Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The past is the new future

#16
Capitolul 8


Eram amândoi nervoşi şi ne priveam unul pe celălalt. De ce am crezut că nu o să se enerveze şi o să putem vorbi ca două persoane normale? Bine că fiul nostru nu era aici pentru că ar fi fost traumatizat de faptul că eu şi tatăl lui ne comportam ca doi nebuni.
- Copilul meu v-a sta cu mine de acum înainte! Şi v-a trebui să ne căsătorim!
- Mai visează!
- Nu mă obliga să te port prin tribunal şi să ne luptam ca doi străini pentru custodia fiului nostru. E singura cale ca să fie şi cu tine şi cu mine.
- Nu ai decât să lupţi pentru custodie. Oricum o să câştig pentru că fiul meu s-a născut în urma unui viol.
Blondul a început să râdă şi m-a apucat de braţe. M-a împins şi m-a făcut să cad pe şezlongul din spatele meu. S-a aşezat peste mine, apăsându-şi trupul de al meu. Am scos un scâncet în momentul în care pieptul său îmi presa sânii. Bărbatul a zâmbit şi mi-a sărutat gâtul, trăgând de piele cu dinţii.
- Sunt sigur că o să fii victima perfectă în tribunal. Dar şi eu pot să joc rolul acesta şi să încep să plâng pe acolo şi să spun că mi-ai ascuns copilul timp de patru ani. Şi crede-mă că pot să impresionezi nişte juraţi idioţi şi copilul o să ajungă în braţele mele. Şi atunci nu o să îl mai vezi niciodată. Asta vrei?
Am vrut să spun ceva, dar nu am reuşit. Am analizat încet fiecare propoziţie pe care mi-a spus-o. Ştiam că era în stare de orice ca să obţină ce vrea, mai ales dacă se folosea de metode murdare.
Bărbatul mă privea în ochi cu zâmbetul pe buze, în timp ce îmi mângâia braţul. Trebuia să accept tot ce voiam, altfel îl pierdeam pe Jace. La naiba! Poate ar fi trebuit să îmi ţin gura şi să nu spun nimic. Dar poate acesta e un semn şi poate ar trebuit să accept. Fiul meu ar fi fericit şi eu la fel pentru că voi fi alături de Kyle.
- Aştepţi să fiu soţia ta în adevăratul sens al cuvântului?
Blondul a început să râdă şi şi-a apropiat buzele de ale mele.
- Chiar crezi că m-aş căsători cu tine dacă nu aş aştepta să împărţim acelaşi pat?
Am înghiţit în sec, iar în momentul următor buzele lui s-au aşezat pe ale mele. Şi-a strecurat limba în gura mea, răvăşindu-mi fiecare colţ. Mi-am pus mâinile pe spatele lui şi am adâncit şi mai tare sărutul. Întotdeauna mi-am dorit să pot să fac asta fără să îmi fie frică. De când am plecat de aici nu am lăsat nici un alt bărbat să mă atingă. Îmi era frică de orice atingere a unui individ şi în adâncul meu singurul care voiam să mă atingă era Kyle! Kyle al meu pe care nu am putut să îl uit niciodată. Şi toate se datorau fiului nostru. Cum aş putea să îl uit pe cel pe care îl iubesc, când copia lui se afla lângă mine tot timpul?
Nu ştiu cât timp a trecut de când ne sărutam, dar cert era că nu voiam să se oprească. După o săptămână întreagă în care nu m-a atins, nu m-a tachinat, nu m-a hărţuit, nu m-a sărutat, acum era timpul pentru revanşă.
Însă blondul şi-a retras limba din gura mea, apoi şi-a despărţit buzele de ale mele. Şi-a ridicat puţin capul şi m-a privit în ochi. Cred că îmi imaginam, dar părea la fel de tulburat ca şi mine.
- Să înţeleg că accepţi să fii soţia mea?
Am tras aer în piept şi mi-am trecut mâna prin păr. Am aprobat din cap şi mi-am muşcat buza de jos. Bărbatul a zâmbit şi s-a ridicat de pe mine.
- O să ne căsătorim doar civil! Chiar mâine!
S-a ridicat de pe şezlong şi a făcut câţiva paşi spre casă.
- A! Jace o să doarmă la mine în seară asta! Şi să faci bagaje, pentru că mâine o să te muţi la mine acasă, scumpo!
Am oftat şi mi-am sprijinit capul de spătarul şezlongului. Respiram greu şi mă abţineam să nu plâng. Sunt sigură că această căsătorie nu o să mă facă fericită. Kyle vrea să fie cu mine doar pentru copilul nostru. Niciodată nu o să mă iubească! O să mă ţină lângă el doar ca să îşi satisfacă nevoile de bărbat şi atât. Doamne! Dacă fiul meu o să fie fericit, nu o să îmi pese de fericirea mea.
- Chrissy?
Mi-am întors capul şi mi-am văzut viitoarea cumnata. Ţinea în mână un pahar cu suc de portocale. S-a aşezat pe marginea şezlongului şi mi-a întins paharul. M-am ridicat în şezut şi l-am luat în mână.
