Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The past is the new future

#24
Capitolul 11


Stăteam pe canapeaua din sufragerie şi mă uitam la televizor. Sau mai bine spus mă uitam prin televizor. Jace se încerca să facă un puzzle cu Jamie. Schimbam canalele de la televizor fără să fiu atentă la ele. Degetele mele se jucau pe telecomandă.
- Urăsc afacerile!
Hazel s-a aşezat lângă mine şi şi-a întins picioarele, iar fratele ei s-a apropiat de fiul şi prietenul său. Mi-am îndreptat privirea spre şatenă şi mi-am lăsat capul pe umărul ei. Am aruncat telecomanda pe fotoliu şi mi-am întins şi eu picioarele.
- Hai să organizăm o petrecere a burlăciţelor! Dar numai noi două! Vreau să recuperăm toţi anii în care ai fost plecată!
- Nu poate! Trebuie să aibă grijă de fiul ei!
Mi-am ridicat capul şi l-am privit pe blond. Acesta se juca cu Jace şi cu Jamie şi nici măcar nu se uita la noi. Sora lui a început să se încordeze şi să îşi strângă uşor pumnul. Am bătut-o uşor pe picior şi i-am zâmbit.
- Şi tu poţi să ai grijă de fiul tău! Punem petrecerea în altă zi! Sau ai nevoie de o zi liberă să faci sex cu una din dansatoarele la bară?
Kyle şi-a ridicat capul şi mi-a aruncat o privire furioasă, în timp ce sora lui se abţinea să nu râdă. Am ridicat lejer din umeri şi am rămas cu zâmbetul pe buze.
- Tati ce înseamnă sex?
Hazel a început să râdă, iar Jamie dezaproba din cap. Mi-am pus mâna la gura, încercând să îmi ţin râsul în frâu. Soţul meu s-a ridicat în picioare şi l-a luat în braţe pe micuţul blond. A ieşit cu el din încăpere, fără să mai spună nimic.
Am răsuflat uşurata şi m-am aşezat mai bine în canapea. Jamie s-a ridicat de pe covor şi s-a aşezat pe canapeaua din faţa noastră.
- Sunteţi incurabile!
- Hei el a început primul! Se crede super macho, dar Chrissy nu trebuie să stea cu Jace non-stop!
- Hazel are dreptate! În plus căsnicia noastră este de formă şi dacă prietenul tău nu ţine la imaginea lui, eu ţin. Şi încă foarte mult!
- Scuze că spun, dar ai ştiu în ce te bagi când ai acceptat să te căsătoreşti cu el!
- Da! Normal că ştiam! Dar eu nu mă culc cu secretarul meu în timp ce ar trebui să lucrez şi să îmi menţin reputaţia.
- S-a culcat cu secretara lui?
- Cu cea nouă! A angajat-o acum două zile şi cu prima ocazie a băgat-o în birou şi i-a tras-o.
Fata a oftat şi a lovit cu pumnul braţul canapelei. Brunetul şi-a trecut o mână prin păr şi a evitat să mă privească.
- Nu te simţi vinovat, Jamie! Faptul că prietenul său se laudă cu aventurile lui sexuale demonstrează că a rămas acelaşi puşti imatur din liceu. În plus şi eu pot să joc după regulile lui, dacă mă calcă destul pe nervi.
Prietena mea m-a îmbrăţişat şi m-a sărutat pe obraji.
- Asta e fata mea!
- Haz’ ar fi bine să plecăm!
- Corect! Cina cu părinţii noştri! Te sun să stabilim petrecerea, bine?
Am aprobat din cap şi m-am ridicat de pe canapea împreună cu prietena mea. I-am condus până uşă şi mi-am luat la revedere de la ei. Am stat în pragul uşii şi i-am privit. Jamie şi-a sărutat logodnica înainte să îi deschidă portiera şi să o ajute să se aşeze în maşină. După ce a închis uşa a înconjurat maşina şi s-a urcat înăuntru. Când am auzit sunetul motorului m-am dat un pas în spate şi am închis uşa.
Am oftat şi m-am apropiat de scări. Mi-am pus mâna pe bară şi am început să urc treptele. Probabil Kyle era nervos în momentul acesta şi cu siguranţă o să ne certăm din nou. Ne-am căsători acum o săptămână şi ne-am certat aproape în fiecare zi. Dacă lucrul acesta nu o să se oprească prea curând, viitorul fiului meu v-a include multe certuri.
Am deschis uşa camerei noastre şi m-am apropiat de baie. Am aprins becul şi am dat drumul la duş. Am oftat şi am început să mă dezbrac de haine. M-am strecurat în duş şi am închis uşa. Apa caldă a început să prelingă pe pielea mea.
