Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce orientare religioasa ai?
Nu stiu inca....
0%
0 0%
Crestin!
75.00%
3 75.00%
Ateu.
25.00%
1 25.00%
Nici crestin, nici ateu... intre
0%
0 0%
Spre satanist
0%
0 0%
Total 4 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

religia, biserica, credinta

Am citit si am vazut ca satanismul promoveaza razbunarea. Prin razbunare lumea o sa devina oribila,asa ca, dupa mine, nu este o cale demna de urmat. Daca esti ateu,. fi ateu, dar satanistul vrea-nu vrea, prin ceea ce face actioneaza impotriva legilor lui Dumnezeu, dandu-se cu Satana. Credeti voi ca Satana face diferenta intre oameni? In final toti cei ce l-au slujit intr-un fel sau altul, o sa fie torturati si batjocoriti de el. Ati fost advertizati de Dumnezeu si sunteti advertizati de rautatea Satanei, dar voi fugiti de Dumnezeu caci va este frica sa va infranati patimile.

Afirmatiile Satanice...

1. Satana reprezinta indulgenta, in loc de abstinenta!

(Indulgenta? Adica indulgenta fata de slabiciunea umana de pe toate patimile. Pe scurt, nu-i rau sa fi animal sau saa te compori ca unul (incluziv perversiuni sexuale, masturbarea, etc.))
2. Satana reprezinta existenta vitala, in loc de promisiuni spirituale irealiste!
(Adica in loc de Rai, ingeri si un loc in care sa fim fericiti dupa moarte, satanistii spun ca Satana este necesara vietii, eh? Asta este pentru cei ce se tem de viata asta trecatoare atat de mult incat si-o pierd pe cea eterna...)
3. Satana reprezinta inteligenta pura, in loc de ipocrizia in care oamenii se complac!
(Oamenii nu se complac ci se iubesc. De aceea daca cineva incearca sa se sinucida si posteaza asta pe un site, toti necunoscutii cat si cunoscutii ii sar in ajutor pentru a-i salva viata)
4. Satana reprezinta bunatate pentru cei ce merita, in loc de dragoste irosita pe ingrati!
(Dragostea nu este irosita, iar omul nu poate fi catalogat ca fiind bun/rau deoarece fluctueaza intre cele doua. Chestiunea asta este pentru cei ce se simt victime, atragandu-i in lat.)
5. Satana reprezinta razbunare in loc de intoarcerea celuilalt obraz!
(Da, asa este! Satana este razbunarea, rautatea si durerea, asa ca nu-l mai invinuiti pe Dumnezeu pentru toate mortiile datorate cutremurelor, eruptiilor vulcanice, etc. De asemenea Satana va da si toate necazurile, asa ca de ce sa-l slujesti?)
6. Satana reprezinta responsabilitate pentru responsabili in loc de ingrijorare pt vampiri psihici!
(Daca Satana ar fi intruchiparea responsabilitatii ar fi destul de responsabil incat sa nu mai tot dea rele acestei lumi)
7. Satana reprezinta omul ca un animal printre animale; uneori mai bun, alteori mai rau decat cele ce merg pe patru picioare, si care datorita, a devenit cel mai vicios dintre ele.
(Exact! Sa faceti toate pacatele fratiilor caci asta e calea spre iad!)
8. Satana reprezinta toate asa-zisele pacate, pentru ca ele duc la multumirea fizica mentala sau emotionala!
("Asa-zise?" Ei isi asculta constiinta? Constiinta le spune ca sunt "asa-zise"? Daca sunt asa-zise atunci de ce se simt prost cand cineva face un "pacat" cu ei? (De exepmlu: Sa-i injure/loveasca/violeze, etc))
9. Satana reprezinta cel mai bun prieten al Bisericii, pentru ca a “tinut-o in afaceri” in tot acest timp!
(Biserica nu a avut ca scop lupta cu Satana intr-n mod violent ci a avut si are ca scop, salvarea sufletelor oamenilor pentru ca sa se bucure impreuna langa creatorul lor: Dumnezeu. satanistii i-au gasit imediat un "merit" satanei ca sa se simta superiori).

Satanismul a aparut mult timp dupa venirea lui Iisus Hristos pe pamant, asa ca nu au absolut nici un drept sa nege crestinismul punandu-se pe ei ca mari salvatori!

Orice fel de satanisti au acelasi principiu: Razbuna-te daca esti indreptatit si nu ierta. Satanismul, in orice forma este cea mai directa cale spre chinul etern.
Daca lumea nu are exemple, fi tu unul.
Fugi de rautate! Fugi, omule, fugi!

Dumnezeu vindeca ce medicii nu au putut: https://www.youtube.com/watch?v=21ijUVwpsfA

Iisus vorbeste despre viata si moarte: https://www.youtube.com/watch?v=lLGE5tUq50U

Răspunsuri în acest subiect
religia, biserica, credinta - de Storymaker - 18-11-2011, 08:23 PM
RE: religia, biserica, credinta - de Flash - 18-11-2011, 08:41 PM
RE: religia, biserica, credinta - de Azazel - 18-11-2011, 09:02 PM
RE: religia, biserica, credinta - de Flash - 18-11-2011, 09:07 PM
RE: religia, biserica, credinta - de Storymaker - 19-11-2011, 12:39 AM
RE: religia, biserica, credinta - de Azazel - 19-11-2011, 09:15 AM
RE: religia, biserica, credinta - de Flash - 19-11-2011, 08:01 AM
RE: religia, biserica, credinta - de Storymaker - 19-11-2011, 03:31 PM
RE: religia, biserica, credinta - de Azazel - 19-11-2011, 03:58 PM
RE: religia, biserica, credinta - de Wunderbar - 19-11-2011, 08:25 PM
RE: religia, biserica, credinta - de Storymaker - 19-11-2011, 08:21 PM