- Au plecat?
- Da! Kyle la luat pe micuţ cu el şi a plecat cu mama şi cu tata. Sunt atât de încântaţi şi eu sunt supărată pe tine.
Mi-am ridicat o sprânceană, în timp ce bea sucul. Tânăra a stat câteva clipe bosumflată, apoi a oftat. M-a privit cu un zâmbet trist pe buze.
- Trebuia să îmi fi spus că am un nepot!
Am înghiţit lichidul, apoi am lăsat paharul pe masa de lângă scaun. Am tras aer în piept şi am luat-o pe fată de mână.
- Îmi pare rău! Dar eram speriată şi îmi era atât de frică. Plus că nebunul de Matt a ameninţat că se duce la Kyle şi îl omoară în bătaie, apoi îi cere să se căsătorească cu mine şi să accepte copilul. De asta am plecat de aici! Avem nevoie să mă îndepărtez de locul acesta şi să încerc să îl uit pe fratele tău. Dar nu am reuşit niciodată, mai ales că aveam o copie a lui în carne şi oase.
Am început amândouă să râdem, iar tânăra m-a luat în braţe şi m-a sărutat pe frunte.
- Kyle mi-a spus ce are de gând să facă, înainte să plece! Eşti sigură ce vrei să faci?
- Sunt conştientă de faptul că fratele tău doar o să mă folosească ca o jucărie sexual, dar cel puţin Jace v-a fi fericit şi asta contează cel mai mult pentru mine.
- Nu cred că fratele meu o să fie atât de ticălos! A fost distrus după ce ţi-a făcut şi după ce a aflat că ai plecat. Dar nu l-am mai văzut niciodată atât de fericit cum a fost în seara asta. Şi nu l-am văzut niciodată plângând. Sunt sigură că o să te facă fericită!
- Să sperăm!
- Apropo de ce îl cheamă Jace pe nepotul meu?
Am început să râd şi mi-am luat paharul, luând o gură de suc. În grădină şi-a făcut apariţia Jamie, care s-a apropiat de noi. Şi-a sărutat logodnica şi mi-a ciufulit părul. S-a aşezat lângă viitoarea lui soţie şi şi-a lăsat bărbia pe umărul ei.
- Numele lui adevărat e Jason. Şi nu am vrut să îi pun numele cu un ’y’ şi să îi spun Jay! Jay e prea comun şi voiam ceva special pentru fiul meu.
- Apropo de el e foarte drăgălaş şi seamănă atât de mult cu tatăl lui.
Am zâmbit, iar Jamie a început să se joace cu urechea lui Hazel. Mi-am pus mâna pe obraz şi i-am privit. Ce mult mi-ar fi plăcut să am o relaţie ca a lor. Era făcuţi unul pentru altul şi se certau foarte rar.
Mâine la ora asta o să trebuiască să împart patul cu soţul meu. Din nou o să facă dragoste cu mine, nu o să facă sex cu mine, fără să simtă altceva în afară de plăcere carnală. Am oftat şi mi-am închis ochii.



*


Blondul mi-a înmânat un pahar de şampanie , în timp ce îşi lărgea nodul de la cravată. Continuam să analizez încăperea casei lui. Am rămas uimită când mi-a spus că nu mai stă cu părinţii lui. Dar avea o casă la fel de mare ca a lor şi probabil o folosea pentru petreceri mai mult.
Am oftat şi am luat o gură din băutura acidulată. Bărbatul s-a aşezat lângă mine şi şi-a pus un braţ după umerii mei. Ceremonia de la starea civilă a trecut foarte repede şi nu prea s-a lăsat simţită. La fel şi mica recepţie pe care părinţii blondului au organizat-o.
Înainte să plecăm spre starea civilă Kyle şi tata s-au ’luptat’ pentru locul unde vom locui. Ştiu că tata avea să fie singur, acum că Matt şi soţia lui vor sta în altă casă, iar Kyle a insistat ca eu şi fiul lui să stăm în casa lui. Dar cel puţin tata mai stătea cu nepotul său şi în seara asta.
Mâna bărbatul îmi mângâia gâtul, făcându-mă să îmi întorc capul. Mi-a luat paharul din mână şi l-a pus pe masa din faţa noastră, împreună cu al său. Şi-a apropiat chipul de al meu şi m-a sărutat pe buze. Şi-a pus mâna pe talia mea şi mi-a lipit trupul de al lui. Şi-a strecurat limba în gura mea, iar eu mi-am trecut braţele după gâtul lui. În timp ce limba lui se juca în gura mea, blondul şi-a pus mâna libera sub genunchii mei şi m-a ridicat de pe canapea. A început să se mişte, ieşind din living şi începând să urce scările.
Continuam să ne sărutăm, în timp ce el a deschis uşa dormitorului său cu piciorul. S-a apropiat de pat şi m-a lăsat pe acesta. A rupt sărutul şi şi-a dat jos cravata începând să îşi descheie cămaşa. M-am sprijinit în coate şi l-am privit. Cu fiecare nasture pe care îl descheia , îşi dezvelea trupul bine lucrat. Îmi muşcam buza de jos şi mă întrebam dacă era bine ce făceam.
