Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The past is the new future

#28
Capitolul 13


Continuam să privesc dosarele de pe birou care se înmulţeau cu fiecare oră. Am aruncat dosarul din mâna mea pe birou şi m-am întins în scaunul din piele. Mi-am lăsat capul pe spate şi am oftat.
Îmi ador nepoţica care e o bijuterie de copil, după fiul meu, desigur, dar ar fi putut şi ea să mai aştepte câteva zile. Patru ore închise în camera asta uitându-mă mereu peste foi şi rapoarte şi tot felul de hârtii şi nici măcar nu am ajuns la un sfert din ele.
Mi-am pus degetele pe tâmple şi am început să le masez. Chiar aveam nevoie de o pauză. Kyle avea dreptate! Munca de birou e o adevărată bătaie de cap. Să fii secretară era mult mai uşor.
Am tras aer în piept şi am tresărit când am auzit soneria telefonului. Am întins mâna şi am apăsat pe butonul alb.
- Domnul Fitzwilliams doreşte să discute cu dumneavoastră.
Mi-am împreunat sprâncenele şi am început să mă gândesc. Cine naiba mă căuta la ora? Fitzwilliams, Fitzwilliams, Fitz… Sean!
Mi-am îndreptat spatele şi am zâmbit.
- Fă-mi legătura Antonia!
Mi-am luat degetul de pe buton şi am pus mâna pe receptor. Când am auzit sunetul scurt al aparatului, am luat receptorul şi l-am dus la ureche.
- Sean! Mă bucur să te aud!
- Înseamnă că accepţi să ne vedem la o cafea? Chiar acum?
Nu era momentul cel mai bun pentru o pauză şi mai ales pentru că în ultimele ore am băut o grămadă de cafea, dar pentru un prieten vechi puteam să fac o excepţie.
- Dom’s Coffee încă mai există, nu?
- Acelaşi loc pe care îl ştii! Jumătate de oră?
- Ne vedem acolo!
Am pus receptorul la locul lui şi am expirat aerul din plămânii mei. M-am ridicat de pe scaun şi mi-am întins corpul, apoi mi-am aranjat hainele. Mi-am luat telefonul, cheile de la maşină şi geanta şi m-am uitat prin încăpere. Cu toate că dosarele de pe biroul meu mai aveau puţin şi cădeau la podea, m-am apropiat de uşă şi am ieşit.
Chiar aveam nevoie de un moment de respiro şi o cafea cu dragul şi arătosul Sean era exact ceea ce aveam nevoie. Dacă nu ar fi existat Kyle în viaţa mea şi dacă doctorul acesta nu ar fi fost cel mai bun prieten al fratelui meu, poate acum aş fi fost căsătorită cu el.
Am zâmbit la acest gând şi am deschis uşa din spate a clădirii, îndreptându-mă spre maşina mea. Am dezactivat alarma şi m-am urcat în BMW înainte să fiu oprit de vreun angajat cu alt dosar în mână.
Mi-am pus geanta pe locul de lângă mine şi am băgat cheile în contact. M-am privit în oglindă pentru a mă asigura că nu arat ca un fel de zombi care se hrăneşte numai cu cafea şi cu disperare.
După o mică retuşare a machiajului am pornit motorul maşinii şi am ieşit din parcare. Jace! Probabil se plimba printr-un parc împreună cu bunicii lui. Desigur Annie era singura care se juca cu el, iar cei doi bărbaţi cu siguranţă vorbeau despre afaceri sau despre faptul că acum copii lor conduceau afacerile familiei. Kyle! Sper doar să nu facă din nou sex cu secretara lui. Dracu’ să o ia pe aia!
Am strâns volanul mai tare în mâini la acel gând idiot, dar probabil adevărat, care îmi trecea prin cap. Am oprit automobilul la un semafor şi am deschis geamul. Mi-am sprijinit cotul de portieră şi mi-am luat telefonul în mână când am auzit un sunet de clopoţel.

Te descurci? Îmi pare atât de rău Chriss, dar abea îi fac faţa lui Sophie, iar Kate e ocupată cu interviul bonelor. O să încerc să grăbesc lucrurile. Te iubesc!