Picăturile de apă parcă sunt lacrimile pe care le-am vărsat aproape în fiecare zi. Mi-am imaginat de atâtea ori momentele pe care le trăiesc acum. Dar erau atât de diferite. Kyle era fericit că eram lângă el şi în fiecare zi mă făcea să îl iubesc şi mai mult. În fiecare dimineaţă mă trezeam în braţele lui şi făceam dragoste până adormeam din nou. Dar ar fi trebuit să mă gândesc şi la partea negativă. La adevăratul Kyle! Ar fi trebuit să ştiu că atunci când îi răneşti orgoliul îl răneşti şi pe el.
Am oftat şi mi-am trecut mâinile prin păr şi mi-am lăsat capul pe spate. Mi-am închis ochii şi am lăsat apa să îmi lovească faţa.
Am fost întoarsă brusc şi lipită cu spatele de peretele duşului. Mi-am deschis ochii şi l-am văzut pe soţul meu. Era gol! Gol şi în duş alături de mine!
Şi-a strâns un pumn în părul meu şi mi-a apropiat chipul de al lui.
- Îţi place să mă umileşti, nu? Sau să încerci să faci asta! Hai să îţi arăt cine conduce aici!
Şi-a lipit trupul de al meu şi m-a pătruns violent. Am ţipat şi mi-am pus mâinile pe umerii săi, încercând să îl îndepărtez de mine. Dar puterea mea era infirmă pe lângă a lui.
A început să se împingă în mine din ce în ce mai tare. Am început să gem şi mi-am pus mâinile pe spatele lui. Am început să îl zgârii cu unghiile, încercând în zadar să îl îndepărtez de mine.
- Ah! Poţi să faci ce vrei! Nu o să ieşi de aici până nu termin!
Mişcările lui erau din ce în ce mai violente. Se comporta ca un animal. Nu! Ca un prădător! Iar animalul eram eu!
A început să mă muşte de sâni şi de gât. Se comporta ca în acea noapte în care m-a violat. Nu mai asculta nimic, nu mai gândea. Furia era cea care îl ghida. Furia era cea care îi domina gândirea în acest moment.
Am început să plâng, dar nu avea nici un rost. Nu avea cum să îşi dea seama că plângeam. Cu siguranţă credea că picăturile de apă erau cele care se scurgeau. Tot ce puteam să fac era să aştept! Să aştept să termine cu mine. Să nu mă mai folosească.
Cu toate că era violent, trupul meu nu suferea. Reacţiona la fiecare atingere şi la fiecare pătrundere a blondului.


*


M-am îmbrăcat cu halatul alb şi am ieşit din baie. Am făcut câţiva paşi în cameră şi m-am întors cu faţa spre uşa băii. Bărbatul a ieşit din încăpere cu un prosop înfăşurat în jurul taliei.
M-a privit pentru câteva clipe, apoi s-a întins în pat, frecându-şi ochii cu degetul mare şi arătătorul. Am tras aer în piept şi m-am apropiat de el.
- De ce nu te-ai dus la noua secretară ca să îţi descarci nervii?
- Pentru că Lara are de lucru şi eu mi-am luat liber. Nu ţi-a plăcut? Sau voiai să fiu şi mai dur?
- EÅŸti un cretin! AcelaÅŸi mucos din liceu!
Bărbatul s-a ridicat brusc şi m-a privit furios. Şi-a aplecat capul şi l-a apropiat de al meu.
- Ei bine ai un copil cu acest mucos şi mai eşti şi căsătorită cu el!
- Doar pentru copilul meu! Deşi nu ar fi trebuit niciodată să îţi spun adevărul. Nu o să faci altceva decât să îl influenţezi negativ.
- Chiar aÅŸa?
Şi-a încrucişat mâinile pe piept şi m-a privit cu un zâmbet ironic pe buze.
- Ce exemplu poţi să îi dai? Când te culci cu secretara ta, în timp ce el şi mama lui te aşteaptă acasă? Tu eşti cel care a spus că trebuie să menţinem aparenţele. Ce s-ar fi întâmplat dacă nu eram eu cea care a intrat în birou în timp ce tu şi draga ta Lara făceaţi sex pe birou? Ce s-ar fi întâmplat dacă Jace ar fi fost cu mine?
- Ţi-am spus destul de clar că nu vreau să vii la companie!
- Ţi-e teamă că aş fi putut să descopăr ceva? Lucru care s-a şi întâmplat?
- Vrei să îţi fiu fidel? Tu poţi să faci acelaşi lucru? Cu câţi te-ai culcat de când te-ai întors aici?
I-am dat o palmă peste faţă. Capul lui nu s-a mişcat, nici privirea. Continua să mă privească în timp ce se încorda. M-a apucat brusc de braţ şi m-a tras aproape de el.