A aruncat cămaşa la podea şi s-a aşezat peste mine. Şi-a trecut mâna peste trupul meu, apoi mi-a descheiat fermoarul rochiei. Mi-a lăsat umerii goi şi a început să mă sărute. Mai întâi pe gât, apoi pe umeri. Cobora cu săruturile şi în acelaşi schimb îmi scotea şi rochia.
Când buzele lui au ajuns pe abdomenul meu, mi-a tras obiectul vestimentar jos şi m-a lăsat în lenjeria intimă. Şi-a apropiat chipul de al meu şi m-a sărutat. Mi-am pus mâinile pe pieptul lui, plimbându-le peste fiecare loc din acea zonă. Limba lui şi a mea se loveau, în timp ce mâinile lui îmi dădeau jos sutienul.
M-a întins pe pat şi a început să se joace cu sânii mei. Îi masa încet, apoi violent. Îşi trecea limba peste sfârcurile mele, apoi dinţii lui mă strângeau uşor de acestea, făcându-mă să gem.
Mâinile mele au coborât mai jos şi am început să îi deschei pantalonii. Mai întâi cureaua şi nasturii, apoi fermoarul. Blondul şi-a ridicat capul şi mi-a zâmbit. Şi-a dat pantalonii jos rămânând în boxeri.
Mâinile lui îmi mângâiau corpul în timp ce ne sărutam. Mi-am pus mâinile în părul său, trăgându-l mai aproape de mine. Mi-a dat jos bikinii, făcând acelaşi lucru cu boxerii lui. Mi-a îndepărtat picioarele şi s-a aşezat între ele. Şi-a mutat buzele pe gâtul meu şi m-a pătruns fără nici un fel de avertizare. Prima pătrundere a fost blândă şi m-a făcut să gem.
M-a muşcat de gât şi s-a împins tare şi adânc în mine. Cu fiecare pătrundere era din ce în ce mai bine. Gemetele mele ieşeau mereu din gura mea.
Bărbatul se împingea din ce în ce mai tare în mine şi mă săruta pe sâni. Şi-a apropiat chipul de al meu şi mi-a zâmbit.
- EÅŸti a mea!
S-a împins în mine şi m-a sărutat pe buze, reuşind să îmi acapareze un geamăt.
- Doar a mea!
Şi-a lipit din nou buzele de ale mele, în timp ce mişcările lui erau din ce în ce mai rapide.
Puteam să simt că era diferit, dar nu erau toate astea doar o prefăcătorie? Nu era drăguţ cu mine doar pentru fiul lui?
Te iubesc Kyle, dar tu ce simţi pentru mine? Ce simţi cu adevărat pentru mine?
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
The past is the new future - de Alexi - 13-09-2011, 04:21 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 18-09-2011, 02:49 PM
RE: The past is the new future - de Julliette . - 21-09-2011, 07:26 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 24-09-2011, 03:53 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 25-09-2011, 01:46 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 28-09-2011, 09:09 PM
RE: The past is the new future - de Buubz :) - 11-10-2011, 07:02 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 11-10-2011, 07:43 PM
RE: The past is the new future - de Buubz :) - 13-10-2011, 09:42 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 18-10-2011, 03:54 PM
RE: The past is the new future - de Ayu.Lore - 22-10-2011, 11:10 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 23-10-2011, 03:05 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 23-10-2011, 11:41 AM
RE: The past is the new future - de Ayu.Lore - 23-10-2011, 12:22 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 25-10-2011, 01:21 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 29-10-2011, 03:40 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 29-10-2011, 06:47 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 06-11-2011, 11:21 AM
RE: The past is the new future - de Ayu.Lore - 06-11-2011, 02:24 PM
RE: The past is the new future - de Buubz :) - 07-11-2011, 10:30 AM
RE: The past is the new future - de Maria - 12-11-2011, 10:24 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 13-11-2011, 02:48 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 13-11-2011, 09:54 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 19-11-2011, 07:19 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 20-11-2011, 10:21 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 27-11-2011, 02:03 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 28-11-2011, 02:04 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 03-12-2011, 11:46 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 11-12-2011, 03:10 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 22-12-2011, 04:56 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 31-12-2011, 08:24 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 08-01-2012, 03:07 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 15-01-2012, 09:48 AM
RE: The past is the new future - de Corina. - 19-01-2012, 11:13 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 21-01-2012, 07:37 PM
RE: The past is the new future - de adda_luv - 24-01-2012, 11:54 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 27-01-2012, 07:29 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  To remember the past. IzzieAd 0 1.682 30-08-2012, 01:36 AM
Ultimul răspuns: IzzieAd
  Past vs .Future Lara 2 2.412 08-01-2011, 11:01 AM
Ultimul răspuns: Addeh
  A Past and Future Secret Nidryne 1 3.176 21-04-2009, 09:33 PM
Ultimul răspuns: Nidryne
  Forgot the past Corina. 9 6.295 19-12-2008, 04:41 PM
Ultimul răspuns: Dizzy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)