Am zâmbit şi m-am uitat la semafor. Mai aveam patruzeci de secunde până la schimbarea culorii. Am zâmbit şi mi-am întors privirea spre ecranul telefonului.

Acum sunt în pauză şi una de care chiar am nevoie. Nu o să te mint şi o să îţi spun că îmi vine să o omor pe Antonia când îmi aduce şi mai multe dosare. Dar încerc să fac faţă. I-am cerut tatei ajutorul aşa că stai cu fetiţa ta şi bucură-te de ea. Chiar o meriţi. Te iubesc! Pupă-le pe fete din partea mea.

Am aruncat telefonul pe scaun la timp. Am continuat să merg în timp ce încercam să îmi dau seama dacă mai ştiam unde se află cafeneaua mea preferată.
Am încetinit când am intrat pe strada pe care mi-o aminteam şi am început să mă uit în stânga şi în dreapta.
Am pus frână şi am semnalizat când am văzut semnul cafenelei. Am lăsat maşina în parcarea de lângă clădire şi am oprit motorul. Mi-am luat geanta şi telefonul de pe scaunul de lângă mine şi am scos cheile din contact.
Am deschis portiera şi m-am dat jos din maşină, apoi am activat alarma. Am intrat în cafenea şi m-am uitat în jurul meu, căutându-l cu privirea pe bărbatul cu care trebuia să mă întâlnesc.
L-am văzut cu un meniu în faţă la masa de lângă fereastră. Aceeaşi masă la care stăteam de fiecare dată când veneam aici. M-am îndreptat cu paşi rapizi spre el şi m-am aşezat pe fotoliul din faţa lui.
- Îmi pare rău dacă am întârziat! Am o grămadă de dosare pe cap!
- Nu e nici o problemă! Am ajuns acum cinci minute.
Am zâmbit şi mi-am lăsat geanta pe scaunul de lângă mine şi mi-am pus telefonul şi cheile de la maşină pe masă. Blondul mi-a întins meniul şi i-a făcut semn unei chelneriţe să vină spre noi.
- Cu ce vă pot servi?
- O cafea neagră!
Fata a notat în carneţelul ei, apoi şi-a întors privirea spre mine. Sean încă îmi ţinea întins meniul. Am zâmbit şi am privit-o pe chelneriţă.
- Dom încă mai face fantasticul lui latte macchiato?
- La fel de dublu ÅŸi cu vanilie!
Pe buzele mele au apărut un zâmbet larg, iar blondul a început să chocotească.
- Spune-i lui Dom că e pentru clienta lui preferată şi răsfăţată.
Fata şi-a întors privirea spre Sean şi a încercat să înţeleagă ce a spus. Într-un final a scris în carneţelul ei, apoi s-a retras. Bărbatul a pus meniul la locul său în suport şi m-a privit.
- Ştiam că Matt o să se întoarcă aici, dar nu ştiam că şi tu te-ai întors. E o adevărată surpriză.
M-am întins în fotoliu şi l-am privit.
- Nici eu nu am crezut că o să mă întorc. A fost o hotărâre pe care am luat-o fără să mă gândesc prea mult.
Bărbatul a aprobat din cap, iar privirea lui a coborât pe mâna mea stângă. I-am urmărit ochii şi am observat că îmi privea inelul de logodnă şi verigheta. Inele pe care Kyle mi le-a dat în aceeaşi zi fără nici o ceremonie.
Chelneriţa s-a întors cu băuturile noastre şi cu o farfurie cu câţiva biscuiţi. Preferaţii mei! M-am uitat la ea, iar aceasta mi-a făcut cu ochiul. Mâna lui Dom!
Mi-am luat ceaşca în mână şi am sorbit din băutură. După ce am înghiţit-o mi-am închis ochii câteva clipe şi am zâmbit mulţumită. A rămas la fel de perfectă cum mi-o aminteam.
Am lăsat ceaşca pe masă şi mi-am sprijinit coatele pe ea. Mi-am pus palmele pe antebraţe şi l-am privit pe cel din faţa mea.
- Deci eşti căsătorită cu Kyle Webster!
