19-11-2011, 08:25 PM
(19-11-2011, 03:31 PM)Storymaker A scris: Toti satanistii practica magia sau participa la ritualuri magice sau la slujbe satanice sau si mai rau: la sacrificii (animale, in cel mai rau caz, oameni), magia este lucrarea Satanei, asa ca ei sunt, direct sau indirect-slujitorii Satanei. Deci, drept si prin urmare, prin Satanism inteleg un curent New-Age ce va face lumea asta foarte egoista si neagra pentru cei buni la suflet. Apropo de asta, nu recent am intampinat un individ care a catalogat puritatea copilareasca ca fiind gay. Daca nu o sa mai credem in virtuti, ele o sa piara cu timpul, iar noi o sa ajungem niste fiare...
Storymaker, tu insulti alta religie ca crestin si ai pretentia ca ceilalti sa nu o insulte pe a ta, ba chiar te simti ofensat cand o fac. Cand te ipocriti putem sa mai fim?
Stiu ca prin natura ta, nu o sa te documentezi de alte religii si doar o sa arunci cu rosi stricate in ei, insa satanistii, dragul meu nu fac magie si sacrifici si nici macar nu se inchina la asa-zisul Satan al religiei voastre. Il iau pur si simplu ca pe un simbol, un simbol al cunoasterii, considerand ca atunci cand Satan ne-a oferit marul, ne-a oferit iluminarea. Dumnezeu incercand sa ne indobitoceasca. Nicio religie si niciun practicant a vreunei religii nu venereaza/cred in ceva rau, pentru satanistii Satan e cel bun, si Dumnezeu cel rau. Dar, spre deosebire de voi, ei nu iau totul add-literam. Se merge pe principiul "Eu sunt propriul meu Dumnezeu". Si, cand spun satanism ma refer la cel laveyist-> fondad de Anton Lavey, care in unele parti in cam plagiaza pe Nietzsche si cel modern. Decat o religie, a fost mai mult un raspuns contra masei crestine care a pus satanismul intr-o lumina proasta de vreo 2000 de ani.
Cei care chinuie pisici in cimitire sunt pur si simplu niste copii teribilisti, care habar nu au de nimic si nu au legatura cu nicio religie, e un fel de "Vreau sa fiu special, dar nu ateu ca ma bate mama!". Cei care sunt criminali si invoca motive religioase, fie satanisti sau crestini, folosesc religia doar ca un pretext al nevoilor lor, nu o cauza.
Si, din cate stiam eu, pana acum nu s-a atestat nicio "crima satanista".
Inca ceva, asa, for fun:
Citat:masturbarea, homosexualitatea, lesbianismul, bautura, tigarile sunt lucrarea diavolului- fanatici.Pe langa absurditatea enuntului, mi-se pare de-a dreptul hilar ca spui ca bautura este lucrarea diabovolului din moment ce PRIMA MINUNE a lui Hristos a fost sa transforme apa-n vin. Citisi si tu biblia aia plina de incesturi si crime? Ti-o recomand, e caterinca desi oleac' anosta.
As putea sa ma leg si de alte aspecte din topicul asta dar din propria comoditate si din previziunile ca nu o sa ajung nicaieri am sa o las balta.

Do not speak unless you can improve the silence.