Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Dincolo de cuvinte, ego-ul ne stapaneste pe fiecare

#49
Am ajuns :D
Deci, capitolele astea ale tale devin din ce in ce mai triste din cate observ. Nu pot spune ca m-ar deranja acest lucru, ma face doar curioasa sa aflu unde se va ajunge, mai ales ca acum cei doi par ca s-au distantat foarte mult si ma cam indoiesc ca lucrurile se vor mai rezolva. Poate ca pana la urma fata noastra va ramane cu acel Dimitri, mai stii? :-? Oricum eu ma astept ori la un final trist ori la unul mai diferit fata de ce am citit prin carti pana acum.
Asa, cum a spus si Miss M ai o problema cu acei "ii" in continuare. Mai sunt si niste propozitii mai lungi prin acest capitol in care te cam pierzi la un moment dat. Ar fi fost mai bine poate daca ai fi pus punct pe undeva si ai fi continuat ideea in alta propozitie. Cred ca ar fi sunat mai bine si s-ar fi inteles si ce anume voiai tu sa zici mai bine.
Oricum in ochii mei Ada s-a schimbat destul de mult fata de cum era la inceputul acestui fic, iar mie personal imi place mai mult de ea asa cum e acum. :D
Per total mi-a placut acest capitol, poate ceva mai mult decat altele. Si acum ca inteleg ce e cu toata poveste chiar imi place :D Ti-am spus eu tie ca pana la urma imi voi da seama ca imi place. Mi-a luat ceva mai mult, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu-i asa?
Cam atat am avut de spus, astept continuarea deci multa inspiratie :*
[Imagine: air_gear_by_zzfoxzz-d31fttj.png]




Răspunsuri în acest subiect
RE: Dincolo de cuvinte, ego-ul ne stapaneste pe fiecare - de Leontina - 02-12-2011, 10:54 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dincolo de cuvinte LittleBlackR 3 3.052 23-03-2014, 01:26 PM
Ultimul răspuns: LittleBlackR


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)