Mi-am deschis gura, apoi am închis imediat şi am început să râd. Am luat un biscuite de pe farfurie, iar doctorul a luat o gură din cafeaua lui.
- Cum ţi-ai dat seama?
Am muşcat din biscuite, iar bărbatul şi-a lăsat ceaşca pe masă. S-a sprijinit de spătarul fotoliului şi mi-a zâmbit.
- Marea ta iubire! Şi acum o săptămână când ne-am întâlnit la spital îmi arunca fulgere din ochi care probabil m-ar fi ucis dacă erau adevărate.
Am început să râd şi am băgat restul de fursec în gură. Am luat o gură din băutura mea şi mi-am pus palma pe obraz. Am zâmbit şi mi-am privit inelul cu diamant de pe deget.
- Şi fiul tău chiar seamănă cu el! Şi cel mai tare mă surprinde faptul că ai un fiu cu el.
Am oftat şi l-am privit. Zâmbetul meu probabil s-a transformat în unul trist pentru că blondul m-a privit cu compasiune înainte de a-şi duce ceaşca de cafea la gură.
Mi-am ridicat capul şi mi-am pus ambele mâini sub bărbie. Înainte să apuc să spun ceva replica lui m-a lăsat fără cuvinte.
- E urma violului, nu e aÅŸa?
Mă uitam prostită la el. Şi-a lăsat ceaşca jos şi a oftat. Şi-a pus coatele pe masă, în timp ce mâinile mele au alunecat pe masă. Bărbatul a zâmbit şi m-a luat de mâna pe care se afla verigheta mea.
- Matt a fost foarte furios când ai fugit de aici. Şi când a aflat că eşti însărcinată a vrut să se ducă la Kyle şi să îl omoare în bătaie. Şi ştiu totul pentru că eu l-am convins pe fratele tău că nu merită să se murdărească cu unul ca Webster.
Am oftat şi am încercat să îi zâmbesc. I-am strâns mâna şi l-am privit.
- Am plecat pentru că nu puteam să trăiesc aici. Riscam să mă întâlnesc cu Kyle peste tot. Mai ales că Hazel era prietena mea cea mai bună şi nici măcar ea nu ştia ce s-a întâmplat. Când am ajuns la Viena am aflat că sunt însărcinată. În acel moment am început să plâng. De fericire şi de teamă. Matt a fost primul care a aflat, dar mi-au trebuit patru luni ca să îi pot spune tatei că sunt însărcinată şi că am fost violată şi…
- Nu trebuie să îmi spui toate astea dacă nu vrei!
Mi-am închis ochii ca să alung lacrimile şi am tras aer în piept. Mi-am deschis ochii şi i-am arătat doctorului un zâmbet trist.
- Întotdeauna mi-a fost uşor să îţi spun ce mi se întâmplă, Sean!
Acesta a zâmbit şi m-a strâns de mână. Mi-am luat ceaşca în mână şi am dus-o la gură.
- Acum când m-am întors m-am angajat la firma lui Kyle. Şi nici măcar nu mi-am dat seama că urma să fiu secretara lui. Voiam doar să fiu independentă, să nu îl am pe tata care să îmi plătească facturile. Şi când l-am revăzut toate sentimentele mele au revenit. Iubirea, ura, pasiunea, frica. Toate amestecate în sufletul meu şi abea reuşeam să le deosebesc. Ne-am tachinat unul pe celălalt, ne-am lăsat conduşi de pasiune şi la final ne-am despărţit. Am plecat de la companie.
Am oftat şi am dus din nou ceaşca la gură, iar blondul şi-a băut cafeaua.
- Apoi tata l-a adus pe fiul meu aici şi asta m-a obligat să îi spun lui Kyle adevărul. Când şi-a văzut fiul a început să plângă şi a fost foarte fericit. Dar fericirea lui nu era şi pentru mine. Ne-am certat, ne-am reproşat multe lucruri şi la final am ajuns să mă căsătoresc pentru fericirea fiului meu.
Mi-am împreunat mâinile şi mi le-am pus sub bărbie. Am tras aer adânc în piept şi l-am privit. Blondul mă privea cu zâmbetul pe buze şi muşca dintr-un biscuite.
- Încă îl iubeşti?