- Când o să înţelegi că te iubesc pe tine? Când o să vezi,o să simţi asta Kyle? Nu te-ai săturat să mă răneşti? Jace e aici cu tine şi te adoră! Nu trebuie să te mai comporţi ca un animal rănit pentru că personajul nu ţi se mai potriveşte!
- Nu o să uit niciodată ce ai făcut! Şi o să te mai rănesc până când o să am eu chef!
Mi-a dat drumul şi m-a împins câţiva paşi înapoi. Mi-am pus mâinile în jurul corpului şi am început să plâng.
- Mai devreme sau mai târziu fiul nostru o să îşi dea seama că toată iubirea ta pentru mine e o prefăcătorie.
- Atunci o să îi explic de ce mă comport aşa cu tine! Dar nu o să fac nimic ca să te iubesc din nou. Absolut nimic!
- Ha! Ştii… cei mai mulţi îşi dau seama că iubesc persoana de lângă ei în momentul în care îi pierd. Sper doar ca iubirea ta să nu vină prea târziu.
- Nu o să vină niciodată!
- Înseamnă că voi dispărea la un moment dat! Şi o să fie perfect pentru tine pentru că nu va trebui să suferi.
Mi-am şters lacrimile cu palma şi am ieşit din cameră. Am stat câteva clipe lipită de uşă, apoi m-am îndreptat spre camera fiului meu. Am tras aer în piept şi am deschis uşa încet. Am intrat în încăpere şi am lăsat uşa între-deschisă. M-am apropiat uşor de micuţul meu şi m-am aşezat lângă el pe pat. Blondul dormea liniştit, în timp ce în braţele lui se afla un ghepard mare.
Am zâmbit şi l-am sărutat pe frunte. O lacrimă a căzut pe obrazul lui şi i-am şters-o.
- Eşti atât de fericit acum! Nu ştiu cât o să mai rămân lângă tine, micuţul meu, dar o să încerc să profit de fiecare clipă. Vreau să îţi văd zâmbetul în fiecare zi. Şi pe cel al tatălui tău. Chiar dacă el nu mă crede, îl iubesc. Mult de tot! Şi sunt sigură că o să îţi găsească o mamă grozavă după ce eu nu o să mai fiu.
M-am întins lângă el şi l-am sărutat pe obraz. Am început să îl mângâi pe cap şi am încercat să opresc lacrimile care voiau să iasă din nou la iveală.
- Te iubesc Jason! Şi o să o fac mereu!
Mi-am închis ochii şi am oftat.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
The past is the new future - de Alexi - 13-09-2011, 04:21 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 18-09-2011, 02:49 PM
RE: The past is the new future - de Julliette . - 21-09-2011, 07:26 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 24-09-2011, 03:53 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 25-09-2011, 01:46 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 28-09-2011, 09:09 PM
RE: The past is the new future - de Buubz :) - 11-10-2011, 07:02 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 11-10-2011, 07:43 PM
RE: The past is the new future - de Buubz :) - 13-10-2011, 09:42 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 18-10-2011, 03:54 PM
RE: The past is the new future - de Ayu.Lore - 22-10-2011, 11:10 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 23-10-2011, 03:05 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 23-10-2011, 11:41 AM
RE: The past is the new future - de Ayu.Lore - 23-10-2011, 12:22 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 25-10-2011, 01:21 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 29-10-2011, 03:40 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 29-10-2011, 06:47 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 06-11-2011, 11:21 AM
RE: The past is the new future - de Ayu.Lore - 06-11-2011, 02:24 PM
RE: The past is the new future - de Buubz :) - 07-11-2011, 10:30 AM
RE: The past is the new future - de Maria - 12-11-2011, 10:24 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 13-11-2011, 02:48 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 13-11-2011, 09:54 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 19-11-2011, 07:19 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 20-11-2011, 10:21 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 27-11-2011, 02:03 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 28-11-2011, 02:04 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 03-12-2011, 11:46 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 11-12-2011, 03:10 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 22-12-2011, 04:56 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 31-12-2011, 08:24 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 08-01-2012, 03:07 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 15-01-2012, 09:48 AM
RE: The past is the new future - de Corina. - 19-01-2012, 11:13 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 21-01-2012, 07:37 PM
RE: The past is the new future - de adda_luv - 24-01-2012, 11:54 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 27-01-2012, 07:29 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  To remember the past. IzzieAd 0 1.682 30-08-2012, 01:36 AM
Ultimul răspuns: IzzieAd
  Past vs .Future Lara 2 2.412 08-01-2011, 11:01 AM
Ultimul răspuns: Addeh
  A Past and Future Secret Nidryne 1 3.176 21-04-2009, 09:33 PM
Ultimul răspuns: Nidryne
  Forgot the past Corina. 9 6.295 19-12-2008, 04:41 PM
Ultimul răspuns: Dizzy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)