este abia capitolul patru si o scena hard mi se pare prea devreme. As fi preferat sa tragi cateva capitole de timp. Si doi, actiunea a fost mult, mult grabita. Daca ai fi "anuntat" de la inceput ca ficul este +16, ar fi fost ok, dar este +18! M-as fi asteptat la mai multa descriere in acele momente intime, nu doar cateva randuri. Dar... ficul tau, alegerile tale!
As mai avea un singur lucru de spus in legatura cu(,) comentariile ce le-ai primit la primul capitol. Stiu si eu preferintele lui Strif' cu privire la parfumuri si stil vestimentar, dar din moment ce este creatia ta cred ca este ok sa-l schimbi cum doresti. Este o fictiune, nu o bibliografie / documentar despre Cinema Bizarre, deci poti adauga sau inventa orice doresti atata timp cat nu devine cliseeic! [parerea mea.]
Astept nextul si, te rog, anunta-ma cand postezi. Baftaaa! ~

#13
Ceau, ceau! Eu la ora trei dimineata m-am trezit, daca stiam veneam si lasam com. :]]
Mersii pentru dedicatie, inseamna fooarte mult~ si fac un mic off: imi pare rau ca ai tai se despart, sincer nu ma gandeam la asa ceva, oricum tu sa ramai puternica si sa nu las nimic sa te intristeze.
Asa sa revenim la capitol. Cum am spus mi-a placut si stii de ce fiindca ai facut o treaba minunata, cu toate ca sunt destule greseli si voi puncta cateva acum ca pe viitor sa nu le mai faci: ai repetiti, litere mancate sau puse anapoda, ianinte de "dar" si "iar" se pune virgula (ti-am mai spus asta si ti-o voi mai spune, sigur din neatentie nu ai mai pus, dar sa nu mai uiti). Cam astea sunt in mare, le poti rectifica in timp, dar iti propun sa incepi de acum.
De asemenea legat de punctuatie, nu lasa doua space-uri, uite un exemplu bun cum ar trebui lasat space-ul: "Ana, sora mea, a fost la munte." (e banal, dar sa intelegi ca lasi un singur space, asa te labartezi) Da stiu, inainte te inghesuiai, acum te labartezi, stiu ca te incurc, poate. :]] Nu, dar trebuie doar sa fi putin mai atenta si daca tot citesti alte ficuri sa fi pe faza la felul de asezare.
Capitolul asta a fost dulce, adica intr-un fel sau altul mi-a facut inima sa tresara intr-un fel foarte puternic. Mi-a placut sa stii si pot spune ca se vede cu ochiul liber ca incepi sa te imbunatatesti.
Iti multumesc penttru dedicatie si sa stii ca nu vei scapa usor de mine. O sa-ti fac si eu ceva, fiindca si tu ai facut ceva pentru mine. (adica asta, the chapter) Just wait! *tighthug*
Ps. Am ras la faza cu fixativul, nu stiu de ce, dar chiar mi s-a parut foarte hilara. Sa se certe pe fixativ, buna asa.

Succes in continuare si abia astept nextul, sa nu renunti!


Ps. vezi ca nu mai avem voie cu diactrice, scrie undeva pe forum, dar nu mai stiu exact, faza e ca s-a intampalt ceva cu Zupul si toate diactricele s-au transformat in simboluri ciudate si ca sa evitam, nu mai folosim.

#14
Hey!
As dori un moderator sau un admin sa-mi inchida ficul va rog...


Orarul pt scoala.. Luni-chiulim>>Marti-Bem>>Miercuri-Fumam>>Joi-Mergem la gagici>>Vineri-Chiulim,Bem,Fumam,Mergem la gagici>>Sambata si Duminica in spital la reanimare sa ne facem bine pt samptamana urmatoare.

:study::nh:o//o

#15
Fic inchis. Daca doresti sa mai continui imi dai doar un PM si s-a rezolvat.
[Imagine: Jun0xCa.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Rănile unei despărÅ£iri [Cinema Bizarre yaoi; KiroxYu; +16] angeliqueVampire 38 22.699 29-07-2010, 09:28 PM
Ultimul răspuns: BLooregard
  Cinema Bizarre dennnny_kiro 1 2.141 03-03-2010, 09:50 PM
Ultimul răspuns: AyameXx


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)