Am zâmbit.
- Nu am încetat niciodată să îl iubesc. Dar el crede ce e mai rău despre mine şi nu face altceva decât să mă rănească. E foarte fericit şi îl iubeşte pe Jace, dar…
- Nu face acelaÅŸi lucru ÅŸi cu tine!
Am oftat şi am dezaprobat din cap. Mi-am luat ceaşca de pe masă şi am băut restul de băutură. Am lăsat cana pe masă şi m-am aşezat mai bine în fotoliu.
- Vrei sfatul meu Chrissy?
Am aprobat din cap ÅŸi l-am privit.
- Divorţează! Viaţa care te aşteaptă alături de Kyle nu e tocmai bună. În ultimii ani s-a culcat cu o mulţime de femei şi nu s-a deranjat niciodată să le asculte. Doar le folosea, apoi le arunca! Faptul că te sacrifici pentru fiul tău e un fapt nobil, Chrissy, dar el o să crească înconjurat de minciună şi asta o să îl afecteze mai târziu.
- Dacă divorţez, Kyle o să mi-l ia. Asta a fost motivul principal pentru care m-am căsătorit cu el.
- Dacă te lupţi cu el, tu o să câştigi. Kyle vrea doar un moştenitor. De unde ştii că nu se prefaci când e cu Jace? Chrissy eşti orbită de dragoste! Încearcă să vezi dincolo de aparenţe şi de teatrul pe care îl afişează Kyle. Te-ai rănit odată destul de grav încât să te facă să fugi de aici. Nu îl lăsa să mai facă asta odată.
Am oftat şi mi-am întors capul spre fereastră. Oare Sean avea dreptate în legătură cu soţul meu? E în stare Kyle să se prefacă în faţa fiului său? O Doamne de ce trebuie să fiu mai confuză pe zi ce trece?
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
The past is the new future - de Alexi - 13-09-2011, 04:21 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 18-09-2011, 02:49 PM
RE: The past is the new future - de Julliette . - 21-09-2011, 07:26 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 24-09-2011, 03:53 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 25-09-2011, 01:46 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 28-09-2011, 09:09 PM
RE: The past is the new future - de Buubz :) - 11-10-2011, 07:02 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 11-10-2011, 07:43 PM
RE: The past is the new future - de Buubz :) - 13-10-2011, 09:42 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 18-10-2011, 03:54 PM
RE: The past is the new future - de Ayu.Lore - 22-10-2011, 11:10 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 23-10-2011, 03:05 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 23-10-2011, 11:41 AM
RE: The past is the new future - de Ayu.Lore - 23-10-2011, 12:22 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 25-10-2011, 01:21 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 29-10-2011, 03:40 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 29-10-2011, 06:47 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 06-11-2011, 11:21 AM
RE: The past is the new future - de Ayu.Lore - 06-11-2011, 02:24 PM
RE: The past is the new future - de Buubz :) - 07-11-2011, 10:30 AM
RE: The past is the new future - de Maria - 12-11-2011, 10:24 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 13-11-2011, 02:48 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 13-11-2011, 09:54 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 19-11-2011, 07:19 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 20-11-2011, 10:21 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 27-11-2011, 02:03 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 28-11-2011, 02:04 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 03-12-2011, 11:46 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 11-12-2011, 03:10 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 22-12-2011, 04:56 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 31-12-2011, 08:24 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 08-01-2012, 03:07 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 15-01-2012, 09:48 AM
RE: The past is the new future - de Corina. - 19-01-2012, 11:13 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 21-01-2012, 07:37 PM
RE: The past is the new future - de adda_luv - 24-01-2012, 11:54 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 27-01-2012, 07:29 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  To remember the past. IzzieAd 0 1.682 30-08-2012, 01:36 AM
Ultimul răspuns: IzzieAd
  Past vs .Future Lara 2 2.412 08-01-2011, 11:01 AM
Ultimul răspuns: Addeh
  A Past and Future Secret Nidryne 1 3.176 21-04-2009, 09:33 PM
Ultimul răspuns: Nidryne
  Forgot the past Corina. 9 6.295 19-12-2008, 04:41 PM
Ultimul răspuns: Dizzy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)